93

Сега

преди 1 седмица

Трябва да бягаме от нато колкото се може по бързо и дано се спасим.

92

Анонимен

преди 1 седмица

Хахаха ядрените оръжия винаги са в готовност.

91

САРМАТ

преди 1 седмица

Ракетен ядрен удар някъде от сибирската пустош през Южния полюс? Няма проблем. И нека американският данъкоплатец осигури създаването на "кръгова система за противоракетна отбрана" през Южния полюс, вместо батерии THAAD, разположени по обичайните маршрути на руските ракети от предишни поколения.

90

Кой

преди 1 седмица

Хора тези са луди и ако скоро не бъдат отстранени ще унищожът света.

89

Анонимен

преди 1 седмица

Русия има Искандери, Калибре, Кинжал, Циркон, Авангард, САРМАТ, Булава и цяла гама от ракети и средства с които да унищожи и САЩ и цяла Европа. Единственото което Русия иска е НАТО да си изтегли военните структури от източна Европа, и тогава ще има мир.

88

Анонимен

преди 1 седмица

При ядрена война с НАТО Русия ще понесе ужасяващи поражения и около 1/5 от територията и ще бъде унищожена и години наред няма да бъде годна за живот както в Хирошима и Наказаки едва след няколко години се възтановиха. А САЩ и ЕС ще бъдат унищожени изцяло, изтрити коренно от лицето на земята и не е ясно дали в следващите столетия там изобщо е възможно да има живилизован живот.

87

Ах

преди 1 седмица

...мицата ти дъ р...еде рас! На колене пред Путин ще молите за милост!

86

Мда

преди 1 седмица

Плашат гаргите те бяха -40 г в готовност срешу дьржавите от източният блок и какво от товаИ руските бяха в готовност

85

Анонимен

преди 1 седмица

3eлkа да натисне бутона

84

Карибска криза

преди 1 седмица

Буревестник може да бъде изстрелвана от границата на Мексико. По-точно, не буквално от Мексико, но може да долети от Русия до границата на САЩ в Мескико по мното траеткории през цялото земно кълбо и през Южния полюс и от всякъде където няма никакви ПВО системи. Може да лети на височина няколко десетки метра от земята, свръхманеврена, което я прави практически неуловима за радарите. Буревестник не е хиперзвукова, и разбира се, може да бъде свалена с добро ПВО, но тези ПВО не са навсякъде, и САЩ нямат толкова много от тях.

83

Анонимен

преди 1 седмица

"на фона на засилващата се заплаха от Русия и Китай"------------------Каква заплаха се "засилва" от Китай, че не разбрах?

82

Анонимен

преди 1 седмица

Ракетата с ядрен двигател Буревестник няма ограничение на полета, може да лети праткически неограничено. Може да долети и след 10 часа, след като са разменени първите ядрени удари. Ракетата ще долети до целта си при всички положение и може да бъде спряна да не се взриви само от Русия. Така Русия може да уведоми САЩ, че ето, няколко десетки наши ракети Буревестник излетяха и ще долетят при вас след 3 часа, така че имате 2 часа да приемете нашите условия.

81

Анонимен

преди 1 седмица

Океанските многоцелеви подводни дронове "Посейдон", които могат да изминат 10 хиляди километра със скорост до 200 км/ч на километър дълбочина в океана, са не само смъртоносна заплаха за всички самолетоносачни ударни групи на ВМС на САЩ, но и могат да организират ядрен апокалипсис помощта на радиоактивно цунами на всяка част от океанското крайбрежие където се реализира над 50% от БВП на САЩ. Появата на защита срещу подобни оръжия не се очаква дори в бъдеще.

80

Анонимен

преди 1 седмица

До Русия - САЩ Те затова си кротуват и нямат никакво намерение да стигат до ядрена война :)

79

Анонимен

преди 1 седмица

А ако НАТО не беше излъгало след 1990 г. и не се беше разрастнало, изобщо нямаше да стигнем до тук.

78

пияница мистик

преди 1 седмица

До GADOWETE ПОСТЕПЕННО === Ами че те от Мордор бе, другарю Oвчи сами и доброволно си даваха ресурсите. Никой, никога не е искал да им ги заграбва :))) Най-големия пазар им беше Европа. Сега вече го нямат и се чудят на кой да продават, та затова хитрите китайци и индийци им купуват нефта и газа на 50% от пазарната цена. Е, кой сега заграбва ресурсите на глупaцитe, водени начело от баш-тъпyнгера таксиметров шофьор :))))

77

Анонимен

преди 1 седмица

Столтенберг на гъби. Друго не знам какво да кажа като гледам това заглавие.

76

Анонимен

преди 1 седмица

Само така Бате. Никаква прошка за оня *** в бункера в Москва.Европейска Словакия води на Африканска Белгия с 1 на 0. Истина е не са фалшиви новини.

75

Анонимен

преди 1 седмица

Натовските *** упорито се опитват да запалят ядрена война.

74

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 68 - 20 маха ? Я се събуди.