222

ПроСоТо

преди 1 седмица

просто е,анонимен:..-ще го направят ОТ ТРИБУНАТА !..До сега какво ставаше?..-Сигнали за корупция и престъпления,но от сорта на "една жена каза"...НС Е ИНСТИТУЦИЯ !!!!...Всяка дума ,изречена в него,има съвсем различна ТЕЖЕСТ !...Определено си достатъчно интелигентен за да разбереш това..А ако очакваш конкретика СЕГА,то значи..че съм сгрешил за интелигентността ти..

221

Анонимен

преди 1 седмица

НАД 12 МИЛИОНА ЛЕВА ДЪЛЖИ ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ, А МАРКОВ 12000 ЛЕВА ДЪЛЖИ НА ЕКС ШЕФА НА НСО. Тези щели да осветяват. Алоуууу! С какво ще осветяват? С фенерче ли??

220

Анонимен

преди 1 седмица

Това, че не е говорено до сега с Марков е мнооого добро.

219

Анонимен

преди 1 седмица

До ПроСоТо - То и аз искам България на 3 морета, но ако не ти обясня как ще го направя, ще гласуваш ли за мен?

218

До 216

преди 1 седмица

Ограбването? А колко милиона дължи на държавата Евелин Николов или както и да се казва онзи, където е скачен съд с Марков?

217

Анонимен

преди 1 седмица

До ПроСоТо - ОК, как се осветява порочния начин на управление? С общи приказки не става. Явно си гласоподавател или поне симпатизант на Величие, значи горе-долу трябва да си наясно. Хайде сега обясни на мен тъ_пана_ра, как ще го направят или по-точно как казват в изявленията си, че ще го направят. Благодаря предварително.

216

ПроСоТо

преди 1 седмица

абе вие такиватъпанари ли сте,или да?...-Марков ви каза=-"Величие" идва ДА ОСВЕТИ порочния начин на "управление",разбирай "НА ОГРАБВАНЕТО", на България !!..Това е !..За да излекуваш някоя болест първо трябва ДА ПОСТАВИШ ТОЧНА ДИАГНОЗА !!!!!...Без нея никакво лечение не може да се случи...Ей за това боклиците изпаднаха в делириум..

215

ПроСоТо

преди 1 седмица

"щефан",големи глупости си надраскала бе кукло !

214

Анонимен

преди 1 седмица

Искам да знам Величие за какво се борят. Как си представят България след 5-10 години. Да сме с валута евро или с лев, да сме с ЕС и НАТО или не, да сме част от Шенген или не, да си запазим ТЕЦ-овете или не, да се вдигат доходите по модела на ПП (т.е. малко по-бързо било то и с цената на дефицит) или пък по модела ГЕРБ (да се вдигат бавно, дори и да има излишъци накрая на годината) и т.н. Не ме интересуват общи приказки, а конкретни отговори. Всеки може да си прави гимнастика на езика.

213

Lina

преди 1 седмица

И един генерал ( С.Янев) упорито отказваше да прояви характер и позиция. Които се явиха в гласуването - веднъж ЗА, на следващия ден ПРОТИВ..Партии еднодневки между два Парламента

212

Ббб

преди 1 седмица

Има нещо вярно..

211

Анонимен

преди 1 седмица

"Прочетох програмата на партия Величие." - Та избирателите на Величие чели ли са програмата им и знаят ли всъщност какви са конкретните цели на партията? Ама наистина конкретни, а не алабализми от сорта "ще се грижим законите да се спазват". Последното са общи приказки в случай че не споменеш как точно ще се погрижиш за това.

210

Куку

преди 1 седмица

Марков,нивото на НСО и УБО е такова-отваряш врати,носиш хавлии,разхождаш кучето на шефа,пазаруваш домати и краставици.Защо се надуваш?

209

Анонимен

преди 1 седмица

"Прочетох програмата на партия Величие." - ОК, моя грешка... програмата била за местните избори през 2023-а, но пак е ала-бала. Вижте я сами.

208

Анонимен

преди 1 седмица

Прочетох програмата на партия Величие. Пишете в гугъл "величие програма" и ще я намерите. В цялата програма се обяснява какво са постигнали досега в Община Ветрино и какво смятат да правят пак там. Не мога да разбера защо в програмата им няма планове какво смятат да правят в България, а само в общината. Ако плановете им са свързани само с тази община не разбирам пък защо са участвали в парламентарните избори. Можеха да участват само в местните. С две думи програмата е ала-бала.

207

До до Българин

преди 1 седмица

Дай запис, в който убедително да показваш как Величие не признават Ботев и Левски. Иначе съм признаваш че си *** и лъжец.

206

Анонимен

преди 1 седмица

Добре, де, току що влязли в НС и от вратата фасони. Ами чуйте какво ще ви кажат, като не ви харесва, никой насила няма да ви кара да сътрудничите с Герб Сдс. Пак ще го подкарат на "аз съм по-по-най" и никота няма да има свястно правитгелство. Ама той и народът не е луд, ще ви гласува, ама друг път.

205

ПроСоТо

преди 1 седмица

ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ,г-н Марков !!!.."Величие" е ЯВЛЕНИЕ,пратено ни от "ВИШЕ" като помощ..Ето защо върнах вярата си..

204

stefan

преди 1 седмица

Този посредствен човек без добра езикова култура се е взел много на сериозно. Нека неговите избиратели да разберат тезата му - спиране на помощта за Украйна и поражение на същата. След това руска окупация и на други държави, включително България. Хората от чужбина, които гласуваха за Величие, дали биха се радвали техните роднини и приятели в България да живеят под руски ботуши?

203

До Българин

преди 1 седмица

ама те не признават Ботев и Левски