39

Анонимен

преди 3 месеца

От това което се вижда с имотите има доста пара и не е нужна евро зона но държавата не иска да си събере данъците.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Бързат да ни вкарат в Евро зоната за да откраднат златния резерв който ще бъде освободен след отпадането на валутния борд а той не е никак малко

37

Анонимен

преди 3 месеца

Ние загубихме суверинитет веднъж 2004 и втори път 2007!!! И третата загуба на суверинитет ще е когато влезем в еврозоната!!!

36

Анонимен

преди 3 месеца

Ще влезете само във Свинския Шенген, при Ким Чен Ун. Не виждате ли какви прасета ви управляват? Трите прасета Боко, Пеевски и Ким Чен Ун ще правят цял Свински Триумвират!

35

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Преди 9 септ 44 беше колония на Германия и загуби половина територия и население както сега в ЕС няма население вече и без война.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Влизайки в отан и ЕС загубихме голяма част от своя суверенитет. Ние напълно и окончателно ще загубим своя суверенитет, когато приемем еврото.

33

пълен нещастник

преди 3 месеца

забавяне и загуба на суверенитет в ведно изречение, е като некоалиция, водата е суха и млад старец..... атлантизмът измени фундаментално смисловото съдържание на думите в българския език. Последните 5000 г езикова реч е изтрита и заменена с логиката, вие не сте ме разбрали правилно, аз влагам какъвто си искам смисъл във всяка дума!

32

Анонимен

преди 3 месеца

Румънците по имат суверинитет от нас, даже си направиха големи модерни стадиони, сигурно съжаляват, че са в двойка с нас... :))) То еврото нема да промени мафията и корупцията, но сега това е на дневен план, щото няма с какво друго да лъжат простолюдието :))

31

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 28, че тия двамата са виновни, виновни са, но не по-малка е вината и на ББ, който близо 10 години се размотава и не на последно място шефа на БНБ, който умишлено държеше нулева основна лихва повече от година при инфлация от 10% и повече

30

Анонимен

преди 3 месеца

Евроатлантик Слави Трифонов го показа ясно - суверенът на България е Пеевски, а той работи за Владимир Владимирович Путин. Затова не можем да мръднем напред вече 35 години след промените. Няма и да мръднем.

29

Анонимен

преди 3 месеца

ТЙ ГЛЕДАЙ ДА НЕ СИ ЗАГУБИШ ДЕСТВЕНОСТА

28

Анонимен

преди 3 месеца

Асен Василев увеличи данъците, а сега ще ги ползва Герб и ДПС. Заслужи си да е вън от Парламента. Измениха Конституцията в полза на Герб, засужиха си да са на резрвната скмейка! Хората водиха цяла година протести срещу Герб те дойдоха и се обединиха с тях!

27

Анонимен

преди 3 месеца

Щом го казва тоя, значи печелим сувернитет. Браво. Дано никога не влезнем.

26

Анонимен

преди 3 месеца

До Зулфия От 9 септември 1944г., България не е имала суверинитет, но това е положението :))

25

Анонимен

преди 3 месеца

Кирил Петков и Асен Василев помпаха инфлацията напълно умишлено нека да не се лъжем то беше очевадно!

24

Анонимен

преди 3 месеца

Първо ББ отлага 10 години еврозоната, после Кокорчо още с 1-то служебно правителство я отложи, накрая преизбраха човека на ББ за шеф на БНБ, който прави всичко да не влезем и така, целата работа е за едни кешови левове и едни печалби на едни банки

23

Анонимен

преди 3 месеца

Ами инфлация е от ф16 и коли за НС и техните заплати и пр. подобни Какво иска ЕС и НАТО и те не знаят какво искат Имало инфлация. Ами дайте ни ф16 без пара тогава без да ги плащаме.

22

Кукундрел

преди 3 месеца

Първо вика, че най-накрая влизаме в клуба на богатите, политически, геополитически, институционални предимства, вино и медовина се сипе от Олимп върху обикновенния българин.... Питаш го за конкретика - вика "транзакционни такси". Заври си ги транзакционните такси в черната дупка, Пеканов! Единствената мaлoyмна опорка, щото друга нямате. Цялото плaнктон искате да сте на власт за масови заеми от стотици милиарди от ЕЦБ и после като стане гръцки сценарии - по айде островите.

21

Зулфия

преди 3 месеца

Насе, защо лукавиш ве! Чалгария не е имало суверенитета Чак от 1989. Еврозоната ще сложи край и на това каквото останало от България - беднотия и чукари.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Сега евроатлантик Пеевски е погнал и Гюров. Както Живко Коцев. Само дето нямаше медийна акция с пудел.