206

Анонимен

преди 2 седмици

Кои са тия иддеoти които изобщо гласуват за дпс?

205

До гадняр

преди 2 седмици

А аз се радвам, че фашистите и червените лелки също катастрофираха

204

Анонимен

преди 2 седмици

Много се радвам че движението за права и свободи е втора политическа сила, пази боже този клoyн Костадинов да беше втори не ми се мисли..

203

Анонимен

преди 2 седмици

Ти се научи да пишеш, после се въоръжавай. Иначе наистина си като от село в Судан

202

До 210

преди 2 седмици

Чул те Господ да ни избавят американците от мъките. За жалост всички тия продажници са на страната на твоя гуру пу.ти. С изключение на едното ПП, които обаче за нищо не стават. Не знам накъде отива България. На изток, все на изток

201

Анонимен

преди 2 седмици

Мафия, турците, комунисти, мафия, комунисти - това иска българинът. Благодарим от сърце и на негласувалите. Не знам какво ни чака

200

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен Пак лъжи и кражби. За 35 години българите не разбраха ли, че т.н. АЕЦ"Беляне" е само средство за крадене на милиарди, пример станишев. Всеки енергетик знае, че мястото е неподходящо за АЕЦ, а "купения" от станишев реактор не става, затова реактора продължава да стои в русия. Ама, крадците и лъжците в българската политика са решили, че отново могат да откраднат няколко милиарда чрез измамата АЕЦ"Беляне". Ако, това е програмата на п.Величие, значи в тази партия са крадци измамници.

199

По същество

преди 2 седмици

Отврат... Отвратителен резултат. Некролог за България. Мафиоти и измамници като ГЕРБ, ПП-ДС, ДПС, и Величие влизат в парламента... Нямам думи.

198

ганюфци

преди 2 седмици

честита война, честит чертеж на хамерикански АЕЦ за 30 мелеарда, честит АЕЦ с американско гориво който до година ще спре да бачка, честити перки и соларки на печелившите, честит режим на тока на останалите, честито дозатриване на територията. честити сармати и буревестници на печенегската клоака, честито триморие на крадев и брат златев от ложата. на украинците честити реактори за без пари. Живели.

197

пияница мистик

преди 2 седмици

Аз да ви кажа, отидох да си купя водка и бях твърдо убеден да гласувам. Като отидох на последното място в училището което съм гласувал последно се оказа, че всъщност вече трябва да ходя до друго училище. Живея в центъра на София и вече 3 пъти при последните гласувания се променят улиците и училищата където трябва да гласувам. Правят се, за да откажат хората. Е, не гласувах. Сърдете се после на политиците, че сменят всичко нарочно и те объркват и карат да се моташ, не на хората

196

Анонимен

преди 2 седмици

Наистина не разбирам как точно Възраждане си вдигнаха процентите. С тоя ром начело, или с това, че Цончо Ганев се изплю в парламента? Селяния до шия, и няма кой да си мръдне пръста да гласува, *** и умрелата държава. Тук скоро няма да са останали никакви българи, само роми ще виреят.

195

бг

преди 2 седмици

Индианци и османци пак ще играят танци!

194

Анонимен

преди 2 седмици

Като изключиш 40 депутата на ППДБ всички останали 200 депутата са проруски по точно пропутински.

193

Анонимен

преди 2 седмици

Възможно: Герб, Дпс, Величие =122 депутата. Ако се включи навреме и Хр. Иванов с 20 депутата правят стабилно управление, дори да почне Дпс да прави джунгурбаши.

192

Аре

преди 2 седмици

Сега пък паралелно преброяване. Цяла вечер и нощ ни лъжат.

191

Анонимен

преди 2 седмици

Най-стария номер в политиката май ще мине в страната на байганети. Ако някой не ти играе по свирката(Възраждане), създай му контролиран двойник, който говори това, което искат да чуят привържениците на непослушния. Така ще се разделят гласовете и ще намалее тежестта на непослушния. Това се случва с Възраждане и чeнгетата от Величие. Разделяй и владей. Овцете се вързаха.

190

Какво е

преди 2 седмици

Величие це хора,......

189

Българите спешно

преди 2 седмици

Трябва да помогнем на различните от православния Български народ да се самоотрепат.

188

Бай Дрън

преди 2 седмици

Ако продължавате така, един ден след десетина години, ще има само две партии - ДПС и Възраждане или както ще се казва обединението. На там отиват работите.

187

Анонимен

преди 2 седмици

Къде ли се плюнчи Цомчо в момента?