203

Твърдо

преди 2 седмици

Всички, които подкрепят руша, дефакто подкрепят войната и тероруската политика! Замислете се! Вие така ли бихте убивали хора, разрушавали градове и заграбвали територии!???!

202

Да се разбира

преди 2 седмици

Да им закрием на Украинците всички ядрени централи , че не ни е притрябвал нов Чернобил.

201

Анонимен

преди 2 седмици

"40лв на ден да си има за Водкка и цигарки, като му сложим и хотела то укрррата ни струва над 2000лв/месечно!!!! " --Абсолютно неща изсмукани от пръстите като на кАпейки? Държавата даваше едни пари мисля наистина 40 лв и то на ХОТЕЛИЕРИТЕ т.е на българския бизнес не на урките, даже не съм сигурен но май ги спряха, иначе кАпейките можете да достигнете сметки и до 5 хил лв ако искате и то на час

200

Анонимен

преди 2 седмици

Нищо не трябва да правим за Украйна. Тя е котва, каято дърпа към дълбините всичко, което се закачи за нея. На теб работата ти беше да се погрижиш за изборите, а не да ни ангажираш с лудостта на Зеленски. Малко повече разум ти трябва в тази глава Главчев.

199

ха-ха

преди 2 седмици

Гламавия счетоводител Митьо откога се е нагърбил с ядрената безопасност на Европа?Този простоват и неук човечец да не е дрогиран?Защо въобще ни занимавате с брътвежите на дъртия прислужник на Тиквун?

198

Анонимен

преди 2 седмици

Кво стана ве кАпейки нали щяхте да ми покажете как в безмислените условия за мир на путинарко имало денацификация и демилитаризация заради който ви лъга, че започнал войната?

197

Анонимен

преди 2 седмици

Даа а на колхозниците всички до един им се мре и венкоматите там едвам смогват да приемат доброволците да пазят на путинарко дворците и милиардите долари и евраци натрупани от прогнилия Запад, нали?

196

АНАЛ-ЛИЗАТОР

преди 2 седмици

СПОРЕД МОЕТО СКРОМНО МНЕНИЕ С ТЕЗИ СИ ПРИКАЗКИ И ДЕЙСТВИЯ, ГЛАВЧО СЕ НАДЯВА НА НЯКАКВО ПОЛИТИЧЕСКО БЪДЕЩЕ, ПОДКРЕПЕНО ОТ ФАЩ

195

До 204

преди 2 седмици

Били са 50 милиона,а преди началото на войната бяха 40,а сега дали имат и 25.Всичко се разбяга и всеки ,който има малко акъл не му се умира заради Зеления Клоун и разни зомбита

194

Ъ

преди 2 седмици

Този не знае какво говори. Хело Главчев виж какво става с нашият реактор защо аварира ??? Аман от безмозъчни управляващи

193

Анонимна

преди 2 седмици

И документи. Не е наша работа да се месим в този военен конфликт, ние сме губещи от цялата тази ситуация.

192

До 201

преди 2 седмици

Ами има претенции само за територията,която е била част от Русия преди да се появи Украинската ССР,щото тия от Киев и Житомир дето имат претенции към Крим нямат спомени дядовците им да са воювали с Османската империя за него ,то и за това в Ню Йорк руския квартал го наричат Малката Одеса

191

Анонимен

преди 2 седмици

Слезте на земята и реалните проблеми! Народа инкакво иска той. Незнаете нищо нито за мира нито за войната. Каква Украйна? Те самите с над 50 милиона не искат да се самоубиват та България тръгнала да ги спасява.

190

Анонимен

преди 2 седмици

"И кво се случи бе украинска копейко измита от Чернобилски дъжд щото сега на вързано куче хляб не можеш да дадеш,щото и за тая работа се иска малко акъл" - Аааа нищо не се случи кАпейко измита, да не кажеш, че даже е било полезно, а? Значи кога колхозниците са криели и са ви обсипвали с радиация било полезно и добре даже, че са го направили, така ли? Иначе за моя акъл не го мисли ти, банкова ми сметка друго казава, гледайте си вас!

189

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимна 201. Има исторически факти и отпреди 3000 години да не говорим за арехеологически за отпреди милиони. Историческите факти са нещо много разтегливо.

188

Анонимна

преди 2 седмици

Точно затова Путин има претенции към Украйна, той се позовава на исторически факти.

187

До 197

преди 2 седмици

Ами така е накрая нещата са.Много шум за малко вълна Казал дявола като остригал котката

186

Бургазлия

преди 2 седмици

Един "бедстващ" украинец, дето вече две години "бедства" в хотелите по Слънчака и ДВЕ години "не" може да се хване на работа струва по 40лв на ден да си има за Водкка и цигарки, като му сложим и хотела то укрррата ни струва над 2000лв/месечно!!!! За сравнение оня ден след градушката и изпотрошените къщи, държавата обеща ЕДНОКРАТНА помощ ДО максимум 1600лв.!!! Не 1600,а ДО 1600лв-това е тавана за българите. Изводите оставям на вас!!!!

185

До 193

преди 2 седмици

Ама Киевски Рус, а не Киевски Укр

184

Анонимен

преди 2 седмици

До НЯКОЙ 194. Аз знам - с празни приказки.