11

Анонимен

преди 1 седмица

Този професор пак е слънчасал. БСП като не се е докосвала до ГЕРБ как така се изчегърка сама. Онази прословута партия на отровното трио като беше против ГЕРБ и озази партия на мая манолова, която също беше против ГЕРБ как сами се изчегъркаха. А Истината е една: когато дадена партие е някакъв проект , създаден само с една цел да бъде ПРОТИВ , ткава партия няма идеология и сама се изчегърква.

10

IQ 3.14

преди 1 седмица

Много малко коментарите, кардиолога да не е умрел от пиене след загубата на мамалигарите?

9

Емил Кюлев

преди 1 седмица

мафиот и " български топ перач на пари" според US-посланик в София, убит 2005 г.................ей такива са приятелчетата на тоя професор..................аз от такива съдружници на мафията акъл не искам!!

8

На тоя

преди 1 седмица

професор му четох биографията.............................и научих нещо много интересно, той е имал общ бизнес с Любен Гоцев,един от създателите на мафията в България, генерал от ДС и кръга "Монтерей", с Емил Кюлев и с други лица от прехода, все мафиоти!!!Аз от съдружници на мафията акъл не искам!!!!

7

Анонимен

преди 1 седмица

БСП винаги имат интелигентни и доказали се кадри. На ГЕРБ все са някакви новаци които са сложени там по предназначение. Сещам се че по времето на Вълчев учителите получиха безплатен интернет и други придобивки.

6

Анонимен

преди 1 седмица

Вълчев, вие трябва да се извините на целия народ, че му съсипахте образованието.

5

Анонимен

преди 1 седмица

точно така е, дори тези които са се продали, направили са го сами, по свой избор - как иначе се получават 17% в район в който говорят само български като Северозапада

4

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя срам няма, очи има ли , че уби старото българско училище.От този оценките нищо не значат нищо и се произвеждат някакви неграмотни ученици, които отиват в университетите и излизат оттам без да са прочели една книга по специалността си!

3

Живял-видял

преди 1 седмица

Даниел Вълчев и Красимир Вълчев. Единият министър, другият главен секретар на просветното министерство. Тези двамата са основните виновници за жалкото състояние на българското образование. Първият разваляше седянката, а вторият в качеството си на икономист наложи безумната формула - Парите следват ученика/студента! Тази формула досъсипва и сега родната просвета. Дори удареният в мозъка от чалга и вулгарна халтура политически хулиган Тошко Йорданов каза, че е време тя да се премахне!

2

Анонимен

преди 1 седмица

Г-н Вълчев точно вие участвахте в Развалянето на седянката. Нищо лично към вас, един от май добрите министри !

1

Анонимен

преди 1 седмица

И вие лъгахте, точно както всички останали сега!