62

Историк

преди 3 месеца

Навремето Бай Тошо разсмиваше България, а ДНЕС Пyтягaтa разсмива целия свят, даже и Галактиката.

61

Анонимен

преди 3 месеца

Японците , като видят че виетнамците и севернокорейците са независими от робовладелеца сащ, ще се примолят на Путин да ги освободи и тях !

60

Бай Дрън

преди 3 месеца

Не може статия за Путин да мине без трлввете на АП. Днес обаче закъсня малко. Ставай по-навреме, че много флууд и лайкове чакат на теб :)

59

Бай Дрън

преди 3 месеца

Да де, щото вие не просите в САЩ и Брюксел заплати :) Като сте европейци, що не миете чинии в България, а ходите да миете чинии и сменяте памперси в Испания и Англия? Присмял се просяк на просяк.

58

До Капитанът

преди 3 месеца

По тази логика след 500 години под турско българи в България няма.

57

Анонимен

преди 3 месеца

До КапитанътХа стига се кахари за рашистанския генофонд- като ударят литър водка, ако нямат денги можна Боярешник или Крокодилчик и много виждат има ли дръпнати очи....

56

Папо

преди 3 месеца

Това джудже си мислеше ,че за три дена ще влезе като император в Киев и целия свят ,ще му ръкопляска, а то какво стана обикаля по жълтите държави да проси оръжия и работници.

55

РИА Новости

преди 3 месеца

С ЦЕЛ ДА СЕ ПРЕОДОЛЕЕ ДЕФИЦИТА ОТ ЧЕРНИ ЧУВАЛИ ЗА ГРУЗ 200, ДРУГАРЯТ ПУТИН ДОГОВАРЯ СПЕШНИ ДОСТАВКИ ОТ БРАТСКИ ВИЕТНАМ ....

54

До Путин

преди 3 месеца

Тая мантра с танковете в Берлин и Лисабон я слушаме от 3 години. Сменете грамофонната плоча или съветския грамофон, че станахте банални с koпeйkитe.

53

Капитанът

преди 3 месеца

Кой ли азиатец с дръпнати очи не мина през Русия. Хуни,монголци, Златни орди , Татари , Китайци ,а сега и виетнамски работници. Смятайте колко им е променен генофонда на тия руснаци от жълтите. То вече славяните там се броят на пръсти .

52

Анонимен

преди 3 месеца

АМА МОЛЯ ТИ СЕ БАЙ ДРЪН- МИНИМАЛНИ И СРЕДНИ ЗАПЛАТИ В РАШИСТАН И СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ВИЕТНАМ СА ЕДНИ И СЪЩИ- РАБОТНИЦИ/РОБИ ЩЕ ТЪРСИ ОТ ИНДИЯ- ДА ЧАКАМЕ ЛИ И ТАМ ДА СЕ ПРЕЗЕМИ ВЕЛИКИ ДЖУДЖАК

51

Анонимен

преди 3 месеца

Пиндостан разкритикувал властите в Ханой, че са поканили Президента Путин. - Пиндостан не може да забрани, както на нас забранява.

50

До Христов

преди 3 месеца

Май още не си се събудил. Не само Виетнам е по-могъща държава от Германия, но и Северна Корея. Ти четеш ли си свободните съчинения?

49

Джудже

преди 3 месеца

Какъвто размера на Най-голямото джудже, такива и държавите пред които пълзи и моли за помощ.

48

Дедо

преди 3 месеца

От Северна Корея изпроси снаряди , сега от Виетнам ще проси работници ,за заводите. Този излезе по кофти човек от всички диктатори досега.

47

Христо Христов

преди 3 месеца

До 48 "Все велики и могъщи държави" - е па Виетнам в сравнение с германия е могъща държава.

46

Бай Дрън

преди 3 месеца

Аз в пост номер две в началото на статията написах, защо Путин има интерес от Виетнам. В момента Русия вдигна яко производството си, но няма работна ръка. Аз казах, че и в България идваха виетнамци и бяха доволни от 400 лева преди петнайстина години. Така, че Путин си търси работна ръка, а къде има такава? Точно така, в беден Виетнам :)

45

Христо Христов

преди 3 месеца

Мухаха... Сега са иде и в Индия и сащ умре.

44

Путин

преди 3 месеца

Путин на посещение в Германия и Англия. Скоро и там, но с танкове и кораби

43

Анонимен

преди 3 месеца

Тази тъмна империя САЩ винаги е била подкокоросвала войни, да се избиват държавите, да воюват, да слабеят икономически и накрая САЩ ги ограбва. Искаха да смучат петрола на Изтока без пари, ама дойде на Либия хитър и силен водач като Кадафи, който не им даваше тая работа и те го очистиха. Кажете САЩ не са ли терористи?!