42

Анонимен

преди 2 седмици

Докато сащ съществуват мир никъде няма да има. Те са с най много затворници, поддържат като мода престъпни групировки като блъдс и крипс с по над 50 000 бандюги и наркомани вътре в щатите. На първо място в света по оръжия на калпак и се изпозастрелват сами на обществени места.

41

Нури

преди 2 седмици

трябва да има Мир

40

Анонимен

преди 2 седмици

Напротив сащ вече са взели дали с тоя конфликт. Преди него се провалиха и в Сирия и в Афганистан . Обама директно се отказа да сваля Асад след като Русия им наби джихади джонитата и умерените джихадисти. А наркомана е просто евреин и имаше лоби. Само че лобито свърши. Покровителят му олигарх Коломойски който държеше телевизиите и го направи комик вече не е даже с украинско гражданство. Същият Коломойски спосорира наци батальоните азов айдар и подобни.Зеления е труп и го знае и ще се застреля сам

39

Зеленски е

преди 2 седмици

Търговец - Да, но от тези, дето Исуус още преди 2000 години - Изгони от Храма! ама, Човечеството - не си взе Поука и така...

38

Joker

преди 2 седмици

Зеленски е една будала! Американците не са глупав народ, може би са даже най-хитрият! Щом дават пари, значи има защо! Реално САЩ, без да губи жива сила, воюва с Русия и си тества оръжията! Те са богата държава и бълха ги е охапала за тия пари! Ако пък евентуално Украйна спечели, което е малко вероятно, тогава тя ще е роб на САЩ десетилетия! Перфектна стратегия!

37

Анонимен

преди 2 седмици

Зельо е слаб търговец. Управляващата демократична партия му налива милиарди от чисто егоистичен, американски интерес. Буквално са превърнали украинската армия в частна.

36

До 34

преди 2 седмици

Прав си, написаното от теб е ярко доказателство, че си неандерталец и да , част от американците които гласуват за този шебек са овце. Но "33" е прав, Байдън спечели изборите през 2020 с подкрепата на военната машина и пентагона и ще ги спечели отново.

35

дончУ белината

преди 2 седмици

е едно човешкоНедоразумение, което НЕ може да излъже опят братята американци. Те това е положението русофилЕ, а вие си избирайте.

34

Кви ги дрънка

преди 2 седмици

Те парите си остават в САЩ нали те му правят на Зеленски бомбите и оръжията. Зеленски е мижав търговец и си тръгва от САЩ само с обещания.

33

до Дончо

преди 2 седмици

Байдън ще се загуби някъде до изборите ве неандерталец! След последните изцепки и неадекватност американците трябва да са най големите овце на света да гласуват за този дядо който не знае на кой свят се намира.

32

Дончо

преди 2 седмици

*** ,ще загуби изборите ОТНОВО. Байдън има подкрепата на военно промишления бизнес и военните, а оранжевият бабуин губи подкрепа след кото го осъдиха. Жалко парвеню, но най жалкото е, че не осъзнава колко е не съществен и не значим за милиона американци.

31

Радио Столипиново

преди 2 седмици

Франция намалява военното си присъствие в Централна и Западна Африка до няколкостотин души, съобщи AFP. Агенцията съобщава, че от 350 войници около 100 ще останат в Габон. Същият брой ще остане в Сенегал и Кот д'Ивоар, където в момента има съответно 350 и 600 френски войници. Париж също се извежда около 700 войници от Чад (в момента в страната има 1000 френски войници). Сега чакаме и Пендос да изтегли контингента си от Граф Игнатиево и други бази в Бургаско.

30

Радио Столипиново

преди 2 седмици

Жител на град Одеса ограбил жена, за да не отиде на фронта. Местната полиция казва, че 18-годишният младеж е откраднал портфейл с пари, документи и смартфон, преди да изхвърли всичко. Грозят го до 10 години затвор. Такива са патриот те, димек никой със здрава глава не желае да воюва за старчьокът пендос.

29

Анонимен

преди 2 седмици

Каква е връзката между това че прави посещение в някоя държава различна от САЩ, и като следствие на следващия ден парите идват от САЩ. Тоест те виждат че той е проплакал на трета държава и се самосезират. Не схванах. И след като е търговец какво е продал. Или е просия. Обявил е Украйна за продан на парче, но тя вече е продадена, тогава нека новият собственик да плаща.

28

Анонимен

преди 2 седмици

До Радио Столипиново: Кой се нбутАл, набутАл. Ще им осъдят дедовия - производителите на ваксини изрично заложиха в договорите клауза, че не носят отговорност за нежелани последствия от използването на техните ваксини.

27

Анонимен

преди 2 седмици

Аиде сега и ква е вината на шута че ви прибира паричките,намерил ви е дамара .Едни имат и дават ,други ползват нишата и доят кравата.Нищо от това което сте придобили незаконно в чужда държава няма да бъде признато,нищо от това което сте слючили с човек без легитимна власт -няма стоиност,никаква собственост след опита за кражба на активи с което създадохте прецедент няма да е законна.Кофти но така се учат ценните уроци в живота.Гледам батареите на ПВО на плажа в КАЛИФОРНИЯ и се чудя

26

Анонимен

преди 2 седмици

до 20: Ти милиардер стана ли?

25

Радио Столипиново

преди 2 седмици

Канзас съди Pfizer за погрешно представяне и нежелани събития на ваксината срещу COVID-19 Pfizer каза, че ваксината срещу COVID-19 е безопасна, въпреки че знае, че ваксината срещу COVID-19 е свързана със сериозни нежелани събития, включително миокардит и перикардит, неуспешни бременности и смъртни случаи. Pfizer скри тази критична информация за безопасността от обществеността, костюмът твърди. Ко ще кажете, краварските под логи, за набутване с тез ваксините.

24

Мусайбе

преди 2 седмици

Марш в затвора бе престъпник

23

Анонимен

преди 2 седмици

Тръмп се притеснява от възхода на Китай. Ще се опита да запази превъзходството на САЩ. Войната в Украйна ще я остави на европейците.