312

Реалист

преди 2 седмици

Туй Прасе дебелоо няма търпение да се докопа до държавните пари!!!

311

Vol'Jin

преди 2 седмици

Велик е Маниту, дори когато си изпусне томахавката и особено , когато си изпусне томахавката! И обикновено, когато Маниту си изпусне томахавката е защото е спал много дълго време и още е сънен. И докато е сънен вземе та тресне Ошииии Маниту , че със сигурност е направил нещо дето не трябва!

310

Те това е

преди 2 седмици

Двата мафиотски силуета ще управляват майка България! Това е някакъв кошмар! Твата Тумора на България Шиши и Боко!

309

Какво правиме

преди 2 седмици

С толкова остри диреци?И данъци не плащат и източват данъците,защото нищо не произвеждат?

308

Анонимен

преди 2 седмици

правителство на силуетите... страотно, от кога чакам да се закотвим за дъното още 12 години....

307

Гласуваш за Чиста и

преди 2 седмици

Свята Република и получаваш забулени феодални сбюротаци.

306

Живи и здрави

преди 2 седмици

Да сте и дълъг живот до ЮЛИ месец.

305

Vol'Jin

преди 2 седмици

Така сега да си поговорим защо вашите сделки не се приемат и защо Суртр е толкова побеснял! Ама вие разбирате ли какво значи амок, афект и безразумно желание за унищожение? И колко трудно е с такава самоличност да говориш рационално, особено имайки предвид употребата на радиоактивни изоопи срещу цивилно население с цел жалко мародерство.... Вижте сега между клан лидера ми и Суртр има едно уважение и той ме изслуша какво предлагаме и каза че е много разумно ....

304

Ако искаш да

преди 2 седмици

Създадеш бизнес във България,АЙ дуците ти взимат 80% от месечната печалба?

303

Vol'Jin

преди 2 седмици

Ония гологлавия с "истината" ми предлага списък с мародерите и екзекутиращите жертви в държавни болници. Отговорът ми беше : Трибунала вече разследва от година тия мародери и твоя списък изобщо не ми дреме за него....Между другото лицето на снимката Галоша Адският писък е един от тях ....

302

Моята стабилност

преди 2 седмици

Е калашника и ако не вярваш,гледай да не застанеш на пътя ми че,ще те целуват студен.

301

Vol'Jin

преди 2 седмици

Не знам дали чухте сделката , но сделката беше много трудна за убеждаване. Сделката е от Суртр. Дали ще я приемете дали не си е точно ваша работа, както и последствията дали сте я приели или не! И ако не я приемете аз повече не ви познавам! Щом клан лидера каза, че сделката е добра значи или сте рядко *** копилета военолюбци или нещо тежко са ви сбъркани главите!

300

Край

преди 2 седмици

Дреме му на Свинеподобния, че реално никой от тези политици няма доверието на хората. Прасечовека е свикнал да е брутално нагъл. Радостното е че такива не свършват добре.

299

Анонимен

преди 2 седмици

Въпросът е кое от двамата е мъжкото и кое е женското прасе. За мен надупен е банкянския, а този го товари яко ... И това на върха на държава от ЕС.

298

Анонимен

преди 2 седмици

стабилно герб-дпс правителство = стабилна бедност, както и до сега

297

6

преди 2 седмици

Да бе,след като си напазари при ц,ганите нужните гласове,сега "Елате хиляди младежи!" да управлявам!Няма го майстора!С ориенталска партия България няма никакво бъдеще ,както 500-тин години!чУПКА!

296

Вълканов

преди 2 седмици

Пеевски не е в час. Ердоган поглежда към БРИКС. Вероятно и Турция ще завие към БРИКС, ще подаде заявка да стане членка. Евросъюзът ги лъготеше толкова дълго време. За Българското ДПС става напечено. Към Евроатлантизма ли или към БРИКС. 71151.Течат сложни политически и финансовоикономичиски събития Да се чуди човек, накъде да погледне, кой път да хваане.

295

евро

преди 2 седмици

Голям евроатлантик стана, като го набутаха в списъка Магнитски. Цирк.

294

стоян

преди 2 седмици

Свинята Пеевски пак си върти плочата за евроатлантическо правителство.Как пък не им омръзна това клише.Как пък не спомена един път пробългарско правителство.Изглежда ще ги гониме с камъни.Никога повече престъпниците Герб-Дпс.

293

Анонимен

преди 2 седмици

Коалицията ГЕРБ-ДПС работи