131

Анонимен

преди 3 седмици

>>>>> И каза: - Къде е "прабългарският" хан?! - Аз съм прабългарския хан! - отговори гордо прабългарския хан. - Аз съм зам, министърът на културата на България. Чобанов - приятно ми е. - Кажи. - изгъркори хана с досада. - От високо място беше решено вие да сте иранци. Ето документа. - измяука Чобанов, и подаде на хана свитък с печат. >>>>

130

ВУЛИН, ВОЛГИН,ВОЛЕН

преди 3 седмици

ПОЧВАМ ДА СЕ ОБЪРКВАМ

129

Анонимен

преди 3 седмици

До Стар Паткан София влиза в стара Сърбия както и цяла Македония.

128

Анонимен

преди 3 седмици

Българинът бе спасен от чудо невиждано. Докато един прабългарин се готвеше да замахне с том на Златарски, и да отнесе главата на българина, в далечината се появи прах, а пред него страховито летеше една голяма черна кутия на четири търкала. Кутията спря до хана, отвори се нещо като вратник на обор отгоре със стъкло, и отвътре изскочи едно кльoщaво създание в черни дрехи. >>>>>

127

Анонимен

преди 3 седмици

До Стар Паткан План 1848 чел ли си. Там е Югославия с 3 племена бг сърбе и хървате. Един крал на Югославия и държавен език е сръбския а бг и хървацкия са диалекти на сръбския. Така че сърбете се целат още 1848 г. да завладеят сичко.

126

Абе

преди 3 седмици

Време е Хърватия и България да си поделят каквото е останало от сърбетата.

125

Стар Паткан

преди 3 седмици

Сърбите са изолирани не само в Европа а изобщо на Балканите.Държавицата им се управлява от няколко фамилии приближени на Кремъл и водещи съществуването си още от Коминтерна.Това се отнся също и за С.Македония.Тези хора търсят непрекъснато конфликт със съседите си,и при успех започват да развяват не сръбското,а руското знаме.Уж че нещо са се объркали.Дори заплашват Евро Съюза със армията на футболните агитки от белград.Шовенисти,фашисти,прости и неграмотни хора.Подчинени на мафията в Сърбия.

124

Анонимен

преди 3 седмици

Първото нещо, което трябва да направи българската историческа наука е твърдо да заяви, че Балканите са прародината на Българите. Мене артефакти ми не требат. Дедо ми си е мой български дедо, нищо че е ял и пил от паници, гърнета и стомни, а аз немам.... Лесно е да ти се иска да заявиш нещо, ако някой ти плаща за това, но едно такова изявление, че ние не сме Българи от Балканите, а напридошли туркоезични ПраБългари, ти поправя пътя към лудницата.

123

Анонимен

преди 3 седмици

Така е...... Всичките и Сърбите и Гърците и Турците и Руснаците ..... ни доказват на нас Българите.... че сме биле един файтон хора!

122

Анонимен

преди 3 седмици

Може много да ви е неприятно но факт. Докато сме били под турско, никакви проблеми със сърбите. Дали ни свобода руснаците и...бам проблем със съседите. Който не може да се ползва от свобода и не бива да му се дава-от руснаците, например. Бяхме си идеалния вилает.

121

Анонимен

преди 3 седмици

интересно, нищо не казва за Косово, а в Македония сърби няма, македонците са им благодарни, че се разделиха мирно, без войни като Словения, Хърватия, а бошняците са всъщност сърби, но мюсюлмани

120

Анонимен

преди 3 седмици

Аре да не развиваш тая псевдофилосовска доктрина. Българският народ = български език + Българска култура + Българските традиции на Балканите. И трите са се оформирали на Балканите, така че Африка и Азия можеш да си ги избиеш от канчето. А това, че Гърците, Османците и Руснаците са ни грабили е проблем на грабителите, за да си присвояват и правят от Българската История, своя история.....понеже имат завоевателна история!

119

Анонимен

преди 3 седмици

България е била най добре с Турция но Българите не го разбират какви кланета е имало това са измислици на Русия. Русия е била алчна да граби чужди земи затова уж освободила България. Турската империя е давала възможност на българското население да живеят така както всички граждани на империята,затова България трябва да се държи за Турция а не Русия, а за Сърбите знаем какви *** са.

118

афроденс

преди 3 седмици

Чалга, сливовица, простотия и перчене ... уникални сте, няма съмнение

117

Анонимен

преди 3 седмици

Малко ги бомбиха. Следващия път направо атомна бомба и ще мирясат. Както казваше дядо ми: Сите сърбе да виснат на върбе, та да има мира!

116

Историк

преди 3 седмици

Добре де... Все пак сме 21 век. Наполеон, Александър Македонски, и още знайни и незнайни личности с мегаломански амбиции са в миналото. С изключение на Путин и Ким Чен Грух. Защо модерните политици не се опитат да съграждат и обединяват вместо да разрушават и разединяват?

115

Бекир

преди 3 седмици

Така е Русия подклажда войни открай време е била враг на Българите.

114

афроденс

преди 3 седмици

Кой ви го подшушна, че сте уникални бе, Путин ли?

113

Иван

преди 3 седмици

Мирише на война, подклаждана от Русия.

112

Анонимен

преди 3 седмици

Българският народ трябва да подкрепи велика Албания цяла Македония и Сърбия да са албански и на Босненските Мисулмани да им дадем един коридор в южните Родопи да се обединят-свържат със Турция. Сърбия и Русия са врагове на България.