29

Факт

преди 3 седмици

Германия живееш богато и хубаво докато имаше евтини руски суровини, сащ спря това и сега Германия, боксува,фалират фирми,други бягат и тн.

28

Война можеше да няма

преди 3 седмици

До Анонимен 26: Да, това е опорната точка на статията: Меркел е била много приятелски настроена към Русия и затова е започнала войната. Глупости са това. Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. И още: отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Затова дойде войната.

27

Анонимен

преди 3 седмици

На Европа и трябва днешен Чърчил! Всички съвременни чембърлейновци, меркелки, шолцове, разяли европейския континент с корупция и тънки сметки с варварския свят, за да си попълват личните портофейли, трябва да бъдат изметени. Защото нахраниха звяра и сега той захапа Европа. Лошото тепърва предстои и съвременният Хитлер от кремъл (този парадокс русофилите не са в състояние да проумеят) ще повтори драмата от ВСВ.

26

Анонимен

преди 3 седмици

расъждавайки нат това което правят Меркел и Шрьодер мисля че те просто са били на хранилката на путин

25

Анонимен

преди 3 седмици

войната в Украйна е плод на Меркел. Ако беша тя истински държавник тя това нямаше да допусне да направи Европа зависим от русия.

24

Анонимен

преди 3 седмици

войната в Украйна се дължи на неспособните германски правителства и най-вече на Меркел. Меркел беше просто нехайна в отношенията с путин и русия. Възможно за това Меркел да е получавала и пари за нехайствто си.

23

Анонимен

преди 3 седмици

Още има индивиди в България яко обгазени от руската газ.

22

Анонимен

преди 3 седмици

Фрау бе едно от кученцата на Путин. От нея гледаше и банкянската мутра и той стана вярно куче на кремълския сатрап.

21

Домбил Бомбасов

преди 3 седмици

баба меркел се справи чудесно, нахрани руснаците, разоръжи немската армия ...добре че поляците се оказаха ора на место, в момента чеченците можеше да обсаждат виена

20

IQ 3.14

преди 3 седмици

До Малко за политикакитай продава природен газ на цени по ниски от цените за вътрешна употреба в русия, дето ужким са с държавна дотация.

19

Малко за политика

преди 3 седмици

Няма вече евтин руски газ за Германия. И сами са си виновни. Защо не отварят здравата тръба на Северен поток за да получават газ по нея? Защото Шолц се кланя на Вашингтон. Ето до това води липсата на суверенитет.

18

Христо Христов

преди 3 седмици

Есента на 2011 година ЕС имаше хранилища пълни на 30% и нямаше пари да си купи от свободния пазар. Защото ЕС е беден. Затова нямаше газ. Русия доставяше 100% по договорите си. Факт.

17

до 17

преди 3 седмици

Не бе, това на Снимката е Путин - като Млад - още кога ИзТреПерКел - беше лидер на Германия!

16

Анонимен

преди 3 седмици

30 годишният възход на Европа се дължи на немско-руския икономически съюз. Англоамериканския кръг го торпилира за да излезе отново начело, САЩ, ВБ, Полша, скандинавските страни и Украйна...

15

Зеленски е Много

преди 3 седмици

Секси, не мислите ли?!

14

Анонимен

преди 3 седмици

Меркел е агент та ЩАЗИ,а особено перспективите и на КГБ.После следва внедряване ,кариера и изпълнение на поръчки срещу заплащане разбира се.Съветския съюз имаше големи успехи в Западна Германия,а после и Русия.Може и Путин да и е бил водещия офицер и на Меркел,и на Шрьодер.

13

Анонимен

преди 3 седмици

Шпионаж?! Народа до толкова неграмотен е станал, че не може да различи шпионаж от шантаж! Иначе нищо ново, СССР /русия винаги са били империя на злото. С нищо не са се променили нещата.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Излиза, че Путин е най-влиятелният човек на планетата. Той решава от избори до какво ще е времето

11

Анонимен

преди 3 седмици

И малките деца знаят, че комсомолката от бившето на ГДР, другарката Шмеркел, е актив на КГБ и Кремъл. В продължение на години тя дундуркаше Путин. Именно тя започна да налага ЛГБТ идеите и напълни Европа с бежанци, за да отслаби съпротивителните сили на европейците. Нейният предишен шеф Герхард Шрьодер беше в управителния съвет на ГАЗПРОМ до началото на войната. Всичко е цирк!!!

10

Отвратен

преди 3 седмици

До Стоматолог Нали знаеш около джжжжендъри-пепетиияци като теб как ссммърди на фекалии. Заради това, че често си предлагате северните части.