14

Морския

преди 1 седмица

Хаха, ще окаже, че тея двете страни ще влязът преди тея тъжните от С.Македония

13

До 12

преди 1 седмица

А за краят на империята чел ли си? По-конкретно как и защо се е случил?

12

Анонимен

преди 1 седмица

Лошото е, че недисциплинирани държави, като България, остават донори на дъното на съюза. Трябва да има дисциплиниращи мерки към държавата, за да се отлепи от дъното.

11

Анонимен

преди 1 седмица

Доволни ли са европейските фермери от дъмпинга на украинските зърно,сухо мляко,мед и пр. продукти неотговарящи на изискванията за чистота и безопасност? Ще има хиляди трактори по градовете и барикади, това няма да мине лесно. С какво,например, Турция не изпълни изискванията на ЕС, та чака 30 години да я приемат?

10

Анонимен

преди 1 седмица

До 7, прочел съм много по темата, и знам че Римската империя е била най-цивилизованото място за епохата си, а средната продължителност на живота на обикновения римлянин се е доближавала до днешната (изключвайки разбира се разни войни и епидемии), докато при разните му варварски племена масово са мрели на по 20-тина години

9

Анонимен

преди 1 седмица

До Честито, мир на твоята

8

Анонимен

преди 1 седмица

Този "Евро" съюз ще се разпадне неговите Ценности са Ксенофобия, Расизъм, Дискриминация..освен да създават войни и да вкарват Бежанци от Африка и Азия и латинска америка други ценности нямат за тях съществува расизъм кото се нарушат правата на горе посочените цветни бежанци. А когато има Расизъм срещу Българи Акуратно се замазва и потъпкване всичко. Как за че. рни. те има Соросойдните организаций които им защитават правата а за Българи няма с изключение на Ромите и някой мюсюлмани от България.

7

Анонимен

преди 1 седмица

ЕС е създаден от Германия и Франция, но сега се контролира политически изцяло от САЩ.Може би се строи не европейска, а американска империя.

6

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 1 - Сигурен ли си, че си попрочел поне малко за Римската империя, дето подскачаш, че ще станем като нея? че, ако беше, нямаше да си толкова въодушевен.

5

българина

преди 1 седмица

атлантизъм в пълната му прелест. Самите правила на ЕС казват, че страната не трябва да е във война и с ясни граници, или вече стана СВО? Демокрацията изисква законно избрани власти, мандата на наркомана изтече. Кое правило е спазено, от всички регламенти на скапания ес, че карат и ние да ги спазваме?!?

4

до 1-ви Може би имаш

преди 1 седмица

в предвид "Евразийския съюз"?

3

Честито!

преди 1 седмица

Мир на прахта им!

2

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 1 - И, като ги приеме, няма Русия да им плаща, а ти, щото сме цъфнали и вързали в България.

1

Анонимен

преди 1 седмица

Копейки, ЕС след време ще присъедини и Грузия, Турция, Армения, Казахстан и пр., и ще стане огромен колкото някогашната Римска империя, докато вашата Блатная Рус запада и се превръща в треторазрядна сила