187

Оръжие за украйна

преди 3 месеца

До пълния разгром на пълчищата путинови

186

Феминистът.

преди 3 месеца

Няма такава колония, която да има право с пряк вот да определя управляващите в парламента на "владеещата я метрополия". А ако не сте участвали в изборите за Европейски парламент и продължавате да робувате на опорките си, това си е ваш проблем.

185

Анонимен

преди 3 месеца

защо не остана Тагарев, толкова беше всеотдаен

184

на снимката

преди 3 месеца

не му виждам зъбите

183

Cpt. William Lynch

преди 3 месеца

В Словакия такива служебни предатели сега ги съдят за това , че са давали на Украйна без да имат правомощия! А дано поне и ние да имаме тази възможност, но май сме по-зависима колония и от тях!

182

Феминистът.

преди 3 месеца

Дори ще пожелая още нещо хубаво на страната си - да се сдобие с тактическо ядрено оръжие под българско командване. Ядреното оръжие с ясно декларирана политическа и военна решимост за неговото използване е най-сигурният гарант на мира и нашата независимост. Ще имаме нужда от високо професионални военни, като запазим благоприличието да не въвеждане кръвния данък наборно робство спрямо чужди деца. Дори от голяма армия няма нужда.

181

Анонимен

преди 3 месеца

300х са русофилите в България. Толкова

180

Стратосферов

преди 3 месеца

Да предадем всичкото оръжие, според мунджо радеф като няма оръжие няма и война. Като сме Без оръжие кой ще воюва с нас? И ето така няма да дадем жертви. Което за мунджо е най-важното.

179

Феминистът.

преди 3 месеца

Българската военна промишленост работи на пълни обороти, се казва. Много добре, отличен резултат. Търговията със смърт е ужасно доходно нещо, по-доходно дори и от търговията с наркотици. При това и напълно законна. А ако някои искат да се избиват, да се избиват колкото си искат. Северна Корея, Иран и отчасти Китай дават оръжие на Русия, а ние заедно с други страни - на Украйна. Двете страни се избиват до крак, а ние печелим парички. Украйна, Русия, нищо лично само бизнес.

178

Анонимен

преди 3 месеца

Чакай чакай, в мирно време сега имаме 12 хиляди войника носещи оръжие, всичко друго е обслужващ персонал. Това оръжие е запас ако трябва да се въоръжи 500 хиляди при нападение. Какво излишно какви пет лева, м? Терашат складовете и подаряват. Безсрамник, да не би баща ти да го е плащал. Ако се налага ще го даваш под формата на кредит като американеца.

177

Анонимен

преди 3 месеца

Този дедо да не е купувал въоръжението на БНА от заплатата си та да го дарява на Украйна? Купувано е с парите на българите, а огромната част от тях не желаят да се дарява на украйнската хунта.

176

Анонимен

преди 3 месеца

Такива заслужават да ги опаковат в украинско, американско и там, който пред, което посолство се е кланял знаме и в сандък за оръжия надлежно затворен директна пратка за Украйна пер авион.

175

Атомчо

преди 3 месеца

Няма проблеми, за България и една пооо- мъничка атомна бомба ще свърши работа.

174

Гошо

преди 3 месеца

Да се изпрати всичко излишно,министерство на отбраната, МВР, ДАНС, КЕВР и други излишни

173

Анонимен

преди 3 месеца

Пратете им белите байраци. Обрага ни до шушка за без пари. ***, подаряващи държавната собственост

172

георги

преди 3 месеца

Да ти приседне Ракообразно -знаеш,че от вътре те яде дано да е по-бързо

171

Анонимен

преди 3 месеца

и тоя миришещ на земя подсигури внуците

170

Анонимен

преди 3 месеца

От избирателната активност е очевидно, че най-излишното според народа са управниците ни. Тях кога ще ги изпратим? И каква е тази техника, която ни е излишна, а на Украйна не и е? Мръсни дyпeдавци!

169

Дърти Мъдев

преди 3 месеца

Последните санкции на щатите стегнаха примката около топките на nиздин и вече не само го стяга ами и го боли. Още едно по силно дръпване и топките му ще тупнат на земята и ще станат храна за кучето му.

168

Тодор Тагарев

преди 3 месеца

Искам да знаете, че този е натегач като мен. Бил е член на БКП за да се издигне, а след това е учил в съветската академия "Будьони" в тогавашния Ленинград. Естествено, след 1991г ние всички се пребоядисахме и ориентирахме.