77

Случаен минувач

преди 1 седмица

Като се замисля, в историята на България сме нямали влиятелни жени-политички, които са са се запомнили. Спомних си за жената на Рачо Петров - Султана. Ама тя все пак не е заемала висш държавен пост. Колкото и да се напрягам, от Освобождението на България досега сме нямали жена като Маргарет Тачър например.

76

Голяма грешка

преди 1 седмица

Има по-отвратителна комбинация, ПП-ДБ - ГЕРБ, тази, която направихте при предишното правителство, излъгвайки избирателите си.

75

Анонимен

преди 1 седмица

Само да попитам, какво стана с разследването за фалшификациите на тази мома!? Прокуратурата да не се ослушва, а да действа! Не само да се репчат на гражданите, без осигурен партиен и политически чадър!

74

Случаен минувач

преди 1 седмица

Ленче, имаш прекрасно бебе, ако се вярва на снимките в социалните мрежи! Изчакай го поне да проходи, тогава бабите ще го гледат по-лесно! Ама сега то още има голяма нужда от тебе. Гледай го и му се радвай, не се вживявай толкова в политиката. Ама не - ти имаш амбицията да станеш едва ли не премиер. Теоретично и това може да стане в бъдеще, ако има кой да гласува за тебе обаче. Иначе ще бъдеш като Корнелия, Мая, Татяна Дончева, Искра Фидосова и други несъстояли се политички с големи амбиции!

73

Анонимен

преди 1 седмица

До Ха ха, aз пък не мога да си представя нещо по-отвратително от родителката ти, че да изкара нещо като тебе

72

Анонимен

преди 1 седмица

Тази пък кога стана ''политик''кога и пораснаха мустаците.Я да ходи да я пързалят по парапетО.

71

Ха ха

преди 1 седмица

А аз пък не мога да си представя още по-отвратително нещо от ППДБ!

70

Анонимен

преди 1 седмица

Какво ни интересува бедната фантазия на Лена? Доказа, че нищо не разбира от политика. КС върна всички нескопосани проекто закони на това недоразумение. Когато адвокат фалшифицира пълномощно - се отнемат адвокатските му права.

69

Случаен минувач

преди 1 седмица

На следващия ден Петков се прибира бесен и на пожар от гръцкия остров, а Борисов го посреща с въпрос защо и като каква е пратил на лидерска среща Лена Бориславова, която до ден днешен няма официална позиция в партията. Петков побеснява и троши с трясък стъклена бутилка върху покривното стъкло на маса пред лидера на ГЕРБ, а докато останалите лидери гледат ошашавени, Асен Василев обявява, че трябва спешно да се срещне с украинската посланичка Олеся Илашчук и се изнася от стаята.

68

Анонимен

преди 1 седмица

Тази госпожа безнаказано си приказва своите небивалици Лена благодарение на ГЕРБ управлявахте 9 месеца на ДПС заедно приехте измененията в конституцията Леназащо забравяш това когато са ти изгодни на теб е добре но щом не са с теб са лоши

67

Случаен минувач

преди 1 седмица

Ето фактите. След 25 юни 2023 трябва да текат лидерските разговори между ПП-ДБ и ГЕРБ по сключването на споразумение, което да изглади противоречията между подкрепящите правителството партии. Петков обаче никакъв го няма, а жена му Линда споделя снимки от семейна почивка на съпредседателя на ПП на гръцкия остров Лефкада. Знае се, че Лефкада е едно от местата за каране на любимия на Петков кайт-сърф. В София от името на Петков се появява бременната Лена Бориславова, разговор обаче не започва.

66

Анонимен

преди 1 седмица

До 94, пръдльо, селски бек като тебе е последния човек на планетата който може да казва кой да влезе в затвора, ясно ли ти е бе? А за някой по-отвратителен от тебе, аз не се сещам

65

до 97

преди 1 седмица

Мъже с трапчинка на бузата (като Киро) имат само момичета.

64

Анонимен

преди 1 седмица

Борислава фалшификацията да стяга багажа за затвора. Ако има някоя партия да е най най отвратителна през последните 30 г. то това е без конкуренция пп, крадливи некадърници и фалшификатори

63

Анонимен

преди 1 седмица

Тошко Африкански по-хубав ли е от Лена? Пръстчето му златни ли е?

62

Фитока

преди 1 седмица

Колко много коментара за изказване на човек от който вече нищо не зависи в политиката.Академикът гигант не е ли и той коментирал нещо си.

61

Кончита

преди 1 седмица

Ще участва ли на Евровизия?

60

Ьь

преди 1 седмица

Същата като ппдб, герб о дпс

59

Анонимен

преди 1 седмица

Комунистите-евроатлантици си искат Пеевски и толкоз.

58

Йордан

преди 1 седмица

Тази жена фалшифицира документи за да прави кариера, не знае кой е баща на детето й, а дава такива мнения и даже има хора, които гласуват за нея. Милна жална България!