83

с. Петърч

преди 6 дни

Днес, като орах за зелето, открих най-голямото находище на Литий и Кобалт!

82

Анонимен

преди 6 дни

Гоце Първанов забравих, и той виден съветски дипломат, усмивката му слезе от устата

81

Анонимен

преди 6 дни

Да не забравят България! Радев, Борисов, гълъбите, Доганов, Костов, Станишев, масларава, р. Овч, Гергов и сие...да си вземат всички дипломатически служители обратно в Урал!

80

ПП че

преди 6 дни

Северна Корея. Вземете пример. Хвърляне на *** през граница към съседните

79

Анонимен

преди 6 дни

Ама много бавно мислите!

78

Мдаа

преди 6 дни

До Анонимен 76 Ми, да са живи и здрави. :))

77

Анонимен

преди 6 дни

Ами Фараж разправа Зелето да преговаря,с след обаждането на Лойд Остин и разговора му с руския му колега руски правителствен самолет е излетял за САЩ,а американците бяха обявили през 2022г ,че затварят въздушното си пространство за руски самолети

76

Анонимен

преди 6 дни

До Мдаа - преди 2 дни в Красноярск беше открито най-голямото находище на литий в света.

75

Анонимен

преди 6 дни

А какво става в Боливия, какво става в Боливия, дайте новини за Боливия, какво става в Боливия, САЩ занесоха ли демокрация, занесоха ли демокрация в Боливия да живее Боливийксия народ в демокрация?

74

11 месеца

преди 6 дни

11 поредни месеца спад на производството в Германия.

73

Анонимен

преди 6 дни

До сащ бяха наебани Вчера ЦРУ са направили преврат в Боливия.

72

Мдаа

преди 6 дни

До сащ бяха ... Не искам да ти разбивам фантазиите, но преди няколко седмици беше обявено, че край бреговете на Норвегия е открито най-голямото находище на литий в света. Жалко, че Норвегия е изцяло под чадъра на НАТО, та руските фашисти не могат и там да "открият" сепаратисти които да "асвабаждават".

71

Анонимен

преди 6 дни

A какво става в Боливия? Ще има ли демоикрация в Боливия?

70

българин от ЕС

преди 6 дни

най после руските дипломати-шпиони и вражески агенти и провокатори ще си ходят в руската ***.. Няма да могат такива като мутрофанова да плащат на ***..ха.ха Много *** продала се за копейки ще остане без работа..ха ха ха ха ха

69

Анонимен

преди 6 дни

Новият Zhiji LS6 e с три пъти повече конски сили от BMW iX3 и струва само 41 хиляди долара за пълна комплектация. BMW iX3 с пълна комплектация е 80 хил долара. При това BMW iХ3 също е с китайска батерия.

68

сащ бяха наебани

преди 6 дни

в Боливия. А Боливийския президент на икономическия форъум в Питер говореше за съвместни проекти с Русия. Боливия е втората най-богата на литий страна в света.

67

и те така

преди 6 дни

ако обикновения руснак може свободно да напусне русия и отиде на запад бъдете сигурни че ше останат само старите хора дето не могат да се движат

66

Анонимен

преди 6 дни

Китай прави най-добрите автомобили, вече превъзхождат немските по всички показатели. Китай започна да прави коли едва от 20 години, преди 20 години в Китай всички караха колела и ходеха с еднакви сини дрехи. Германия прави автомобили повече от 100 години, над 100 години опит и know-how в автомобилостроенето. Освен това в Китай няма политически партии, в Китай не се провеждат избори, в Китай няма демокрация.

65

Анонимен

преди 6 дни

Някой виждал ли е немски батерии за автомобил?

64

Анонимен

преди 6 дни

Най големият страх на путник е да не се съберат лидерите на республиките на федерацията в казан или във Владивосток и да обявят независимост след телефонен разговор с американския президент, както направиха Кучма, барис Николаевич и белоруския агент