332

До 331

преди 1 седмица

Ами той Кисинджър го каза,че това било блъф на някой познай на кого във видео разговор с Карбовски и за това е била Виденовата зима.А той заедно с още няколко души от запада са идвали и са виждали златния резерв в БНБ,защото е трябвало да го видят и сами да се уверят ,че го има.После същия резерв е изнесен в Лондон и стои там като гаранция,ако България не може да си обслужва кредитите

331

Анонимен

преди 1 седмица

Руснаците винаги са били мародери и никига не са действали в интерес на България и българския народ. Филмът "Второто освобождение", базиран на самите документи на комунистите го показва.

330

До 331

преди 1 седмица

А,аз ти казвам тъпчо,че в България има добив на , злато и нищо не е изнасяно към Русия

329

Анонимен

преди 1 седмица

Путин е засял, са жълти бере!

328

Анонимен

преди 1 седмица

До 323: колкото си върнахме старият златен резерв от московско робство и колкото *** ни върнаха държавният архив от преди да ни васализират. Колхозниците циврят,че им се налага да работят, а не като през цоца да си взимат каквото им трябва. ПП: това, че на хартията ти пише лев, не означава, че лева е самостоятелна валута. След като курс лев-долар се определя на база курс евро-долар какво има повече да си говорим? Лева е фасаза да еврото в България!

327

Анонимен

преди 1 седмица

Почти всички хора на Земята са роби на собствениците на централните банки (кукловодите на света) и на техните слуги, политиците 🙁Ето защо по-голямата част от хората на земята са бедни.Защото тяхното богатство е изсмукано от тази система (матрицата), в полза на една шепа алчни и безскрупулни хора.Ако всичко върви като цена нагоре (ставайки по-скъпо), това означава, че стойността на доларът се движи надолу.Означава, че той губи още и още от стойността си.Когато Финансово НЕграмотния Човек Не Успява да Види Това, то Това Означава, че Правителствата и Банкерите Добре Ман

326

Анонимен

преди 1 седмица

И понеже всички валути на планетата са обвързани и прикрепени към американския долар, това позволява на правителството на САЩ да облагат с данък не само своите граждани, но и населението на целия свят посредством инфлацията, която е причинена от бюджетния им дефицит.

325

Анонимен

преди 1 седмица

А защо държавите вече не са държави на народа и за народа?Защо държавите са вече на банкерите, от банкерите и за банкерите?Вие какво мислите по тези въпроси?

324

Анонимен

преди 1 седмица

Но, всяка новосъздадена (електронно или напечатана) валутна единица, разрежда вече пуснатия в обръщение валутен фонд (пари) и така намалява стойността му и покупателната му сила. 🙁 А така хората обедняват повече.Ето нещо, което отново и отново се е повтаряло през годините:Необразованите хора губят всичките си спестявания, които са правили през целия си живот, само за миг (при хиперинфлация за пример).

323

Анонимен

преди 1 седмица

САЩ създава централна банка (ФЕД: Федералния Резерв на Щатите) и му дава властта да прави валута (хеликоптерни пари) от нищото.Да Си Печата Пари, Когато Си Поиска.Хеликоптерни пари означава масово печатане на пари от страна на централните банки, като ФЕД.

322

До 326

преди 1 седмица

Е тия само гаш'тите на Лена мустака дето прос100Киро и ги свали на парапета не са дали на Украйна.може би щото са мръсни

321

Анонимен

преди 1 седмица

при инфлация всичко става по-скъпо с изключение на фиатните пари (валутата), която единствена поевтинява и се обезценява.

320

До 322

преди 1 седмица

И какво като го е продал бе украинска необразована копейки в България злато се добива и сега американците добиват 5 тона на година,обаче за България остават 1,5 % ,а в начало когато Иван Костов им дава концесията е било 1%.Та кой казваш краде златното на България

319

Анонимен

преди 1 седмица

Златния резерв ще си го върнеме ли от лондонското заложничество? Добре че ппдб не се сетиха да го подарят и него на Покрайна.

318

Анонимен

преди 1 седмица

А как върви пропагандата, лъжете ли лъжете ли а? Плащат ли плащат ли а кой ли плаща за това спонсорирано съдържание и що надписа за спонсорството много много дребничък, пък и спонсорът не се посочва кой е хахахах

317

До 323

преди 1 седмица

Ами аз джоба си имам само левове и само с тях мога да плащам,а валутния борд го въведоха тия дето сринаха турската лира на Ердоган,е да не би и Ердоган да е продал златиня резерв на Путин или Турция да е фалирала та от 100 лири за 80лв сега да струват по-малко и от 6лв

316

Анонимен

преди 1 седмица

До 317: валутата български лев спира да съществува реално а влизането ни във валутен борд. Само копейките не разбрахте, че лева умря отдавна.

315

Анонимен

преди 1 седмица

До 319 драга путлероджендърска копейко, бай ти Тошко продава 20 тона злато на СССР през 1962 и още 5 тона през 1964. Да беше ви продал и вас, че поне да не висите на социалните помощи в България като роднините си ромите.

314

Реалист

преди 1 седмица

Toя хленя сега не разбирам за какво е? Престъпниците ли жалят или какво?

313

Анонимен

преди 1 седмица

Хей колхозник хей ги два и Русия си прави с украинците мусака