23

IQ 3.14

преди 1 седмица

правната система в сащ е на основата на прецедента. т.е. трябва да мине едно дело за да имат право десетките милиони последователи на щатския мангър фаучи И ориндж мен да върнат сащ в каменната ера. за това и пускат дълга топка на ниво щатски прокурор баш преди изборите. не е трудно да се провери тоя чий е.

22

Въпрос за набодените

преди 1 седмица

Защо спряхте да се бодете през 3 месеца? Нали нови и нови варианти на вируса излизат...Не искате ли да сте сигурни и защитени? Да пазарувате в супер и да ви дадат ваучер за 20 лева? Или смарт часовник? Да можете да сядате на пейка в парка и да ходите на Витоша със своя зелен сертификат? ВСИЧКИ: Помнете и нека не допускаме никога повече това да се случва.

21

Анонимен

преди 1 седмица

До Марсел Попов "Опитват се да дискредитират науката" ------------------ леле! Не думай! Кой бе? Пак ли Путин?

20

Анонимен

преди 1 седмица

Корупцията ни спаси, така че не е толкова лошо нещо. Плащаш си и хоп сертификатче, няма лошо - не като набодените дето тепърва ще гинат кат муи.

19

Марсел Попов

преди 1 седмица

Опитват се да дискредитират науката и света отново да пламне от тази ужасна болест,а тукашния необразован Цъpвyлю продължава да дращи небивалици.

18

Нане

преди 1 седмица

Добре, че Българите и страхливите индийци в колонията ни се оказахме корав Народ и пренебрегнахме мерките на сзо... Само краварските кухоглави повярваха на измамата... И сега мрът като мухи... ===)))

17

хихи

преди 1 седмица

Чакам да се появи някое ш0р0ш0ид4е да ми върти алабалистика как Путин бил навапцан, как видиш ли само в свободна америка можело да съдиш фармата, докато в Русия това никога нямало да се случи.

16

Анонимен

преди 1 седмица

И срещу вас продажните медии трябва да се заведе колективно дело, за това че опитахте да манипулирате народа да се боде с тия отрови.

15

Анонимен

преди 1 седмица

Това да не е престъпление срещу човечеството случайно? Нещо съд, затвор за виновните?

14

Анонимен

преди 1 седмица

започва се......

13

Анонимен

преди 1 седмица

15 минути не се намери един навапцан ид..от да се хване да защитава експерименталките.. дори редовното кромид зомби.. да не би днес да му ядат жито?

12

Нане

преди 1 седмица

Време е краварските проксита в България, бтв, нова и бнт да се закрият... Те получават краварски центове да ви увредят здравето... ===))) с мотиките на полето е време да копат мисирките....

11

Текст на Бичето

преди 1 седмица

"Видяхте ли балъци що стана..."

10

хаха

преди 1 седмица

А има и друга интересна новина от тези дни. При дело в Калифорния срещу задължителното ваксиниране, т.е. за обезщетения заради него, не знам как точно да преведа името на директората им по образование в Лос Анджелис пледира, че КОВИД ВАКСИНИТЕ НЕ СА ВАКСИНИ И НЕ ОТГОВАРЯТ НА ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ЗА ТАКИВА И СЪДЪТ ПРИЕМА ТОВА. Т.е. не са ваксини, защото не предпазват от болест. Интересното е, че и като терапевтични препарати не се доказаха и ваксинираните си изкараха болестта като останалите.

9

хихи

преди 1 седмица

Умрелите не могат да осъдят никой..

8

Анонимен

преди 1 седмица

До Х "пак опити да осъдят някой и да вземат пари." --------- ами ако всичко е ок с експерименталките как ще ги осъдят? Нали съдът е независим?

7

Анонимен

преди 1 седмица

Време е мошениците да си платят! Натрупаха стотици милиарди, рискувайки здравето на хората!

6

ефролиберал

преди 1 седмица

Ауу, тия канзаслии какви са копейки..

5

Нане

преди 1 седмица

Аууууу... И сега наще краваромучалки пропагандатори на ваксите и прибиращи пари за рекламата им ко шъ правят.... То Господ доста и наказа от тях.... ===))) заминаха си преждевременно.... Но е време остатъчната прокуратура да потърси сметка на все още живите, облажили се....

4

Х

преди 1 седмица

пак опити да осъдят някой и да вземат пари.