71

Анонимен

преди 1 седмица

Възраждане, смешници

70

АнонимеН

преди 1 седмица

БЪЛГАРИЯ Е ПРАВОВА СТРАНА А ПАРТИЯ ВЪЗРАЖДАНЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ ДОКАЗАНИ!! НА КАКВО ПРАВНО ОСНОВАНИЕ ЩЕ ЗАБРАНЯТ НА ДЕЦАТА ДА ИЗЛИЗАТ НАВЪН И ДА СЕ РАЗХОЖДАТ ПО УЛИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ! ЩОМ ПРАЙДА Е РАЗРЕШЕН ЗНАЧИ Е ЗАКОНЕН А ПАРТИЯ ВЪЗРАЖДАНЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ ДОКАЗАНИ И АНТИБЪЛГАРИ ДОКАЗАНИ!

69

Фют

преди 1 седмица

До 75. България е в НАТО. Турция е в НАТО. Гърция е в НАТО. Македония е в НАТО. Та, кой точно от съседите ще те напада и по какви причини? Пий си хапчетата редовно.

68

обективен

преди 1 седмица

НАТО изби хиляди мирни хора в Сирия, Либия, Афганистан, бивша Югославия - деца, жени и мъже..............схващаш ли???? Или трябва да зашитаваме убийците от Англия, Франция и САЩ!!!Ако някой ни нападне, няма да е Русия.................а Турция, на юг са враговете на България..........Гърция и Турция, и на Запад (в Париж, Лондон и Вашингтон )!!

67

до 73

преди 1 седмица

Вси светии е пагански празник, не е католически или презвитериански. И не, никаква преграда не изтънява. Изтънява представата ти за реалността и носиш шишетата и питките на дебелия поп.

66

Нимо Кончита Вурстов

преди 1 седмица

Това Прайда е Католически празник. Цяла Западна Европа го празнува

65

До Фют

преди 1 седмица

НАТО изби хиляди мирно хора в Сирия, Либия, Афганистан, Югославия..............капиш??? Или трябва да зашитаваме убийците от Англия, Франция и САЩ!!!Ако някой ни нападне, няма да е Русия.................а Турция, на юг са враговете на България..........Гурция и Турция, и на Запад(в Париж, Лондон, Вашингтон )!!!

64

Анонимен

преди 1 седмица

Всеки луд с номера си. Проблема е, че на Копейкин се изчерпват. На хората им писна и залитнаха по следващото по-екстремно нещо - Величие. Там сигурно ще си построят център за лечение на гейове с молитви до бога на зелките и насилствено възпроизвеждане с някоя IT с небръснати крака и вежди като храст,на която са и взели парите.

63

Анонимен

преди 1 седмица

До 66 "Това е измислено от православната църква," Не е измислено от православната църква. Църквата е насложила свои празници върху нашите стари вярвание. Задушниците са дните, в които преградата между измеренията изтънява и по-лесно се общува с тези отвъд. Също както е "Вси светии" в Запада, но те празнуват само един ден, а има и други.

62

60 до 66

преди 1 седмица

Написаното от Вас говори за индивидуализъм, меко казано. Сбор от индивидуалите не прави общество.Деже, че се обръщате към непознат човек на "ти" пак ви показва като персона без нужното елементарно възпитание.

61

Фют

преди 1 седмица

До 68. С какво ти пречи НАТО бе, л***хман? Пречи ти да работиш, да пътуваш, да живееш? Че имаш защита и матушката ти няма да посмее да ни "освобождава", това ли ти пречи? Лежанката от времето на соца няма да се върне, цял ден п.ъ.р.д.и ш и в края на месеца да получиш заплата. Капиш?

60

До 67

преди 1 седмица

Дай аргументи, стига си писал едно и също като папагал от умнокрасивите!!!

59

до 64

преди 1 седмица

А твоето се лекува с тежки медикаменти и лоботомия. Отказвам да общувам с хора, на които им липсва акъл да прочетат нещо извън православното календарче. По твои думи, нито един веган няма как да е гей, защото постят 24/7, а положението не е така.

58

До Анонимен 67

преди 1 седмица

Що да е руски фейк, бе???Имаше ли референдум за НАТО или не...............питам аз???Или само масонската ложа на циониста Паси реши, че трябва да сме в тоя агресивен съюз НАТО????

57

до 60

преди 1 седмица

Поразтърси се и ще видиш от къде идва задушница. Това е измислено от православната църква, за да им се дава повече. И да, на запад почитат предците си. Скръбта си е скръб, и като я няма стигмата от разни ритуали без особена почва ти дава свобода да го направиш по свой си начин. Не искам църквата да ми казва кога да ходя на гробища и да раздавам череши.

56

НАТО вън

преди 1 седмица

България е в НАТО абсолютно незаконно, без референдум, там ни вкараха ционистите и масоните като Соломон Паси, които сега избиват деца и жени в Палестина!!!Но Бог вижда и ще накаже убийците и мръсниците!

55

Анонимен

преди 1 седмица

До 60 Не се раждаш гeй! Това е бесновато състояние. Има демонични същности, които нападат и обсебват лабилните хора и ги довеждат до различни състояния, едно от които е това. Лекува се с пост и молитви. Може и с екзорсист.

54

До 59

преди 1 седмица

България е в НАТО абсолюно незаконно, без референдум, там ни вкараха ционистите и масоните като Соломон Паси, които сега избиват деца и жени в Палестина!!!Но Бог вижда и ще накаже убийците и мръсниците!!!

53

???

преди 1 седмица

Имаше ли референдум за НАТО или не............аз питам сбърканите демократи и умно-красивите тъ@@паци???Тия са по-вредни даже от гейовете!!!

52

Анонимен

преди 1 седмица

Как е на английски "задушница"? И въобще, зпадняците християни ли са? Почитат ли "баща си и майка си"? Т.е. предците си ? Въобще.