30

Анонимен

преди 2 седмици

Велитие е Американска Секта, това с прорруските .. е Театър за гласове...

29

Бонго Бонго

преди 2 седмици

Бих се гордял с него, ако не беше ***.Да всее омраза и настрои българи срещу българи е наказуемо. Вижте конституцията и още в хартата за правата на човека и там го има.Имаше го като наказание през 1912 и 13 вижте военните ни архиви. Вижте ги добре какво е било наказанието за всеки,който всее смут и негативизъм в строя. Той е бивш военен, трябва да го знае добре.Аз бях войник и никога такъв командир няма да последвам, Радев е позор за бг армия!!!! Срам и позор!

28

Анонимен

преди 2 седмици

Известния сциентолог Марк де Турк, който е чест гост в студиото на Together Bulgaria на И. Михайлов е и съдружник с бишата си служителка Вергиния Къшева Накова във (фирмата ИДЕАС България) съпруга на Светлин Наков създателя на СофтУни - Софтуерен Университет. Справка в папагал бг - Търговски регистър

27

Анонимен

преди 2 седмици

И на мен Величие ми мирише на секта. Не зная с какво им пръскат зеленчуците в това село, но работата отива на зле. Едни такива усмихнати, с празен психо поглед, и си кръщават децата на вождове хахах. Господ да им е на помощ в Училище хаха или ще си ги обучават в къщи . На руски. Хаха. Защото видиш ли след 10 години половин свят щял да е русия.

26

Анонимен

преди 2 седмици

Цитат от страницата freeboss.bg на сциентолога Марк де Турк който е обучил и много Българи, особено в областа на " човешки ресурси" и "личносто развитие": "Украйна, Киев, 15-ти октомври, 2016. Повече от 3000 бизнесмени, които участваха на конференцията Forum One, видяха кратката мотивираща презентация на Марк де Турк. Темата на презентацията беше Скалата на тоновете на Л. Рон Хъбард. Насладете се на снимките!"

25

Анонимен

преди 2 седмици

".......plan to unite the countries of Bulgaria, Greece, Albania, and the entire former Yugoslavia into a single, Scientology-controlled megastate."....."...The Bulgravia project was introduced in the early 1990s, when the Church of Scientology and other opportunists of all kinds recognized that the economic and political situation in the Balkan region was extremely fragile, and thus ripe for infiltration and control. " https://balkanist.net/scientologys-balkan-holy-land/ Моля някой да преведе на Български! Бог да го Благослови

24

Анонимен

преди 2 седмици

Тези от Величие са Секта, интересно е че много политици и журналисти го знаят, но всеки мълчи. Голям Страххх.Задай " Как сциентолозите Управляват парите си?-" и вижте как световно известния сциентолог СЦИЕНТОЛОГ Марк де Турк на 31:08 в клипа заснет в студиото на "together bulgaria" на ИВЕЛИН М. рекламира да се инвестират 30% от ПАРИТЕ в ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК.На страницата им се предлагар мн. книги на Л. Р. Хъбард създателя на СЦИЕНТИЛОГИЯТА.

23

Анонимен

преди 2 седмици

Надявам се двамата шишковци Боко и Доко са се събудили на кеф, а третия не се е напил снощи твърде много и успеят да направят правителство. Че с тия партии, които започват с В работата отива на строене на две нови крила спешно на 4ти км. Ако някой гледа репортажа на БТВ за Величие вчера трябва да е убеден, че 20% от гласуващите в България са изфъскали тотално.

22

Анонимен

преди 2 седмици

Физическата форма казва много за един човек. Ако нямаш воля да постигнеш добра форма и да си здрав, не може да ти се вярва за нещо. Радев е класи над всички останали в много отношения.

21

Анонимен

преди 2 седмици

Тоя да вземе да се пусне във виктория секрет.

20

Анонимен

преди 2 седмици

Абе тая манекенка много скъпа ни излиза...

19

Анонимен

преди 2 седмици

Не президент, а абсолютен бонбон. В тежки дни ще си гледам снимката.

18

Неможач

преди 2 седмици

Извод: Радев не може да прави вече лицеви опори! и не му става вече.

17

Анонимен

преди 2 седмици

Боко може да е пр озд, но поне гол до кръста не се е снимал! Тоя е даже под неговото ниво!

16

до 14

преди 2 седмици

Завиждаш ли, че той може а ти не?

15

Анонимен

преди 2 седмици

Другата седмица очаквайте нова фотосесия налълно гол! Като ще е по рно, да е изцяло! като за по рно президент!

14

Анонимен

преди 2 седмици

И тоя бабаит гол до кръста ни е президент?

13

Анонимен

преди 2 седмици

Някои мъже могат всичко - кариера, принципи, физическа форма. Тези мъже остаряват като вино, други като чифт обувки.

12

Булгурев

преди 2 седмици

Едва след появата на зеления чорап на сцената, оцених секратарката на тиквата - Плевнюлиева, която се оказа в пъти по поседователна и принципна от nлужека Радев, който каза да не пращаме оръжие за да свърши войната. Ами то като е така, да вземем да се разоръжим , и така ще е гарантирано че няма да воюваме с никой, нали друзя?

11

О. Опаков

преди 2 седмици

Друзята си мечтаят за диктатура начело с тавариш Радеф, и въпреки факта че няма нито една диктатура която да осигурява и четвърт от стандарта на живот при демократичните страни, тях този факт не ги тревожи, понеже смятат да се уредят на доноснически държавни длъжности - вижте в расиюшка кои живеят добре - тези които лижат жоnата на пиздюхин, останалите холопи имат правото или по скоро задължението да се могилизират и станат "герои" в путинското есвео.