52

Анонимен

преди 3 месеца

Щом са показани, значи ги имааа...Нали?

51

Анонимен

преди 3 месеца

Вано е субсидията да се вземе и да вървят заплатите нали Марков ?

50

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам , аз преди му гледах някой неща , но той говори само с намеци , конспиративно , загадъчно .Абе общо взето май само приказки ала-бала , каквото иска да чуе народа .

49

Стилиян

преди 3 месеца

И за да си спасиш д-то гласува За. Хахахахаха страшна работа

48

Анонимен

преди 3 месеца

крали марков = малкия бойко :)))

47

BASI MAMAT

преди 3 месеца

Видяхте ли Сектата на Полковника , Подполковника или не знам какъв е ?Там са затворени малки Деца с родители алкохолици .Трябва Агенцията за Защита на Децата да се самосезира и да ги изведе в Защитени Жилища /

46

цирк

преди 3 месеца

тоя е по голем артист и от копейкин и сидеров :) а взел и нещо от рашков - един ми каза че някой е казал но нема да ви кажа кво е казал хахахаха

45

Анонимен

преди 3 месеца

Как го наскачаха журналистките , атой се поти и трепери ...спектакъл

44

хахах

преди 3 месеца

И после ми говорят разни професори че народа бил глупав щото не ходел да гласува. За мен даже е изненада че изобщо все още има заблудени хора които гласуват. Но те за щастие ще стават все по малко. Надеждата ми в младите поколения при които избирателната вече е под 10%. Значи има надежда и промяната ще дойде скоро.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Че ако е компромат,как ще ти окажат натиск,бе селски? Направо си признай,че имат някоя истинска твоя издънка в ръкава си!

42

българина

преди 3 месеца

в атлантическия ЕС се управлява така, само с компромати. Всичко и всеки се записва, поне от 10 г. Точно затова излизат всякакви записи от тоалетната или спалнята. Това е от вашия телефон пуснат от разстояние. Просто много малък кръг от хора могат да го ползват, но едно Посолство е сигурно като главен инициатор и ползвател още преди 17 г

41

Сенеката

преди 3 месеца

Правят се записи от тъпите милиционери на килограм...

40

Анонимен

преди 3 месеца

Т.е. имат определени зависимости, както при него така и при Михайлов.Няма какво да се очаква от тях от тук нататък,

39

Qko TPOЛ4ETATA

преди 3 месеца

Са се активизирали. Това доказва, че наистина се е случило и сега замитат следите. А тоя *** умник правилно си изигра картите. Разказа какво е и явно не е достатъчно силен компромата. Най-вероятно са признания за руските пари но тоя ще си намери оправдание. Хубаво е истините да се разкриват.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Михайлов гей ли е?

37

Избиател

преди 3 месеца

На този му вярвам толкова, колкото и на просто киро - никак. Прави се на интересен пред медиите, но няма да е задълго, защото му личи отдалече колко е компетентен.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Измислят си, за да създават съспенс. Без конкретни имена всичко е театро.

35

Анонимен

преди 3 месеца

я двата глигана от Герб в акция.

34

Ченгесарски номерц

преди 3 месеца

Евтини номерца, няма да вържат.Той самия преди няколко дена говореше, че нямало с какво да го дъжат и той за това е влезнал. Вчера нарочна закъсня за да влезе в новините и днес вече шокиращото обяснение.Натискал го неизвестен близнак на Бойко Борисов, който е незаконен баща на децата на Урсула фон дер Лайен, който обаче е обратен и е писал Истанбулската Конвенция, диктувана му от Сорос, който държи с компрамати всички православни християни и иска да избере нов незаконен патриарх.

33

Анонимен

преди 3 месеца

Аз пък се впечатлих как излъгаха известния търновски тарикат Киро Брейка и го вкараха в ролята на полезен ***-от който да агитира за жълти стотинки в тяхна полза. Активно мероприятие като по учебник. И оня и до сега си мисли че нещо помага. Е явно и големите тарикати си намират майстора.