203

Айде бе

преди 3 седмици

Е , и какво стана ? Както наредиха от посолствата , така се получи и на изборите ! Ами че тези резултати , с незначителни разлики от няколко десети от % бяха известни още преди един месец ! Защо тогава хората да си правят труда да ходят да гласуват , като няма никакво значение за кого ще гласуваш ? Да са живи и здрави да си управляват , както им кефне , а на хората нищо друго не им остава , освен да ги псуват !

202

Анонимен

преди 3 седмици

Мързелив народ ражда мързеливи политици. Така че изненада няма.

201

Afuera

преди 3 седмици

При 29% избирателна активност може би е най-добре да станем теокрация и патриархът да управлява. Или може би на всеки 4 години да даваме държавата на концесия на външен инвеститор. Видяло се е че българите не се интересуват от тази тема стига да имат достатъчно пари да ходят на почивки и да плащат сметката за телефон и интернет, че да си стоят в тикток и фейсбук. Няма партии. Не им се сърдете. Тия партии са 29% от пълнолетните. На практика нямат тежест. Лошото е, че явно и народ няма.

200

do 201

преди 3 седмици

Още един с двойка по математика. Костадинов е загубил около 60000 избирателя, изглежда ти с голям %, ама с оглед на малкото гласували, реално резултата е по-лош от на предните. Пика му мина, следва спускането по склона.

199

Анонимен

преди 3 седмици

Копейката открадна партойните париуреди бизнес на жена си, синът му скача на бой на журналистиразведе се и живееес метресакупи си голяма къща и апартаментиработи за себе си човекагони бойко рашков по апартаментикупении с пари от партоийната касав която само той бъркасамо мога дса се уча от такъв измамниксара бакалова ще му харчи крадените пари

198

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 190 Пази, Боже, от луди екстремист като тебе! Не ни стига, дето Копейкин ни заплашваше с Белене или оня, дето беше тръгнал на техен митинг с пълен багажник оръжие, щото не разбрал за какво се събират, ами сега бивш червен военен иска партизански преврат. Я се скрий по-надалече!

197

Анонимен

преди 3 седмици

'Сичкото сорсоид преди изборите плюваха Костадинов и Възраждане, правиха смешни мемета, мериха му пиш ката, близаха му топ ките, изобщо тотална реклама. И процентите растат. Преди да почнат да го плюят, аз не знаех че има такъв човек.

196

Анонимен

преди 3 седмици

Прости им КК, те още не осъзнават какви ги надробиха от мързел да гласуват. Това което прогнозира, обаче се сбъдна - Европа се събуди и зашлеви либерастията на Гейропа. У нашенско жмят и не са дорасли за демокрация.

195

Анонимен

преди 3 седмици

Коце , егото Коце , егото , в това всички сте еднакви , правите си лични партии , за лични интереси .

194

Анонимен

преди 3 седмици

Истината боли, особено когато си его манияк като този на снимката. Отказва да разбере, че с лъжи не се стига далече.

193

Анонимен

преди 3 седмици

До Ха Ми кандидатирай се, бре! То отстрани лесно.

192

Анонимен

преди 3 седмици

Народът заби звучен шамар и на Възраждане, но Костадинов не иска да си признае че го е заболяло. Като типичен комунист.

191

Анонимен

преди 3 седмици

Кво ли праи Цомчо в момента? Дали фърля плюнки или ги преглъща?

190

Ха

преди 3 седмици

Пълен ***! Вместо България да има политици, които ще направят всичко за Родината, ние имаме едни бесни кучета, които само се хапят един друг. РАЗБЕРЕТЕ, не ни интересуват вашите долни интереси, Българинът иска да живее и да се гордее. Вие, политиците, сте нашето бреме! Кога най-накрая ще паднат тези *** партии и ще избираме хора....

189

Анонимен

преди 3 седмици

Едно не вдяват копейките: и 100 % да бяха гласували, това е таванът за Коцето. Процентите му щяха да намаляват на фона на общата активност. Да се радва, че са гласували малко хора. Новоизлюпенито "Величие" също няма шанс: поредният клонинг на Атака след Възраждане.

188

Анонимен

преди 3 седмици

седя си тука, децата спят а аз смятам с калкулатора. При тази избирателна активност излиза, че Възраждане са загубили 18-20% от избирателите между Април 23 и сега. Може да мръдне малко цифрата, ама това е тренда. Дано да има кой да му го обясни и да се сети да носи каска и маска, че като се ядосал Костя фърлял слюнки и чинии.

187

Анонимен

преди 3 седмици

За какво право на избор говорим? Всичко се фалшифицира. Кой ще ти позвили на тебе да избира бе? Не видяхте ли какво се случи с референдумите? Не виждате ли че тия си правят каквото си искат. Редактиран конституции, убиват свидетели, отменят присъди, полицията продава наркотици......Цялата държава е овладяна от мафията! А мафията не се сваля с избори. Сваля се АК47.

186

Анонимен

преди 3 седмици

Всеки достоен лидер при такъв резултат трябва да си подаде оставката. След като членуваше пет партии, създаде шеста и пак не му се получава, да се връща в музея и да се занимава с архивиране. Там ще е по-полезен за България.

185

Анонимен

преди 3 седмици

Много гъби имаше днеска .

184

Petronius

преди 3 седмици

Продължавайте да гласувате за ГЕРБ, ДПС и ППДБ, щом ви харесва да живеете в кражби и корупция! А, да не забравя - вЕрвайте и на дебелия подполковник - той ще ви освободи от американско робство!