46

Анонимен

преди 2 седмици

Типичен българин юнак.

45

Наблюдател

преди 2 седмици

И за какво си в Парламента, щом не желаеш да участваш в управлението! Както кама Борисов, всички се борят да бъдат "яростна" опозиция! Явно ,че ще се окажат поредният Мадуровски проект!

44

Анонимен

преди 2 седмици

Оттук започва перфектната схема на схемите на схемаджиите, да продават 35% дялове на дружеството или акции, за общо 350 000 лева номинал на балъци, които да дават по 120, 140, 180, 200, 250, 490 лева за акция от един лев, която реално, като внесен капитал струва 28 стотинки. При това, не могат да купят само една акция, а трябва да се бръкнат за минимален пакет от 200 акции, (които реално струват 28 лева няма грешка двадесет и осем лева), за 36 000 лева като пакет.И започва публичното предлагане на акции в сайта на Исторически парк незаконно, но кой ти гледа такива детайли.

43

Анонимен

преди 2 седмици

тея величие са същите мутри като герб

42

:)

преди 2 седмици

По-добре за пишман националисти кат тия, отколкото за ГЕРБ, ДПС и не на последно място шарените хомо-бандити от ПП-ДБ..огромен мазохист трябва да си цял живот да те шибатт отзад и ти пак да гласуваш за някой от тях...

41

Мишо

преди 2 седмици

Кой, кой, кой гласува за тези хора? Това е измислица, пълна, лъжа с поставени лица. Неграмотни дилетанти тупнати в парламента!??Защо, бре българино, защо?!!! Кой ви каза да гласувате за тези, те сигурно и да пишат грамотно не могат. Защо, оле - мале. Тежко ни и за това сме зле. 30 000 - гласа от къде, не мога да повярвам. Срами ужас.

40

Не мога да кажа

преди 2 седмици

чие прокси е това "величие",но вече съм напълно убеден в правотата на сентенцията че"ако нещо зависи от изборите няма да се провеждат"(не е точен цитат). Не се занимавам активно с политика,но следя събитията,ами до вчера не бях и чувал за такава партия,а пък те взеха та и влязоха в НС.Разпознаваеми партии, като "синя Бг." , Солидарна Бг, "левицата"и други едвам стигат 1%,а тези анонимници 5%,нещо "ала -бала"с машините!!!

39

Анонимен

преди 2 седмици

Боже, какви бисери ръси тоя, какво чудо! Дайте му документи на куката, да чете, а като се ограмоти ще ви оправи. Всичките ще ви оправи....хи хи хи

38

Анонимен

преди 2 седмици

Марков и шофьорът му Михайлов направили партия. Навремето така царя и шофьорът му Боко направиха партия - НДСВ (Национално Движение Се Невиде).

37

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Нема що. Тоя полковник у некоя евангелска църква ли е,че нема пушка,а псалтир? ЗТоя ако оглави армията ще се нагледаме на попски литании и лигопи. Не мъж,а поп.

36

Анонимен

преди 2 седмици

до 40 Като комунистическо ченге Марков много добре знае израза на милиционерите " Първо бием, после питаме"

35

Анонимен

преди 2 седмици

За едно чeнге управление означава бой, не ги питай защо бият, и те не знаят.

34

Анонимен

преди 2 седмици

до 33 Че подполковничето Марков е по-дебел от Тиквата бе!

33

IQ 3.14

преди 2 седмици

тия па кои са? нещо съм проспал ли що ли

32

Анонимен

преди 2 седмици

до 32 Точно! Киро Брейка вчера се хвалеше че за пръв път е гласувал в живота си. Гласува за Величие. Дето казваше Дългия" подушвам че сме от една порода" и тримата са жалки шарлатани и Киро и полковничето и тоя скаапаняк Ивелин. И накрая киро им направи най-добрата реклама. Бая лев ще е сгънал за тази реклама на Величие бай Сводника Киро.

31

пеевист

преди 2 седмици

Нека Величие да се кротне малко, следващият премиер трябва да е г-н Пеевски, той е достоен евроатлантист и няма да избяга от отговорност, но може да поеме управлението. Като председател на втората партия у нас, той ще направи всичко за евроатлантическото бъдеще на страната ни.

30

До 28

преди 2 седмици

Електората е смесен. Голяма част са хората от организациите на бизнесите на Ивелин Михайлов, Последователи на Марков който от години се изявява в алтернативните медии, сега прикачиха от последователите на Киро Брейка, Карбовски, както и някаква част от българи от чужбина. Има всякакви. общо взето все отчаяни от системата хора с надежди нещо да се промени.

29

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Е па то нема да има тръпка ако се окажат у нелеп правителство. То те са следващите кречетала. Ама нищо ,че арменците в ГЕРБ са роднини на на арменците във Величие ,че сефарадите във Величие са роднини на сефарадите в ГЕРБ,че турците във Величие са роднини на турците в ГЕРБ и т.н. Егати величието.

28

Анонимен

преди 2 седмици

Полковник Марков ше л.апа депутатски кюфтета - да стане дебел като Тиквата :)))

27

Анонимен

преди 2 седмици

киро брейка нали и той цял живот си е измамник и прави далавери той ги рекламира краставитемагарета се надушват тарикати ***, перачи на пари и прибрали парите на наивни и алчни хора инвеститори няма лошо това е живота който влязал в капана става гозба за ядене това е