140

Анонимен

преди 1 седмица

151, руснаците подозират, че укропите сами решават къде да разположат стартовите установки на ATACMS с касетъчни БЧ - на кораби, скрити сред многобройните зърновози в Одеското пристанище.

139

АРЕСТ ЗА БАЙДЪН

преди 1 седмица

Украйна и КИЕВ бяха окупирани БЕЗНАКАЗАНО през 2014 година ..Окупаторите отровиха десетки милиони..НАГЛО ИМИТИРАХА ИЗБОРИ ..Убиха десетки хиляди.Започнаха жесТок военен терор срещу РУСКОЕЗИЧНото население на ДОНБАС, //Цел ответен военен терор срещу народа на Украйна от предателите подставнеи на власт в КРЕМЛИН РУ.. Общо 9 души да се пенсионират веднага от КРЕМЛИН РУ вкл "Путин".. позлват двойници за терор и масови убиства.

138

Анонимен

преди 1 седмица

Каквито и цели да удря, територията на укрите заминава слез всеки изминал ден..., а тия които наливат в конфликта тънат в мизерията си.

137

Анонимен

преди 1 седмица

Сама решава,а?Доллна нация сте!Ракетите ваши,сателитите ваши,персонала ваш(лека му пръст :) ),разузнаването ваше,насочването и водене до целта ваше-ама иначе оркиия сама решава?!Добре,да не скимтите на румънски после?!Дайте сега на тея уубийци на деца ракети до 500 км. и тоя път вече,Флорида ще потъне!

136

Анонимен

преди 1 седмица

Зеленски и Путин убиват само терористи. А убитите им са само деца. Как го правят тези двамата това?

135

malgiorno a tutti

преди 1 седмица

Къде трагедия, къде повод за изпращане на поздравителни телеграми (че много бавно им загряват реотаните на електрическата поща, не реагират на подигравки по такива поводи) до гоморашкия пацул (онуй нещо до Интерпред) :). Логиката на диваците евразийски е засукана - ние можем да пуцаме по градовете, щото, видите ли, така ни изнася и това са целите, избрани от джуджанка, ама като нас ни изтрещят красиво и с натрисане, ревем на умряло кат' познати моми и се вайкаме из цело село :).

134

Анонимен

преди 1 седмица

Украйна сама си преценя.

133

Петър

преди 1 седмица

Сега е моментът Рудия да едари Киев с 2 бомби Кинжал носещи ЯДРЕНИ глави..

132

Анонимен

преди 1 седмица

Крайно време е сградата на Пентагона да бъде срутена със Ядрен взрив !

131

ганЮ не се излагай

преди 1 седмица

"Чии са спътниците, които направляват ракетите...." опитай опят каскет дървен.

130

Зозо

преди 1 седмица

Украинците да бутат моста и да се приключва с Крим. Удри!!!

129

др0гаре плоскоземи

преди 1 седмица

имате ли нов флагман....ATACMS се интересува?

128

Анонимен

преди 1 седмица

Актуален въпрос: има ли хуси-триъгълник над акваторията на Черно море? Търсим изчезналия RQ-4 Global Hawk, разказват укро-ресурси.

127

Анонимен

преди 1 седмица

С колата, като ползваш навигация, американците ли те направляват, къде да ходил? Пълно с неадекватни!

126

Анонимен

преди 1 седмица

Какво, какво решавала сама Украйна, казвате+ Чии са спътниците, които направляват ракетите? А може би Украйна сама си произвежда и оръжията. Какво ще стане, ако Путин атакува плажа в Одеса, който е винаги претъпкан с народ+ Аууу какъв вой си представям. И Путин да каже-ние сами си определяме целите, не се месете.

125

Филип КиркороФ

преди 1 седмица

ще отговори....муухаха.

124

Анонимен

преди 1 седмица

Русия заяви, че въоръжението, с което е извършена атаката, е ATACMS с касетъчна БЧ, а насочването и данните са били осигурени от американски безпилотни самолети, сателити и военни eксперти. Появиха се данни за физическия отговор на Русия: късно снощи над акваторията на Черно море руски изтребител свали 1 брой RQ-4 Global Hawk.

123

Анонимен

преди 1 седмица

защо им давате бомби с такъв дълъг обхват,не знам какво ви чакат руснаците,това не е отбранителна стратегия,а наливане на бензин в огъня,превърнахте житницата на Европа в ураново гробище.вие сте далеч ,цял океан ви дели,а ние ще умрем от оловото и убеднения уран в почвата на Европа

122

Ти да видиш!!!

преди 1 седмица

До каскет дървен......Абе каскет надървен ти пък кога стана брат с хамериканците, и те дали знаят това ??? Айде си стой у село и не се обаждай от коневръза !!!!

121

Анонимен

преди 1 седмица

Украйна решава, САЩ поразява :)))) Яко!! Ама война между НАТО и Русия хич няма, даже изобщо!