12

Анонимен

преди 3 месеца

Тези 300 хил. гласа по-малко за ПП-ДБ не са отишли в други партии. Просто избирателите ги наказаха за противната сглобка, седенето на Мравояда в скута на Пеевски и илюзиите на променкаджиите, че могат да правят някаква политика с двете тлъсти и крадливи мутри. Същото може да се каже и за ГЕРБ. Там над 100 хил. не простиха на Баце, че се съюзи с онзи, дето го накара да спи една нощ на твърдия нар в следствения арест.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Всички от преди 2020 година в политиката и власта, аут! Го хоум!

10

Анонимен

преди 3 месеца

Боко с трепет чака да се прегърне с Шиши, тогава вече наистина ще притежават държавата :)))

9

70%

преди 3 месеца

Мажоритарни избори за 120 депутати, без субсидии! Тогава ще гласувам! И всички експерти и анализатори, на бригада в селското стопанство!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Премахване на парламентаризма, означава да си имаме султан! Не, мерси!

7

Етнографиус

преди 3 месеца

Има само два начина които могат да управят неща в БГ. И/или. 1. -Премахване на парламентарна република и преминаваме към твърда президентска вертикал. Знаем колко струват всички тези гербанки, дъпъсанки, пепетки, чалгарийци...ефтино е за пендос. 2. -Очаквахме Трети Украински Фронт да исвободи Булгария от вассалския гнет на евро-*** хегемон.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Май наистина печелившите са ДПС, ИТН и новите на Марков. Останалите са си на загуба, дори и Герб, нищо, че се подрежда на първо място. Изобщо, тая *** сглобка на никого не донесе нищо добро, ни на политиците, ни на народа. А, от политиците може и на печалба да са някои, в буквалния смисъл, но това не топли никого, освен тях.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Сега остава ГЕРБ и ДПС да се прегърнат и всичко ще е наред, отново ремонт на ремонта :)))

4

ген. Лукова главичка

преди 3 месеца

Оня нацяга футболния хулиган суетльо, приятеля на расате тук му купиха униформата и оборудването (за хиляди левове). Отиде в урина в края на ноември. Там се изучи момчето за месец и киевския режим го прати на първа линия под Купянск в края на декември, след 3 дена беше денацифициран хахахаха. Повоюва си добре момчето и отиде при ген. луков, където му е мястото. Евала БГ демократи-нацяги. Дано идете всички при вашия генерал.

3

Референдум

преди 3 месеца

Контингента от гласуващи за пп-дб възлизат общо на до 100 хил човека и управляват създадената от себеподобните им кл0аkа. Възраждане събраха над 604 хил подписа за референдум, който беше отклонен. Защо така?

2

Възраждане! Време е!

преди 3 месеца

201 населени места в БГ без нито един жител. Това се получава след 35 години еврокраваро-атлантическо р0бств0.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Е, дългия и дебелия са голяма комбинация. Ще ни оправят всичките. До един. До последния българин.