538

много

преди 1 седмица

""много сериозен сигнал за най-висока степен на заплаха срещу"", ..............а малко сериозен има ли?????

537

Анонимен

преди 1 седмица

Парите трябва да се пазятСума апаши са им хвьрлили око в тия гладни времена

536

Анонимен

преди 1 седмица

Вече 15 години ББ не слиза от страниците на медиите. Бойко тук, Бойко там, Борисов това направил, ББ дал изявление, там се изказал, на друго място заплашил Русия и подкрепил Украйна, на следващия ден одобрил НАТО и политиката му спрямо рашъните. Байгън! А руснаците не прощават - ще вземат да го гръмнат като А.Луканов! Баце, затвори малко тая уста, за твое добро е! Пусни напред Пеевски, ама той е тарикат и стига до президента.

535

Сеир Нюз

преди 1 седмица

Докато Боко с лопата копал дупка да скрие пачките и кюлчетата в земата, през нощта, видял някви таласъми които го заплашили. Хванал пачките и кюлчетата и се укрил в хамбара си. От там се обадил в Гдбоп и НСО за охрана. Също така си купил памперси

534

Сеир Нюз

преди 1 седмица

След някоя друга ракия Боко виждал зелени човечета, които го заплашили.Снимали го в спалнята с кюлчетата и той много се уплашил. Поръчал си чесънов гердан от Румъния, фолиева шапчица от амазон и звъннал в Полицията.

533

Инссйд нюз

преди 1 седмица

Извънземните са заплашвали Боко, затова той се укрива с мазата си. Чекмеджан виждал летящи чинии в Банкя често

532

Сиирджия

преди 1 седмица

Къв Пеефски бе Боко не е ли Каскета ?!? Нали заради него Сарафа поиска охрана...

531

До факт

преди 1 седмица

Дрога друсаш друже! Неадекватни неща пишеш. Най-големият разбойник вкарвал олигарси в затвора... В паралелна реалност съществуваш.

530

Кметът на Симитли

преди 1 седмица

Абе ти щом не умря едно време при мен, като те въртяхме на чеверме с баджанака, значи си безсмъртен!

529

Факт

преди 1 седмица

До До фактЯко друсам та шляпа като джапанки на мокър фаянс.

528

До факт

преди 1 седмица

Друсаш ли?

527

Факт

преди 1 седмица

Е кой освен Бойко и Татарчев са вкарвали олигарси и босове в затвора и то престъпници от световна класа. Едно 10 имена се сещам с възможности и зла природа за убийство на политик без да му мислят. Трактора нали се помисли за най-великия просто изчезна, както вика Ленчето на гела "ще изчезнеш"

526

Фалшив “hero”

преди 1 седмица

Стига рева беее.. законът за причината и следствието ако не знаеш, рано или късно ще го научиш

525

Щирлиц

преди 1 седмица

А Симеон II ни убеждаваше,че прехода бил завършил.Очаквам още лица на тази уж отминала "епоха" да получат прозрение за бъдещето,да има нови серии на "Разкази с неочакван край".Приятно гледане.

524

Анонимен

преди 1 седмица

Мафията на тиквата е налазила територии на други мафиози. Спукана му е работата.

523

Анонимен

преди 1 седмица

Някой ще пита ли най-сетне Тикквата, за каква 'организация' говори неговия добър приятел Алексей Петров в записа с Цанов? С тази 'организация' ли организира парламенти в някакъв манастир?

522

Анонимен

преди 1 седмица

Поредните лъжи от тоя крадлив ром...

521

Анонимен

преди 1 седмица

Сега видях една статия,която сте пуснали по-рано.Тоя гнoма Наско много разпитва за охраната на Бойко...той пръв я е забелязал,той снимки е правил,той разпитва,той иска да се намали...да не се оказаже накрая,че той иска да думне Бойко?Гнила работа!Не че харесвам единия или другия ама да ни връщат в 90-те си е смотана работа!

520

Идеалист

преди 1 седмица

Ало, Ваньо...там ли сте с Мишо? Тук сме Баце и Чакъра отдавна те очаква....Ще се радвам да го видя, аз му помогнах да отиде на хубаво място...Така е Бог да те благослови!

519

Анонимен

преди 1 седмица

Да бе да...някой пък му вярва,че е свързано с Украйна.На руснаците едва ли им дреме за Бойко.По-скоро е заради онзи сръбския мафиот,който беше в затвора.