34

Асан

преди 6 дни

За бедните да давът по 7 пруграмиски заплатий за дите. По 120 хилядий за дите.

33

Анонимен

преди 6 дни

Някои ще получат парите,3 дни ще ядат и пият докато свършат и после пак държавата ще им плаща детски.

32

Пфф

преди 6 дни

Значи, за да имаш 3 деца, трябва да имаш петстаен апартамент в София. Казано по друг начин, само жилището ти ще струва средно 700 хиляди лева. Това реално е 3 хиляди лева на месец ипотека, разходите по това жилище ще са средно 700 лева на месец. Храна за петима човека на месец ще излезе средно 2500 лева. Все пак и дрехи и транспорт като се сложат. Ами това вече отива на още 700 лева на месец. До тук 6900 лева. Не забравяйте, че децата трябва да ходят и на училище и да ходят на море/планина.

31

Анонимен

преди 6 дни

Поредната глупост!Не разбирате ли коя раждаемост мотивирате?На тия,които и без подобни стимули раждат по 10 деца!Не е ли по-добре всеки работодател да стимулира по свое желание служители,които раждат 2 и 3 деца.Има най-различни начини за това.

30

Анонимен

преди 6 дни

Детски и без друго не дават за всяко дете. Знаем кой получава детски добавки в България. На Нинова сина и Рафи има ли деца? Станал е мага pe на 32 години, но деца няма. Получава 32000 долара заплата в Щатите. Живеел с корейка. Дори и да живее с корейка, тя ще роди корейчета, а Нинова ще я накара ли да роди второ и трето дете като и даде 7 минимални заплати? Те хората избягаха масово и раждат децата си в чужбина. С пари не става, иска се стандарта на живот първо да се подобри.Заблуждават хората.

29

Анонимен

преди 6 дни

Поредната глупава идея. Трябва да се осигурят условия за нормален живот а не да се раздават пари.

28

Анонимен

преди 6 дни

Ако опира до пари, каква е стойноста на три деца?

27

Анонимен

преди 6 дни

Безплатните детски градини повишиха ли раждаемостта? Същото ще се случи и след приемане на 7-те минимални заплати. БСП правят отчаяни ходове, за да станат от пети трети. Седем минимални заплати са само мечта за социално слабите от етническите квартали. Образовани хора няма да привлекат към идеята. Отделно кой студент ще стане приемен родител? Нали разбирате, че това ще са единици хора, с което нищо няма да помогне за кризата от застаряващо население в България.

26

Да питам

преди 6 дни

А за 19 и 20 ,които са близнаци ще има ли и няма ли да има задна дата за 18-те?

25

Трифон

преди 6 дни

Ще направя :)

24

незнайко

преди 6 дни

Обещаването,предлагането,НЕ Е КАТО ДАВАНЕТО!!!Нали знаете,оня виц,за сватбата.Бедният чиляк,слушайки,как дават,наричат,на младоженците,притеснен попитал,НАИСТИНА ЛИ СЕ ДАВА ОБЕЩАНОТО.Казали му НЕ БЕ САМО ЗА ПРЕД СВАТБАРИТЕ.И той рекъл,ДАВАМ,Колата,с ДВА ЧИФТА БРЕЗИ БИВОЛИ.Та и ДРУГАРЕТЕ ТЪЙ!!!

23

Анонимен

преди 6 дни

Това звучи добре

22

Анонимен

преди 6 дни

Айде, ромските майки, юруш на парите!P.S: Отдавна стано ясно, че по-вредни управници от комунистите няма. Имат непреодолимо желание да раздават на калпак неизработени пари. А след като ни вкарат в поредната криза, се правят на ни лук ял, ни лук мирисал.

21

Кифла

преди 6 дни

По цел ден съм в Тик Ток! Кога да раждам?

20

Анонимен

преди 6 дни

Нормално е да спонсорират миганския си електорат

19

Анонимен

преди 6 дни

До 17 - а в провинцията, където е пълно с детски градини и няма проблем, жените защо не раждат? Проблемът с демографията е много по-сериозен, от този с детските градини в София. И проблемът също не е и финансов, както много се опитват да го изкарат. Бабите ни едно време и без детски градини и помощ от БСП са раждали по 5-7 деца. Просто на съвременните жени не им се занимава с деца и искат да си гледат живота. И на мъжете също.

18

Анонимен

преди 6 дни

То и по 70 заплати да дават, българките пак ще си намират оправдания да не раждат. Просто народа се е разглезил и иска да си гледа рахата. А за останалите предложения на компартията - просто съм без думи. Като не събираш данъци от тези до 26 години, цялата държава ще остане на гърба на работещите в частния сектор от 26 до 65. И хептен ще вържем кънките. Това и в най-комунистическите държави не се прави, защото е пълна съсипия и подтикване към мързел.

17

Ели

преди 6 дни

Наистина ли смятате, че ако не искам второ дете тези 6000 лв ще ме стимулират? По-добре да изградят детски градини в София! Така може би ще е по-лесно хората да се навият на деца.

16

Зозо

преди 6 дни

А защо не по 100 заплати???? Дай на комунистите да обещават :)))))))))))))))))))))))

15

Карачанаков

преди 6 дни

Аз предлагам 8 заплати и помощ за четвърто и пето дете.