216

До 271

преди 3 седмици

Кой беше идеалът при социализма, че забравих(тогава бях дете).....А , сетих се - нашият идеал беше КОРЕКОМЪТ, препълнен със западни стоки и мама и тате да купят някой долар от познати, за да ни подарят касетофон за рождения ден ..или поне шоколадово яйце. Да, това беше наистина красив идеал!:)))но за повечето недостожим.

215

до 270

преди 3 седмици

Ти може и да си беден и простт, не виждам това как засяга нас останалите. Реално БГ просперира в ЕС и единствените, който не успяхте сте ***, които не можете да се ориентирате в промените и новия свят. А той не е като стария, където са ти плащали за да пиеш бири от сутринта. Сега за да имаш пари трябва нещо да дадеш, ама ти няма какво да дадеш. Хората се изучиха, изкараха пари и пропътуваха света, а вие копейки още живеете в друг свят, излишни сте.

214

Анонимен

преди 3 седмици

Традиционната култура в западна Европа е да колонизират държавите от третия свят да им източват ресурсите и превръщат населението им роби с които да търгуват като с животни. В редните векове пък са си играли на инквизиции и преследване вещици които са горили на клада.

213

До 270

преди 3 седмици

Именно базата млади човече ,базата ,от къде тръгнахме ,явно вие младите няма как да го разберете! Когато аз получавах 83 лв заплата ,за същата работа и професия във Западна Германия моя колега Кристоф Зодеман получаваше 700 марки!....А руските ви опорки са си антибългарски-виж Ботев,Левски,Раковски ,Вазов и още и още велики българи кога още са видели и прозрели истината! Още години ще ни трябват за да се очистим отретроградното мислене като твоето от хора неживели в ,,реалният социализъм"

212

Анонимен

преди 3 седмици

Който знае и е чел поне малко за европейската култура и история знае отлично, че един изкуфял пенсионер с 36ти номер обувки едва ли ще й накриви шапката.

211

до 272

преди 3 седмици

Какви строеве бълнуваш ве, ***, какви празни лозунги дращиш, кой ще те чете, на кого ще накривиш, номер 272, хахахаха

210

сравнението

преди 3 седмици

Нека си бае Путин а евроатлантическа димократска София под предводителството на меките китки от посолствата и общината се готви за великото достижение на еврокултурата-гей парада!Хелоу меки китки от Европа и света да крепне меката мъжка дружба!Ще слушаме некакъв Путин,аде бе!

209

Анонимен

преди 3 седмици

Те евроатлантическите ни партньори много държаха да нямаме суверенна икономика и енергийна система, та за това ни заповядаха да ползваме демократично ядрено гориво, което не само че е много по-малко ефективно, ами и трябва да си построим силози да го съхраняваме. Е, кво толкова, има-няма едни 60 милиарда лева ще ни оправят, ние сме богати с новите партньори. А преди лошото дегенерирало руско ядрено гориво си отиваше обратно в Русия и те се занимаваха с него. Ех, колко е добре при демокрацията.

208

Анонимен

преди 3 седмици

Добре, че е мъдрият бащица да ни каже на нас глупците как да си живеем живота

207

Анонимен

преди 3 седмици

Аха добре путььо, само че от ком културата ви и паметници не останаха, щом в БГ ви бутат грозотиите смятай. Хората ви мразят, русия няма какво да даде на света освен един наследствено неработещ строй, никой не ви иска и не ви брои за живи освен банда ниско платени кАпейкаджии, начело с най-големия аутист който щял да вади БГ от ЕС и НАТО. Такива измишльотини и по детските няма. Въплъщение на цялата ви ситуация, тотална липса на връзка с реалността.

206

До 266

преди 3 седмици

Да, имаше лошо по времето на соца, но имаше и добро! При американизацията ни - Парата е Бог. Морал няма и няма да има никакъв, защото НЯМА ИДЕАЛ , ОСВЕН ЗА ПАРИ.

205

Анонимен

преди 3 седмици

266, стари човече, сега с ЕС, колко са ни високи заплатите и пенсиите? Не сме ли най-бедни в Европа? Не ни ли третират като васалия? Ама за разлика от преди, сега не само сме със свалени *** и нарязани оръжия, ами и сме се хванали здраво за палците, по заръка на НАТО и ероатлантическите ни партньори.

204

Анонимен

преди 3 седмици

Не се разбира какво влага Путин в понятието култура. Като водиш войни, за да наложиш силово своите виждания на една суверенна нация, избрала различен от руския диктаторски модел на управление, това по-културен и духовно извисен ли го прави?

203

Анонимен

преди 3 седмици

Стига сте хейтили, а мислете! Обаче истинската опасност Не е от африканци и пакистанци, а От АМЕРИКАНСКАТА " култура"!!! Ще ревем още...

202

Анонимен

преди 3 седмици

"Путин: Европейската култура скоро ще изчезне напълно, ще останат само паметници", ще останат паметниците, само ако им позволиш. Както те (макароновци, шмулцове, урупсиятафондерлайнянта и подобните им) го бутат към ядрена война...и това няма да остане от културата им.

201

Стар човек

преди 3 седмици

Вашата ,,култура" я видяхме и търпяхме 45 години другарю Путин!!!Видяхме до къде ни доведе -винаги най бедни и с най ниски заплати и никаква свобода за реагиране! .....Светът отиде напред ,а ние с вашата ,,култура" останахме на гзъ на географията .......И продължавате да пречите!!! Не ви щем повече!!!!

200

Глиган

преди 3 седмици

Коментарите само на нацюгите, Путин казал истината, нищо своето нямаме, скоро и азбуката ще стане краварската, уикенд,бойфренд,и разно друго.

199

Тялото

преди 3 седмици

Надявам се да доживея ден в който това отвратително и манипулативно човече е в затвора или в гробищата.

198

Копейкин

преди 3 седмици

Прав си както винаги Ам Гъл с детските обувки. Европейската култура ще изчезне,. На нейно място ще остане вашата. Култура на мародери, алкохолици и комунисти. Само преди това си внесете тоалетните в комуналките. Стига сте чакали на двора.

197

Мужик

преди 3 седмици

Ха ха ха, още Ленин ви говореше за зaгнuващия капитализъм и той още е там на светлинни години от руската кo4uна, само дето руските caтрапи ги мумuфицират, дано дочакаме да видим и това джудже в мавзолей. Скоро ще е!!!