105

Анонимен

преди 3 месеца

Защо пишеш за него като не ти пука? самозалъгваш се ? -- на нас не ни пука за теб.

104

Анонимен

преди 3 месеца

Бункерното джудже си живее в собствен свят. На никого не му пука за него.

103

Анонимен

преди 3 месеца

Долар = експлоатация. Долари? -- не, мерси.

102

е,

преди 3 месеца

следващото ще е още по-несериозно - областите няма да са четири,а шест.

101

Анонимен

преди 3 месеца

Кремълското кърваво джудже никой вече не го бръсне за нищо. Даже не му обръщат внимание...

100

Анонимен

преди 3 месеца

Как ще се намесят ? -- ще влязат в украйна и после няма да се върнат, макрон е никой, просто един ***. Пьотр Толстой му каза -- вкарайте си танковете и ще ги изгорим.Русия има много мощно оръжие и не само атомно. Шутки плохи. Пробвайте се.

99

82-ОМБР

преди 3 месеца

До 104 Това не може да се случи поради една простичка причина,случи ли се голям пробив на фронта ще се намесят натовски войски,Макрон бе достатачно ясен по този въпрос!

98

Анонимен

преди 3 месеца

Не вярваме на сащ и сме щастливи. Триковете им са разкрити и вече не струват -- те знаят и това ги вбесява. Знаят, че триковете с долара, с демокрацията, с тероризма вече са разкрити и няма да функционират. Нека измислят нови. Брикс се разраства -- 50-тина страни имат вече интерес да се включат. Почвата под краката на сащ почва да се изплъзва. Или ще играят по правилата или ще отидат в историята.

97

ЦЦЦЦ

преди 3 месеца

До АнонименТИ СИ ЯЛОФ

96

Анонимен

преди 3 месеца

Путин след като претендира за някакви исторически територии, първо да върне Калининград (Кьонигсберг) на Германия, Курилските острови на Япония, част от големите сибирски простори на Монголия. Може да поиска Аляска обратно, но да върне парите, които са заплатени за нея от американците по сегашния курс. Убеден съм, че сред населението там ще има бунт. Луди желаещи да живеят в русский мир няма.

95

Анонимен

преди 3 месеца

Колко още боя Ви трябва за да разберете, че или сядате на масата или след някой друг месец вече ще преговаряте за територията на половин Украйна!

94

Анонимен

преди 3 месеца

Ей шолц ли си що си как мислиш ,че Русия ще позволи под носа и САЩ деменцията и НАТО да си разиграват коня.Море ще хвърчат швабски перушини ,че пушилка ще се вдига.

93

Реалист

преди 3 месеца

Няма логика Русия да иска тези територии от суверенна държава.Украйна сама трябва да реши със кои да бъде.Всички знаем какъв е животът в Русия,все още никой не бяга да емигрира в Русия

92

Пепи

преди 3 месеца

Ми то и Адолф Хитлев до последно е убеждавал германските граждани как победата идва . И само те могат да обърнат хода на войната и да победят СССР и техните съюзници .

91

До агента

преди 3 месеца

На Путин жена му го напусна и замина да живее при един арабин в пустинята, дето има повече пари и по-голям х. Сега джуджето избива комплекси. Света му крив.

90

Анонимен

преди 3 месеца

Абе тия от Г7 ли са във война с Русия, че да обсъждат условията за мир ?

89

анонимен

преди 3 месеца

Оставете Путин да си мечтае, какво друго му остава. Поне мечтите са безплатни. След като изгуби всякакъв авторитет и уважение сред водещи световни лидери, какво друго му остава освен бленуването, че все още е някакъв фактор.

88

нац..ка германия

преди 3 месеца

няма право да се изказва по каквито и да е военни теми след оня с мустачките.ферстеен.

87

агент Мъдлър ЦРУ

преди 3 месеца

В крайна сметка Русия държи прекалено много земя, която не им трябва. Те не могат да разработят икономика извън Москва за 250г. В същото време искат Украйна. За какво питам? Обикновения руснак как живее? Като куче?!? За какво се бият, какво целят?

86

Анонимен

преди 3 месеца

Вярата в сАвеЦки оръжия е бетонирана здраво в чугунените кратунии на ростролеитте. Уви..