154

Путин

преди 3 седмици

Осъзнава, че губи! Да, времето му изтича. Лазарниците му напредват, за разлика от войските. Руските трупове валят на поразия. За Ламанша нищо не се чува, а Одеса и Киев остават непревзети. Голяма операция спретна джуджето, голяма ocepaцuя.

153

Анонимен

преди 3 седмици

Президентът Путин лично ли ви съобщи, че иска да постигне голям пробив? Виж посланието на нацисткия внук, който казва: "Украйна няма да бъде поставена на колене. Няма да я накарат да се предаде. Президентът Путин е длъжен да признае това". - Пред кого е длъжен да признае? Пред нацисткия внук и сие ли?

152

СВОЙ -ОМБР

преди 3 седмици

Умнико,ти нали не знаеше Руски?Кога научи украински,да цитираш хора от фашистката банда на наркомана.Що не сформирате едно баталионче от такива с болни мозъчета катотебе и да отидете да трепете омразните ви Руснаци.Ще ти кажа защо няма още такъв.Защото сте като малките ***,които само лаят по всичко,но за нищо друго не ставате.

151

Гиб Мелсън

преди 3 седмици

Времето тиктака за Русия. Украйна става все по мъничка. Ако имаха мозък в главите нямаше да отхвърлят договорката от Истанбул и загубите им на земя щяха да са минимални. Няма как да се пребориш с най голямата държава в света, при това ядрена сила.

150

Анонимен

преди 3 седмици

Като спряха руските телевизии и повечето българи и европейци нямат достъп до изказванията на Путин и така всичко може да му се приписва. А той като говори, не приказва за разлика от смешника Зе. Щяха да ви се избистрят много неща, ако го слушахте. При него всяка дума си тежи на мястото. Няма емоции и патос.

149

Анонимен

преди 3 седмици

Путин каза, че е нямало да тръгнат към Харков, ако не са били бомбардировките над Белгород и Донецк и, че не му трябва самият Харков, а буферна зона, за да не могат да обстрелват мирни жители на руска територия. Каза го, но като ми пееш Пенке ле, кой ли ми те слуша.

148

ЛАКОМАТА ПУТИНА

преди 3 седмици

ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ НЕ СТРУВА АБСОЛЮТНО НИЩО В ТЕРОРАШКА МИЗЕРАШКА !

147

ЛАКОМАТА ПУТИНА

преди 3 седмици

АКО ДЖО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ КАТО ПРЕЗИДЕНТ ШЪ МИ ВЛЕЗЕ ДОСТА НАДЪЛБОКО В ЛАКОМАТА ПУТИНА ЦЕЛИЯ УКРАУЙН !

146

82-ОМБР

преди 3 седмици

Да припомня великите думи на Валери Залужни:" На вся украйна кажему,дякому!Време за хопцию армию свиту! От вас байтся пративник! На вас чакае кожен украйнец! И за вас молится увек е снаж народ. Украйня не сдадет ся за вдики вам,и за вдики вам я зновом и зновом прекланям се!

145

В. Дочев, София

преди 3 седмици

След поредния провал в Харков дори и най-приближените сътрудници на Путин започват да осъзнават, че единствения достоен начин за излизане от безизходицата е той да налапа дулото на личния му Валтер ППК, да затвори очи и да натисне спусъка. В противен случай може да го последва съдбата на Садам който увисна на въжето или на Муамар който беше намерен в канализационна тръба със стърчащ от *** му меч.

144

Анонимен

преди 3 седмици

Запада иска Украйна за тях или колкото може по-разрушена за Русия.

143

Анонимен

преди 3 седмици

Путин никога не е търсил голем пробив в Украйна. Защо никога не го слушате какво говори? В началото на СВО, той обяви каква е целта. Тя в известен смисъл се промени, заради амбициите на запада,. Не му преписвайте мераци, каквито няма, за да не ги заима. Той пробива е налице. А Украйна вече не съществува, благодарение на западните си приятели.

142

Public enemies

преди 3 седмици

Всеки натовец в средна Европа гледа в земята и се моли а дано ни се размине, немци, поляци, само Макрончо от другия край на Европа се перчи на руснаците как ще ги пердаши.

141

Анонимен

преди 3 седмици

Дядката Байдъна злорадства, като го пернат по тимбата с ракети с ядрен заряд, няма и звезди посред бял ден да види, също и Макарона, както и Урсулата.

140

Хххх

преди 3 седмици

До 141Има и умни украинци в Украйна...украинци които не смятат да умират за фашисти и за интересите на едниалчни американскиминдили...но Кокаина няма нищо против да те приеме в Украйна и да те прати на фронта...айде какво чакаш нали си голям герой

139

Анонимен

преди 3 седмици

от Дойде Зеле , Плюмбърг мнооог ги разбират...до оня ден Украйна печелеше сега Русия почти губела..самите укропитеци от киев си признаха че губят по 30 000 на месец...

138

Бай Ганьо

преди 3 седмици

То Запада хубаво праща патрони, ама то не останаха укри да ги стрелят.

137

Анонимен

преди 3 седмици

Руснаците, независимо дали са украинци или руснаци, са верни на управляващите. Комунистите ги разделиха на две. Което е много опасно за света, щот руснак не си поплюват и си прави каквото му кефне, дори да е новопокръстен украинец.

136

Анонимен

преди 3 седмици

Изтича, ама не изтича. Путин не бърза. Колкото по-дълго, толкова повече Европа запада

135

Кравар Евроатлантик

преди 3 седмици

Русофила разбира от ракия, водка, мастика и т.н. Да му обясняваш защо руската централна банка е пред фалит и не може да си позволи да продължава да продава бондове с 16% лихва е безсмислено.