219

Истината

преди 1 седмица

Вчера рублата се срина на нечувано ниво. Путкаряна започана да говори за мирни преговори. Каъсно е моме за китка, марш вън от Украйна и продължавайте да се дупете на Китай и Иран, те ще си вземат земите които им се полагат. Кремълският плъх който се водеше за гросмайстор е май е в шах мат

218

Анонимен

преди 1 седмица

"Цивилизованият свят", не е този свят, който мислите, че е.

217

От Малибуту

преди 1 седмица

Ами що джендърството ви е такъв дерт, цанете се чмобики в армията на путев. Тея рушки rламаци за едно джендърство прaтиха на концерт на кобзон сумати холопи. Ония от мацкава им викат отивайте за родину ние оттук ше ви окуражаваме, възхаляваме и награждаваме. За вас геройството и славата, за нас денгите, важното е жендърство да няма, ура и вперед, но вперед въй а не мъй!

216

сиромашка работа

преди 1 седмица

Надат се на пари и нещо квот падне.... Руснаците дават ,дават .... па фалират .

215

Наблюдател

преди 1 седмица

От 1917 до сега тези в блатото наречено русия и нашите рус0р0би мечтаят и вещаят Европа,САЩ и останалият цивилизован свят да се разпадне. Там е работата че става обратното. Тази утопия наречена ссср се разпадна, същата съдба се очаква и за сегашното руско тресавище.

214

Анонимен

преди 1 седмица

"К0пейки как се чувствате в голфа" Ще отговоря на въпроса. Чувствам яд, че някой близък до властта престъпник е откраднал от мен, като данъкоплатец, няколко пъти, веднъж като е откраднал евр. субсидии, втори път като не е платил данъци, трети път като не ми е платил рента за земята. Да не говорим за онези придаващи наркотици с протекцията на властта. А американските коли са като американците, с ниско чело и снаболни мускули.

213

Анонимен

преди 1 седмица

Аз мисля да си го държа в шекели.

212

Малибу

преди 1 седмица

На снимката от ляво на дясно - васал и господар.Иначе предполагам родните друзя се точат да ходят на гурбет в брикс и да си държат спестяванията във фубли и юани.

211

да бе

преди 1 седмица

До АлексЩе мине господството на фалшивите долари! И тогава, горко им на американците!Затова техните господари ще правят война след война, както винаги в последните десетилетия! И да, за световна война само искат да е извън техният континент - нека се бият улавите европейски ***!

210

Анонимен

преди 1 седмица

българите са късопаметни. каквото и да се опитат да запомнят, власт имащите им го изтриват от главите. важно е хората да работят, ако не работят - ще внесат работници от Индия. страх за бъдещето му трябва да витае и пълно покорство пред висшестоящите.

209

Къркпатриков

преди 1 седмица

Пуйлото забрави за демилитаризацията и денацификацията, сега мисли как да избегне собствената си дефекация.

208

Анонимен

преди 1 седмица

САЩ със сигурност искат 3 та световна, но без атом и без участие на техни войски. Нека другите воюват, те ще продават оръжия на своите.

207

Анонимен

преди 1 седмица

А какво толкова лошо направиха севернокорейците за да толкова "лоши"? Какво именно?

206

неутрален

преди 1 седмица

Това е всъщност Световната война, която физически се играе в Украйна!Войната е за това да се премахне световното господство на САЩ! Като се удари и печатницата на долари, ще се окаже, че САЩ ще трябва реално да си платят дълга, който надхвърля тяхнмата икономика!Реално - Светът иска САЩ да обяви фалит! Украйна е само следвствие!Затова - САЩ са тези, които натискат за 3СВ! Просто искат да кажат, че Русия са им виновни за това!

205

Сата НАТО

преди 1 седмица

Вие не сте света, вие сте тумор. -----////------ Щом смяташ, че вариантът Северна Корея е за предпочитане, действай си....

204

Анонимен

преди 1 седмица

На земята може да има само една империя. В момента това е САЩ и останалите държави се съобразяват. Дори Русия и Китай. Само че Америка се самозабравя в диктата си над останалите и рано или късно ще предаде щафетата на друга империя.

203

Анонимен

преди 1 седмица

"Всичко, което може да направи Путин, е да даде... " Вие не сте света, вие сте тумор. Какъв развод с реалността е това да говориш за 1984 и Оруел??

202

Сата НАТО

преди 1 седмица

Всичко, което може да направи Путин, е да даде оръжия и технологии на страните от Третия свят, за да провалят Света като цяло. Няма да има световен растеж и световно развитие, ще се превърнем във воюващи квартални банди в планетарен мащаб. Нещо, за което последният Божи пратеник Оруел е предупредил. За щастие, засега превземането на Европа от Просията се отлага, така че "1984" може и да се размине. Стига да се изтрие от лицето на Земята Московският Картаген.

201

Анонимен

преди 1 седмица

"Едно е да продаваш скъпи суровини..." Кои бяха петте стадия на скръбта?

200

Алекс

преди 1 седмица

БРИКС е велик.БРИКС е новият световен ред.Обаче всяка държава от БРИКС иска долари за стоките,които продава.Сладките приказки и теория са едно,а суровата действителност нещо съвсем различно.