27

до Край

преди 1 седмица

"То на Русия мумията е в мавзолей ама на американците им е президент." Нека бъдем коректни! Американската мумия се движи!!!... Е, няма мисловна дейност...

26

ПЕТКО КАТЪРА

преди 1 седмица

До АНИСИЯ ИВАНОВА ПУТИНИванова,а в ГазА как е?

25

абе

преди 1 седмица

сащ обвинявали корея....а вас кой ще обвини, че натъпкахте бандитска украйна с всякакво оръжие и което братушките го правят на скрап!

24

Анонимен

преди 1 седмица

Ужас. След, като на икономическия форум в С. Петербург, подписа документ за икономическо сътрудничество(внасяне на емигранти ) от Афганистан, сега и от Корея.Значи руснаците ги праща да *** на фронта, а в тила попълва с афганистанци и корейци. Супер тактика.

23

Анонимен

преди 1 седмица

До Край: нормално, все пак при встъпването в длъжност всеки путлероджендър трябва да врътне един *** на мумията и да се зарази със сифилис и трипер, че да стане истински комунист и преносител на болести по примера на вечният им вожд.

22

Говедовъд

преди 1 седмица

Днес Путин щял да разреши на Лудия Ким да нанася удари на територията на Щатите (и не само) с руски оръжия!Е,щом за Зеле може,значи и за Ким може,няма как да се сърдим!

21

запада разтревожен

преди 1 седмица

все едно аз да съм разтревожен, че комшията от третият етаж си пие кафето с комшията от седмия. и какъв им е проблема на измисленият запад с измислените им ценности.

20

Край

преди 1 седмица

То на Русия мумията е в мавзолей ама на американците им е президент.

19

Анонимен

преди 1 седмица

Пронатуфеца елгебетепеераст пак за кафеви точки фаназира. За освидеталстване е чиляка.

18

Путин

преди 1 седмица

Оооо Ким наш, ти който си на стената, да се свети името ти, да даваш на нас бедните ти съседи крадени транзистори, че без тях и една микровълнова не можем да сглобим. Каквото кажеш давам. И отзад давам и в устата давам, само да даваш транзистори, че за нас това е космическа технология.

17

АНИСИЯ ИВАНОВА ПУТИН

преди 1 седмица

ГОЛЕМО ПРОСЕНЕ ЗА ПРОСИЯТА ЩЕ ПАДНЕ!

16

Русофил

преди 1 седмица

Ким и да ползваш кимобранка, че Путлерина в известна като кремълската блудница и като нищо е хванала сифилис от подскачането и върху мумията на Ленин.

15

Русофил

преди 1 седмица

Добре, че новите телефони имат светкавица, че иначе на снимката щеше да има 2 тъмни силуета на фона на непрогледна тъмнина как се въргалят. Ама в Северна Корея е нормално това, все пак от космоса като се погледне лесно се познава къде има комунизъм защото там с тъмно през нощта (да не хабят ценна електроенергия за която работят цяла петилетка).

14

IQ 3.14

преди 1 седмица

До Анонимен13той другаря си тва чака, оня дебелия дето е учил у швейцария да почне да го играе медведев. нали знаеш че гладът бие по силно от тока ;)

13

Анонимен

преди 1 седмица

Кога всъщност очакваме да приключи 3-дневната специална военна операция на гнома?

12

Русофил

преди 1 седмица

Тоест всеки път когато Ким проникне дълбоко в Путлерина ще го водим задълбочаване на отношенията, а сватбата кога ще е, че севернокорейците може и да им отпуснат по 100 грама ориз за да отпразнуват сватбата на обичаният им вожд? Или Путлерина ще е само любовница за забавление и официален брак няма да има? Ама, те рускините поне са свикнали да са само за забавление и никой да не иска да прави семейство с тях.

11

Анонимен

преди 1 седмица

Ми Русия нагледно показва на колективния запад какво има предвид, като ги предупреди че може да почне да подпомага враговете на колективния запад по света в отговор на въоръжаването на Украйна. Сега Южна Корея да помисли малко като тръгне да праща снаряди към Украйна.

10

Анонимен

преди 1 седмица

Дайте нещо за победите на зелевия и на тия зад него, че нещо изоставате...

9

Домбил Бомбасов

преди 1 седмица

До Мдааасамо че братушките малко ше забавят техните плащания щот криза

8

IQ 3.14

преди 1 седмица

при варианта да ми отпаднат некви милиарди спонсорска програма да храним на ким копиленцата и директорите на водопад от оон аз бих се разтревожил стабилно