270

Алекс

преди 2 седмици

Изпра ББ и получи мощен избирателен шут.Не е лесно да си Про100.

269

Анонимен

преди 2 седмици

само 0.5 процента вярват, че политиците са полезни. 14.5 процента симулират, че вярват и участват в избори, защото знаят, че има доносници, и не искат да си загубят държавната заплатка и пенсийка. Статистиците, пардон стъкмистиците, умножават бройката по 2 и скандират : ЕТО, ЦЕЛИ30 процента ОТ БЪЛГАРИТЕ ВЯРВАТ в ИЗБИРАТЕЛНИЯцирк ! ВЪПРОСЪТ Е : ЗАЩО БЪЛГАРИНЪТ ВСЕ ОЩЕ ТЪРПИ ТЕЗИ 130 партии, ОСНОВАНИ ОТ БЕЗРАБОТНИ, КАНДИДАТИ ДА СЕДНАТ НА ДЪРЖАВНАТА СОФРА !

268

Анонимен

преди 2 седмици

Служебния кабинет е на тиквун, така че може и да си пасува за редовно правителство.

267

Анонимен

преди 2 седмици

За тези които пропуснаха да забележат ОСОБЕНИЯ НАЛУДНИЧАВ ПОГЛЕД, ЛИПСАТА НА СМИСЛЕН ИЗКАЗ,ПОВТАРЯНЕТО НА КЛИШЕТА И ХВЪРЧАЩИТЕ СЛЮНКИ сега на спокойствие да расъждават и да си отговорят на себе си ЩЕ ДАДЪТ ЛИ КЛЮЧ ОТ СВОЯ ДОМ НА ЧОВЕК ИЗМАМИЛ СЪДРУЖНИЦИ С 6 МИЛИОНА /КОКОРЧО/ И ИСКАТ ЛИ ДЪЩЕРЯ ИМ ДА ДОВЕДЕ ЗЕТ КАТО КИРО.

266

Анонимен

преди 2 седмици

За Киро какво казва бабите на село , глъм, по-глъм, но той най-глъм.

265

Гледна точка

преди 2 седмици

До 263. И ти ли не видя, че променкаджиите са просто ужасно некадърни? Айде свали си променливите очила и виж, че не ГЕРБ и ДПС са ви виновни, защото всички други партии бяха срещу вас.

264

Далай Лама

преди 2 седмици

Гелосаният пуяк , Про100 Киро , никога няма да разбере, че недодялани харвардски хигиенисти няма да управляват България ! Това човешко недоразумение трябва да е в затвора заради антибългарски действия !!! Той се готви сега да се пързаля по нов парапет, пърдейки и какнижейки нелепости. Но, толкова му е харвардското пипе - доста посредствено.

263

Анонимен

преди 2 седмици

РОТАЦИЯТА БЕШЕ ПРОВАЛЕНА ЗАРАДИ ПОСТОВЕ!В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ВНЕСАТ ЗАКОНИ ЗА ПРОМЕНИ В СЪДЕБНА СИСТЕМА И ПРАВИЛА ЗА ДЕЙНОСТТА НА СЛУЖБИТЕ! НЯКОЙ РАЗБРА ЛИ КОИ ПРОМЕНИ ГЕРБ ПРОВАЛИ ПРИ ГЛАСУВАНЕ?НЯМАШЕ НИЩО ОСВЕН БЪДЕЩИ НЕЯСНИ НАМЕРЕНИЯ?ОБЩИ ПРИКАЗКИ И НИЩО !НЕКАДЪРНИЦИ КАКВОТО ПИПНАХА САМО СЪЗДАДОХА ХАОС!

262

Анонимен

преди 2 седмици

Киро вземай Денков и се скрийте в гората вие безнаказано обрахте държавата

261

Анонимен

преди 2 седмици

Грабене саботиране лъжи шарлатаните 3 години разрушиха всичко Сега питам аз кой иска да оправя държавата след тези смелчага има ли едва ли

260

до 257

преди 2 седмици

До АнонименЛъжеш! Не заради ПП не стана ротацията, а заради Борисов и Пеевски. Опря до смяна на шефове на институции и ББ и Пеевски дадоха заден! Дори унизиха своя потенциален- договорен министър председател- Мария Габриел. И Калинчо си беше кадър на Пеевски (както се оказа и други са били техни кадри), както не бяха пипнати хората начело на съдебната власт. Инсталираха си Сарафов, за да докаже, че Барселонагейт няма, Истанбулгейт няма и всичко е едно НИЩО...

259

Анонимен

преди 2 седмици

Кириле стегни се. Евроатлантическите ни партньори искат правителството. Щеш не щеш ще подкрепяш каквото ти наредят. Топлата връзка с посолството вече не е в твоите ръце. Ще слушкаш и евентуално след време може и да папкаш.

258

Реалист

преди 2 седмици

Ама каква опозиция се каните да бъдете, като след три месеца ще има нови избори и тогава изобщо не се знае какво ще бъде класирането.

257

ПроСоТо

преди 2 седмици

Кире,честно,кака ти Лена да не е направила неква "вудумагия",та ОЩЕ СТЕ в НС ?

256

Анонимен

преди 2 седмици

Аре тоя да си връща гражданството и да си ходи в канада....

255

Анонимен

преди 2 седмици

Предния път бяхте втори и ББ ВИ ДАДЕ ВЛАСТТА! ЦЯЛАТА!КОГАТО СТАНА ВЪПРОСЪТ ЗА РОТАЦИЯ ВИЕ НЯМАХТЕ ДОБЛЕСТ ДА СЕ СПОРАЗУМЕЕТЕ!ИСКАЛИ РЕФОРМИ!РЕФОРМИ МОЖЕХТЕ ДА НАПРАВИТЕ ПРИ ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО И ВНИСАНЕ НА ЗАКОНИТЕ!!ТОГАВА ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ ЩЯХМЕ ДА ВИДИМ ВАШИТЕ УСИЛИЯ И ГЕРБ ДА ОБЯСНЯВАТ ЗАЩО НЕ ДАВАТ ПОДКРЕПА! НИЕ ВИДЯХМЕ ЦОЛНИ АМБИЦИИ! КОРУПЦИЯ! ИНТЕЛЕКТУАЛНА НЕМОЩ!ВСИЧКИ промени в законите са СПОРНИ,СПОРЕД ВСИЧКИ ЮРИСТИ !СЪСТАВА НА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ НАЙ-МНОГО ИЗНЕНАДА РИСТЬО!

254

Анонимен

преди 2 седмици

Ей, *** работа.С газ към финиша

253

Манчев

преди 2 седмици

То бива некадърност, ама тоя надхвърля всякакви граници :))) ха-ха-ха... Отивай там, от дето си дошел !!!!

252

До този на снимката

преди 2 седмици

Вие (Пляк Пляк) и без това друг вариант нямате, Кирчо. А беше време когато заплашваше, арестуваше и чегърташе ГЕРБ...Еее х спомени Кирчо само те ще ти останат...

251

Lina

преди 2 седмици

Обиденки малко така. И разбира се - те са били насилени , там в скута. Невинни са, виновни да едрите батковци