177

gogo

преди 3 седмици

До Анонименне съм набоден,но го изкарах миналият октомври,не беше леко, не беше и тежко ,като грип,силни болки в тялото и главата,три дни температура ,но изгубих мирис и вкус.Каквото и да ядях сякаш дъвчех картон

176

ГАВРИЛO

преди 3 седмици

И как решиха, че е заради ваксините, а не заради постКОВИД?

175

Анонимен

преди 3 седмици

ЩО ТАКА, НАЛИ ВАКСИНИТЕ ПРОТИВ КОВИД БЯХА МАННАТА НЕБЕСНА,НАПЪЛНО БЕЗВРЕДНА,КОЯТО ЩЕ СПАСИ СВЕТА??? ДОБРЕ,ЧЕ ПОСЛУШАХ ЗДРАВИЯТ СИ РАЗУМ И НЕ СЕ БОЦКАХ,ТА ДА ПИША СЕГА,А НЕ ДА СЪМ СКОРОПОСТИЖНО ПРИ СВЕТИЯ ПЕТЪР!!!...

174

Айде сега

преди 3 седмици

Прокуратурата да се задейства и всички, дето им правиха реклама, плашиха прозддия народ затваряха ни в локдауни, крещяха като откачени: "Маскитеееее!" - В ЗАТВОРА!Ама първо ще трябва да се сменят всички прокурори и съдии!

173

Анонимен

преди 3 седмици

В България Бая народ си замина от ковид. Около 40000. Кой умрял, умрял - живите да му мислят.

172

Анонимен

преди 3 седмици

Това е първата ваксина от която доказано са починали повече хора отколкото от самата болест. Някои които вярваха в нАуката тя ги понесе към по-добрият свят. Това е сляпата вяра граничеща с религия.

171

Чикирики

преди 3 седмици

Вчера Върховния Съд на щата Ню Йорк излезе с решение, с което постанови всички уволнени неваксинирани работници да се върнат на работа и да получат всички заплати от уволнението си до сега - защоо напрактика се доказа, че ковид-ваксите са едни нищо и нито предпазват от заразяване, нито от заболяване. Засега са върнати 1700 души, очакват се още хиляди дела и възстановявания на работа.

170

Анонимен

преди 3 седмици

Как да няма вируси бе хора те какви работи откриха освен вирусите например приони или гигантски вируси вие обяснявате как няма вируси...

169

бай Гошо

преди 3 седмици

Не е верно ,лъжа !!! Кодидя свети маслото на трима млади души умреа в съседнят блок и ни една бабичка от тройно набодените с Шфайзера не умре в квартала!

168

Анонимен

преди 3 седмици

Путин се ваксинира щото мислеше че ще порасне ама той пък взема че се смали още повече

167

боби

преди 3 седмици

До Анонимен 170 ... Ами дааа , имаше хора с други болести , които умряха и ги писаха ковид , и никол не ги лекуваше ,защото така беше по - лесно , и отговорност .... никаква !

166

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен164 Смъртността се дължи на неадекватното ленение,полиран мозък. Почти няма случаи в световен мащаб където хората да умират по домовете си,почти всички мряха в болниците. Твърдението че 98% от починалите са неваксинирани трябва да го докажеш поне с някоя представителна статистика иначе става ,ама тя една жена ми каза.

165

Еврогейец

преди 3 седмици

Урсула не харесва тая новина.

164

Дякона

преди 3 седмици

Днес чета, че известен бизнесмен предал Богу дух. На 49г. бил човекът. Не е имал сърдечни проблеми и ... бум - инфаркт ! А, няма да е от Ковид ваксината. Друго ще е , ама немогат още да разберат ...

163

Анонимен

преди 3 седмици

Все още виждам някакви ненормалници които *** 35 градуса навънка ходят с маски

162

Анонимен

преди 3 седмици

Ваксинира се най-глyпавата част от населението които ако им кажеш че трябва да си сложат една торба на главата и така да ходят по улиците ще го направят.

161

Анонимен

преди 3 седмици

Никога не съм се ваксинирал с тия кромид отрови даже не съм карал и така наречения коронавирус и не вярвам в съществуването му.

160

Анонимен

преди 3 седмици

Смъртността се дължи на вируса. Хората не успяха да се ваксинират бързо и масово поради технически причини. Ако не бяха ваксините , щеше да има многократно повече починали. За справка-в болниците лежаха неваксинираните. Починалите бяха 98% неваксинираните.

159

Бг Вакса

преди 3 седмици

Не вярно, тичайте за поредния бустер.

158

Анонимен

преди 3 седмици

Където глупостта е образец, там разумът е безумие!