176

gaga

преди 3 месеца

Тиа узбеки не са видели европата затова си мислат че е добре в бг.

175

Анонимен

преди 3 месеца

Егати мизерията, сезонни работници на минимална заплата. После тия дето дават заплатите се чудят защо няма хора. Явно ще има още дълго време да се чудят.

174

Анонимен

преди 3 месеца

Какво лошо има, работят хората. А идете вие да берете череши.

173

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 169Изобщо не си в час. Дори бачкаторите на запад взимат колкото тези на запад. Квалифицираните колкото квалифицираните. Затова западът е запад, а не изток. А неукият си ти. И не знаеш елементарни неща. Защото освен че си необразован, нямаш и житейски опит. Никъде не си ходил, нищо не си видял Изобщо не ме интересува за какъв се мислиш. С един коментар показа, че си неук.

172

Анонимен

преди 3 месеца

До Бай Дрън, дай три доказателства, с които разполагаш :) Не ми философствай какви доказателства съществуват в имагинерното ти пространство.

171

Теди

преди 3 месеца

ПЪК ДОШЛИ ТУК ДА БЕРАТ ЧЕРЕШИ ЩО ТАКА

170

Майната Ви

преди 3 месеца

Само *** който не е бил в Узбекистан ще повярва на тези лъжи. Държавата е богато на петрол и газ. Центъра на Ташкент е стотици пъти по-модерен, красив и уреден в сравнение със селото София! Не коментирайте неща които не познавате!

169

Бай Дрън

преди 3 месеца

Чудно, защо прокуратурата не се самосезира за лъжите на Борисов. Той е публично лице и не може да заблуждава хората. Ти искаш от мен доказателства. Аз, когато виждам, че Борисов и Петков лъжат и заговорничат, когато виждам, че прокуратурата не се самосезира, какви доказателства искаш от мен? Отиваш във фирмата, проверяваш документите, камерите ако трябва и си намираш доказателствата. Защо не го правиш? Ти с хиляди доказателства за лъжи на Борисов и Петков не се самосезираш, очакваш аз да ти дам?

168

Анонимен

преди 3 месеца

Гледайте сега- нашият бачкотещ бачкер на запад се радва там на заплата на месец, дето тука програмистите я взимаме на ден, два таван, а студентите из кол центровете- на 2-3 седмици. Там с нея нищо не може да си позволи, живее като скот, местните му се подиграват как е възможно да е чак толкова неук и неграмотен, че да работи за толкова пари. Така че, не се чудете защо едни бедни работливи хорица, в пъти по-симпатични от нашио бачкотещ бачкер, се радват на 1200лв.! Вие сте доооста по-жалки.

167

Бай Дрън

преди 3 месеца

Да, доказателства много. Проблемът е, че всички държавни институции са купени. Доказателства е най-лесно да представя. Прокуратурата го знае и без доказателства. Проблемът е, че нищо не прави. Лови само кокошкарите.

166

Сър Уилямс

преди 3 месеца

По - важно от сигурността няма! Ако те загони лъв ще забравиш за обяда си! Като започнат изнасилванията и наръгванията слабо ще ви интересува икономическото развитие в БГ ...

165

Бай Дрън

преди 3 месеца

А ако имаш заплахи за убийство? Итересно ми е, как ще реагираш. Прав си, робска или феодална зависимост. Но така е навсякъде извън София. По-малките и не толкова малки градове, винаги има по някой феодал. То затова и заплатите извън София са средно два пъти по-ниски. Мислиш, че не съм се опитвал да правя бизнес ли? Никой не ти позволява просто.

164

Сър Уилямс

преди 3 месеца

Живял съм в Германия и Америка. Белите американци и белите немци са като цяло много добри и възпитани хора. От малцинствата съм видял само проблеми и агресия ... жалко, че тази с. в. ло. ч налази вече и в Майка България! Хората които са го допуснали са до, лни същества!

163

Анонимен

преди 3 месеца

До Бай Дрън : Да, робите не напускат, те се продават. Сам си си създал робската зависимост, нямаш право да се оплакваш. Няма сила, която да ме задържи на една работа, ако не я искам. Само че аз не дължа нищо на никой. Това е разликата помежду ни.

162

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 155, доказателство знаеш ли какво е? Не е един анонимник каза :) Явно тъ пият тук си ти и се самоидентифицира :)

161

Бай Дрън

преди 3 месеца

Много си далече от истината за мястото ми :) Не знаеш какво работя. Опитвал съм се да напусна няколко пъти, не ме пуснаха. Дори единия път ми докладваха, че ако напусна, ще ме убият. Работата е такава, че ако аз напусна, фирмата можеше да фалира. И до днес не ме пускат да напусна :) Сега доволен ли си от отговора?

160

Бай Дрън

преди 3 месеца

И ако аз съм изплащал кола, други изплащаха апартаменти. Добре,че получих няколко декара наследство от баща си, Бог да го прости та ги продадох, за да нулирам някои заеми и да си намаля лихвата. Само че тоя земи отидоха в ръцете на същите тия земеделци, дето реваха зимата! Реално аз си продадох лихеата с тия земи, демек, нищо съществено не напраеих . После, бизнесмените били честни. Кое е честното в случая?

159

Анонимен

преди 3 месеца

До Бай Дрън : Именно драги. Позволил си да станеш зависим. Затова ще си трайкаш, и ще търпиш, и дано следващият път да поумнееш.

158

Теди

преди 3 месеца

В ПОЛША И В ГЕРМАНИЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ ИЗКАРВАТ ДА РАБОТЯТ ТЕ ВСИЧКИ ХОРА РАБОТЯТ ПО ЦЕЛИЯТ СВЯТ

157

Бай Дрън

преди 3 месеца

167, имах заеми, както и повечето тогава. Нова кола изплащах, какео предлагаш, да се махна и да ми вземат колата? То тогава и работа нямаше. Това бе при първото правителство на Борисов, който ми го хвалите. И за ди изплащам заемите, се налагаше да тегля други заеми с 18% лихва....