174

Анонимен

преди 6 дни

Всичко е изпробвано вече, това е активността и това са партиите. Представени са популацията с носталгията към Тошево време която иска да набира крак по паветата и безплатно парно. Мюсюлманите и там кой друг с желанието за европейска интеграция. И да стане 99% активни все тая. Президентът е шут назначен от Москва. Където не се получи да е техен човек идват танковете и после бомбите. Така се прави.

173

Анонимен

преди 6 дни

Възраждане, ИТН, Величие и другите подобни кухи партии подобни на тях са ДЕЦАТА на чудовището, което се подигра с вашите родители и ви разгони по света. Деца са на мутрите от задкулисието които десетки години си поделят власста и парите измежду себе си. Децата на проекта Магнитски, които вклчва ГЕРБ, ДПС, БСП. Партиите на вечното статукво. Крадци по природа, те и техните деца. И вие продължавате да ги държите на власт! Кое дете, ще тръгне да разлества своите корумпирани родители? Крушата????

172

Анонимен

преди 6 дни

Експертен кабинет с председател Тошко, министър на културата Азис, на отбраната Наско ментата, на спорта Митьо пищова, на финансите Константин. Голям потенциал има.

171

Анонимен

преди 6 дни

Тошко, Слави ли се гласи за президент? Или Пеевски, бре? То се знае, че сте предатели. Пеевски ли ви купи гласове за НС? Как така стана, че точно колкото гласове загуби Пеевски на последните избори, ИТН получи точно толкова? Ние не падаме от Марс, бе, космонавт!

170

ПП Величие

преди 6 дни

170 какво означава думата разбичка бе содомит гробарски!

169

Анонимен

преди 6 дни

Нали за това беше театъра с юмрука на Радев? Целта му беше да разбичка подредената държава, да подкопае доверието в партийната система, за да отврати хората от изборите. И това се случи точно когато България беше приета в ERM II и банковия съюз. България е отвлечена държава. Патериците на Радев подкопават демокрацията в България. Не сме се борили за президентска република.

168

Ивелин беше

преди 6 дни

На интервю в 7/8ми и на излизане му бяха устроили засада!!!!ИТН ибрици на Доган!

167

Турски слуги

преди 6 дни

Марш от българския парламент!

166

Анонимен

преди 6 дни

Вижте резултата в Украйна какъв е след като избраха един шут за президент на президентската си република. Това ли заслужаваме, това ли искаме или го искат външни сили.

165

Чико

преди 6 дни

Изхода "Президентска държава" би било чудесно "НО" ние не сме толкова едини за да бъдем управлявани от една личност и едни идеали. Народа се изказа мисля че всички трябва да се съгласят с резултатите от избори 24 и да си сведе глава и да се намери начин за излизане от тази политическа криза.

164

До 164

преди 6 дни

Ами не ми пречат на такива,обаче има една приказка.Съдбата е безмилостно жестока,ама и ние не сме стока

163

Анонимен

преди 6 дни

Хубаво ги вижте. Мязат ли на законотворци? Това експерти ли са? Те ли ще правят кабинет? Те ли ще докарат парите по ПВУ? Как? С песничка за Лена?

162

Анонимен

преди 6 дни

И кой ви е експерта. Пепи шнорхела или Славчо виолата.

161

Анонимен

преди 6 дни

Слугите на посолството как запалиха бързо някой като им каже истината в очите

160

М1ршичкииии

преди 6 дни

Самозабравихте се много!

159

До 158

преди 6 дни

Е що бе на Мария Гаргамел и оная дето ония ден Нарязан ли беше да не са по-убави,даже леко лъхат на лук и чесън

158

Има Такива

преди 6 дни

Нещастници

157

Анонимен

преди 6 дни

Браво на Радев, че ги е изтърпял. Аз например съм по кибритлия и можеше да ги изгоня веднага. Да ходят на село да свирят чалга.

156

С тия големи

преди 6 дни

Заплати цела нощ са по бардаците с мъже и с жени и злоупотребяват с алкохол и дрога

155

Анонимен

преди 6 дни

Вън слугите на американците дето си слагат плюсове с VPN и си мислят да си правят нова Урколадия