182

Маркс е Скопие

преди 6 дни

ЧЕРВЕНИЯТ МАРКСИЧЕСКИ ЦЕСЕКАРСКИ ЕЗИК НА МАКЕДОНИСТИТЕ от Скопие си има точна дата на сътворяване 5 май и ЗОРАН ЗАЕВ поведе КОМИНТЕРНА от Скопие за вечна дружба с Израел,Мосад и ДЖОРДЖ СОРОС и срещу врагът на Северна Македония наречен Владимир Путин.....................На оня юдеото без мозък Зеленски ДЕДО МУ И БАБА МУ МАКЕДОНИСКИЯТ ЕТНОС ЛИ СА БИЛИ?................Новият СССР и новата КПСС ще са евентуално скопската Северна Македония а НЕ Вие червеното БКП-ЦСКА

181

Анонимен

преди 6 дни

до 179 Кой ще те напада и тебе ако не сме в НАТО ве, смееешен кравар? Заради скъсаната ти риза ли ще ни напада Русия, смеееешник?

180

Анонимен

преди 6 дни

Нещо поуплашени ми се виждат.

179

Видимо доволен

преди 6 дни

Народа е най доволен от президента Първанов които подписа за членството ни в Нато и благодарение на това държавническо решение Русия не може да на нападне както нападна на Украйна

178

Анонимен

преди 6 дни

Такова падение сме нямали- жалки циркаджии, минаха даже Болен Сидеренко....сами си "правят" накакви безмислени водевили, а после се обесняват кой какво рекъл, хайде чупка че ни писна- братята са ги избирали- преди дни имаше избори за местно управление- братята не знаеха за какво гласуват

177

Анонимен

преди 6 дни

до 172 То е ясно че не може да има ЦЯЛАТА власт бе, смееешник! И това му изми ръцете на Дългия. Можеше да направи коалиция, но той не искаше. Както сега пък Костадинов прави- той не иска ЦЯЛАТА власт на всяка цена, а да се съобразят другите партии с 5-те му точки при евентуална коалиция. А той много добре знае че само Възраждане иска да излезем от НАТО от всички други партии и така и той бяга от отговорност. Разбра ли веее, смеееешник?

176

Анонимен

преди 6 дни

Ашколсун бе,аркадашлар! А ХОП казахте ли?

175

Анонимен

преди 6 дни

Всички желаят третия мандат. Всички искат експертно правителство. Всички няма да се обединят. Всички ще ходят на избори, хахаха.

174

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 173 Същите номера са, защото и те са създадени от Кремъл , както останалите, които си споменал.

173

Анонимен

преди 6 дни

Нека всички видят в пленарна зала на таблото с КОЙ и за КОЙ гласуват от Величие. Същите са като Възраждане и ИТН, че и БСП, 1:1. Или ще гласуват в полза, или ще се въздържат от работа, или ще отсъстват за да минават правилно гласуванията. Същите номера.

172

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 170 "Когато стана ИТН първа политическа сила защо не искаше да състави кабинет?" ЗАЩОТО ТВЪРДЕШЕ ЧЕ ИСКА ЦЯЛАТА ВЛАСТ и затова отива на избори отново - за да я получи. Тоест, ОБРАТНОТО, на това, което ти твърдиш тук.

171

Анонимен

преди 6 дни

На всеки мазен дупетат дайте му един мандатс 30% народни гласове да руши и краде

170

Анонимен

преди 6 дни

до 166 А бе маааалоумник ли си бе? Когато стана ИТН първа политическа сила защо не искаше да състави кабинет? Кажи веее, смешееен?

169

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 167 Да, и монетата е със стойност една рубла.

168

Анонимен

преди 6 дни

Няма такива убитаци като Двуличие. Колко са жалки не е истина. Единия им лидер алкохолик, другия шарлатанин с милиони.А за капак шарлатанина Ивелин нарежда яко плондера Марков, а той пък иска да му се извинява. Жалка история!

167

Анонимен

преди 6 дни

Радев и Борисов са лицата на една и съща фалшива генералска монета.

166

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 165 "Дългия не иска властта" Тва противоречи на собствените му твърдения, освен ако не твърдиш, че лъже.

165

Анонимен

преди 6 дни

до Боби, за разлика от плондера Марков, Дългия не иска властта понеже си има милиони докрая на живота си. Беше първа политическа сила и пак отказа да е на власт. Тоя плондер Марков иска да управлява с гласовете на 100 000 заблудени овцеее бре! Няма такъв нагляр алчен за пари.

164

Анонимен

преди 6 дни

Ъ, тия пуснаха ли ги парламента, няма лошо, ще им се подиграват малко и после ще ги купят, продадат, нае...т, със палячовците така се прави. А, животните гласували за тия, хора никога няма да станат.

163

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 159 "Евтината герберска пропаганда" Тоя ход се изтърка след "кюлчетата" и "юмрука". Вече нийой не се заблъждава и е наясно, че това е само опорка с която Радев и Боко/Шиши да си играят с българите.