29

Анонимен

преди 2 седмици

Украинците не искат да се бият срещу Русия и тези отвличания не може да продължават така до безкрай. Тези които отвличат мъжете по улиците се движат по двама или трима но и на тях ще им дойде реда. Зеленски и неговите прислужници си стоят на сигурно и си получават парите а обикновените хора биват отвличани за да си жертват живота за едното нищо.

28

Анонимен

преди 2 седмици

Има един много хубав РУСКИ филм - "17 мига от пролетта " с известния актьор Вячеслав Тихонов (Щирлиц).В него всички СС-овци,нацисти и фашисти говорят на РУСКИ. Дойдохме си на думата!

27

Анонимен

преди 2 седмици

Как така Украйна "отчаяно се нуждае от ракети"? Нали всичко върви по план и Украйна печели? Нали на руснаците им свършиха ракетите още през лятото на 2022? От къде САЩ ще ги пренасочи тези ракети? От Израел ли?

26

Пекин - Берлин

преди 2 седмици

Представитель Ассоциации аэрокосмической промышленности Германии Маркус Циглер заявил, что эта ракета может долететь до Берлина за пять минут и уничтожить город. "Маршрут Москва-Берлин. Пять минут оттуда досюда. Даже от Пекина, который, как говорят, находится бесконечно далеко, до Берлина 20 минут" подсчитал он.

25

САРМАТ

преди 2 седмици

САЩ и ЕС като обща територия са два пъти по малко от Русия. И гъстота на населението 10 пъти по-голяма от Русия.

24

Анонимен

преди 2 седмици

70 години складиране на снаряди и балистични ракети, и сега официално са в ръцете на Русия. Това означава неограничено количество, което НАТО не може да изработи и за деситиле. Та САЩ не само се поизплашиха за съдбата на Украйна ми се и понаакаха.

23

брест-литовск

преди 2 седмици

До Анонимен19 русия е капитолирала пред нас и преди може да повторим

22

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен19 е и ?аз виждам кремъл на компютара си всеки може )))

21

Анонимен

преди 2 седмици

Кръвопийците от САЩ не се наситиха с досега пролятата кръв и искат още кръв да се пролива. Украйна няма абсолютно никакъв шанс. Гледам днес клип в Тубата от БиБиСи как украинските мъже ги е страх да излизат навън за да не ги отвлекат насила в армията и един баща разправя че си стои вкъщи и ако излиза е с дъщеря си защото не взимали мъже с деца. Егати хората са тия.

20

Анонимен

преди 2 седмици

Северна Корея може да играе важна роля след края на Специалната военна операция. В Западна Украйна могат да бъдат разположение северно корейски миротворчески воененни контингенти които да гарантират извънблоковия статут на това което остане от Украйна, в замяна на това Северна Корея ще получи достъп до вискококачествена украинска пшеница. За това вече говори Сергей Караганов в интервю по руската телевизия.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Безмер, Граф Игнатиево и Кумово бяха показани по руската телевизия с картата на летищата които ще бъдат ударени в случай че се използват за Ф-16. Пък после САЩ да мислят дали да започнат 3св в която да умрат 360 милиона америкнци.

18

Анонимен

преди 2 седмици

*** долни, мир няма ли най-накрая да пренасочат?

17

Анонимен

преди 2 седмици

Да се използват летищата в Полша и Румъния а рашка ако и стиска да удря там.

16

Анонимен

преди 2 седмици

Русия отдавна вече разработва много детайлно и внимателно голям стратегически договор с Иран.

15

Анонимен

преди 2 седмици

След Северна Корея и Виетнам ще последва цял ред от действия които ще структурно ще укрепят независимостта на Евразия, където вече никой няма да може да се намесва.

14

Анонимен

преди 2 седмици

Сащ произвежда по една система Патриот с 6 пускови остановки по една всеки месец до сега Украйна ползваша 2 или 3 броя Патрик ако им доставят още 5- 6 + 100 броя Ф6 в небето ако има самолет то той ще е Украински ... пък от олгиново да си гавкат от гей салната ...

13

Анонимен

преди 2 седмици

Пpaв бeшe Шankaтa зa rpuneнuтe, aмa uзтъpвaнa paбoтa вeчe, шe зakpuвaмe BBC-тo... Cъrлacyвaнo c nocoлcтвoтo!

12

Анонимен

преди 2 седмици

Путин пускай Сатанки по ФАЩ - щом искат война :)))

11

логично!

преди 2 седмици

Когато се действа БЕЗМОЗЪЧНО, като слон в стъкларски магазин, става точно това! КОГАТО ВЪРШИШ ТОВА КОЕТО НЕ ТРЯБВА ПОЛУЧАВАШ (АМЕРИКА!) ТОВА, КОЕТО НЕ ИСКАШ!

10

Анонимен

преди 2 седмици

Израел изхарчи ракетите на САЩ да убива малки палестинчета в Газа. НАТО пада и бяга от камилари в пустинята. Запада няма работници за заводите, няма армия. Срещу нас са великите Китай, Русия, Иран, Северна Корея. Нашите евроатлантици не искат да ходят на фронта в Украйна да защитават еврожендерските си ценности. Как ще победим?