22

Анонимен

преди 6 дни

Твоят Коста, е отроче на Герб приятелю. Освен това твоя Коста нищо не е свършил от както е в парламента. Нищичко полезно.

21

До 15

преди 6 дни

Те всички реват че сме велики и никой не мое да ни се опре. За доказателства се ровят в истирията и ни замергат с полуистини. Ако не помогне "цитират" Ванга. Само и само да не погледнат реалността и да видят на какъв хал сме. Но обикновено пишещите нямат кой знаекакви проблеми. Останалите се гърбят от работа и нямат време за писане.

20

Анонимен

преди 6 дни

Много ме учудват хората, които не могат да се оправят без гуру и си го търсят. Е, в случая са намерили, и то не един, а двама "гурувци" да им пълнят главите с глупости, че да им гласуват и да ги пратят в парламента. Нищо де, то беше Жоржи, то беше Марешки, сега пък и тези ще минат и заминат. Бездруго още на третия ден се скараха хаххх!

19

Анонимен

преди 6 дни

Марков, много внимавай, че ако Михайлов си оттегли подкрепата, поне половината ти избиратели заминават. Свали си егото кюфтак

18

Политкоректен

преди 6 дни

Ивелин преди малко се извини на депутатите и каза, че вярва в тях. Така че спете спокойно ;)

17

пияница мистик

преди 6 дни

Най-големите палячовци, които изобщо някога са влизали в Парламента :))) Кръстът една педя върху пуловера ли е, подполковник? :)))))))

16

Анонимен

преди 6 дни

Тия действително са величия с тия велики юнашки шкeмбaци!

15

Анонимен

преди 6 дни

Предвид факта, че за него гласуваха хора, които дремят и имат време да му слушат лакърдиите, на него и другия капацитет Киро Брейка, в ютюб, говори достатъчно за капацитета на хората. Никакво критично мислене, само повтаряне на изтъркани мантри и на това, което хората искат да чуят - колко сме велики, но ЕС/Америка/извънземните искат да ни смачкат. Резултатът е видим.

14

До 11

преди 6 дни

Най-много да е "фазан".

13

Боби

преди 6 дни

Ивелин Михайлов просто разобличава продажика Марков. Евтино се продаде на ГЕРБ и ДПС.

12

Анонимен

преди 6 дни

много са ми смешни тези от ИТН и Величие, мижави партийки, а си придават важност и ни занимават с проблемите си

11

Тоя ви

преди 6 дни

Лъже,че е полковник,а е подполковник от запаса.ВЕрвайте му.

10

Анонимен

преди 6 дни

Човека от подполковник се повиши до генерал за единия ,,авторитет,, пък тоз му срива . Нали щяха да свтят на ЕС и неговите метастази като се съвокупляват за наша сметка .

9

Анонимен

преди 6 дни

Защо си измисляте новини? Няма ли нещо важно за писане?

8

Анонимен

преди 6 дни

Познатата схема на партиите-патерици. Винаги някакви депутати се отделят, за да осигурят удобно мнозинство на поръчителя. В случая на чекмеджан толупски и на делян магнитски. Чудя се кога българите ще почнат да мислят малко повече преди да гласуват

7

абе

преди 6 дни

Туй било, онуй било, но тези комици дръпнаха на Коста едни 4-5%. Добре проведена акция, бих казал. Дано да греша и да излязат почтени, кадърни и патриоти. Ама надали.

6

Анонимен

преди 6 дни

Циркове за народа.

5

Шкембе-ПодПолковник

преди 6 дни

Знам Всичко, Няма да Кажа, Кой Разбрал, Разбрал! от Пепелта към Светлината!!

4

Анонимен

преди 6 дни

хахах - дай си ми куклите, на си ти парцалките

3

Анонимен

преди 6 дни

Какъв точно авторитет е имал преди това. Чичка с голям тумбак и подпухнали очи, ходещ по евтини кабеларки като Евроком за да говори на бабите за мафията.