9

Анонимен

преди 3 месеца

Ще бъде чудесно,ако повече не ни я навирате в очите тази женица! Изключително нескромна, нарцистична,досадна и неприятна! След огромната демагогия,пропаганда, билбордове из цялата страна да вземеш един процент,е крещящо доказателство,че не ставаш! А и хората нагледно видяха как мислите за тях,като си вдигнахте в пъти собствените заплати!Мантрата за политическата отговорност е изтъркано клише.В БЪЛГАРИЯ никой политик,никога не е поемал отговорност за съсипаната ни държава и изчезващ народ!!!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Нинова изпрати отворено писмо и в писмото казва да не се дава БСП на търговците. Също пише, че оставката била истинска, явно демонстрира, че знае как я подиграват понеже трети път подава оставка.

7

Исо Хазара

преди 3 месеца

До Анонимен Да, истинското й име е Ваня Костова - пак певица, но чачачалга.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Имало едно време един процеп, който водел доПутката. Нея я наричат сега "черна дупка", по модерному, ама тя винаги си е била една най-обикновенаПутка. Наложително е да се отбележи, че колкото и да бъка от черниДупкиПутки наоколо, те все не могат да запълнят пространството. Така че нашият свят, космосът, всички вселениц, си остават безформени. Чудните форми и геометрични цветови конфигурации са в семето, То, по произход е бял прашец и се среща в мака. А той е червен по подобие нагъза на Макака!

5

Буда нудиста

преди 3 месеца

До Анонимен.За Ваня само чалгата е преди печалбата!

4

Анти-ЕС

преди 3 месеца

До стоян Това величие е направо като "божествено сияние"- засенча Слънцето Тиквуний..... :))))

3

стоян

преди 3 месеца

Истината е във Величие.

2

VladTepes

преди 3 месеца

БСП има нужда от лидер от ранга на Михаил Миков с отлична юридическа и алкохолна подготовка, но не се вижда такъв.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Върви си госпожа, не ставаш, добре че не те направиха кмет - твърде си пpoстовата за това, а и нямаш визия