169

Анонимен

преди 3 седмици

Иска всички в кюпа

168

Анонимен

преди 3 седмици

От 4ефутче кво да очакваш освен световни поразии.

167

Анонимен

преди 3 седмици

Този филм с оръжията дето ще променят хода на войната вече се изтърка яко

166

SS

преди 3 седмици

Нещата обаче ескалират,и все повече страни макар и не пряко се намесват в конфликта. Ако се стигне до употребата на ядрено оръжие макар и тактическо -вече нищо няма да има значение. Кой си,какъв си и колко пари имаш.

165

SS

преди 3 седмици

Падне ли Украйна,край на ЕС. Няма кой да върне парите дадени като финансова и военна помощ. А ЕС е търговски съюз.Европейските лидери са на ясно с това Всичко е заложено на карта .

164

mgs

преди 3 седмици

Дано Макрон да даде тия самолети най-скоро, *** трябва да плачат

163

Анонимен

преди 3 седмици

Хахахахахахаха

162

aa1820

преди 3 седмици

Ще ги видиш френските самолети.... на земята

161

Анонимен

преди 3 седмици

И на земята ще ги видиш - изтърбушени, с овъглени хохли вътре. И в качеството си на какъв е във Франция тоя скудоумник? Представител на дивизията СС "Галичина"?

160

Анонимен

преди 3 седмици

Ако аз бях политик в ЕС, правя супер предложение за мир - всичко на изток от Днепър се дава на Русия, остатъкът от Крайна влиза в ЕС и НАТО. Супер изгодно за всички страни, Путин също не му бил устоял. А Зеленски - на съд в Хага за опити за разпалване на световна война.

159

Анонимен

преди 3 седмици

ти, зеленяк, скоро като се наведеш, очаквай да видиш 4 чифта мъ ди , два от които руски

158

Боби

преди 3 седмици

Дори Мираж 2000-9 което е последната модификация на самолета да доставят: 1. логистичен АД защото по нищо не е съвместим със САЩ самолети вкл оръжие 2. Колко време ще се обучават пилоти за тези машинки?

157

Хай живе Украiна!

преди 3 седмици

Искаме в скоро време един от основните славянски езици да бъде украинският! Не желая да чувам нито дума на руски език, не искам и да чувам за Пушкин, Толстой или ...нещо подобно! Европа няма никаква необходимост от руски обесници! Русия това е символ на войната, омразата и несправедливостта. Тази държава има имперски мераци към всички, абсолютно всички държави от Европа някаква мераци, а ние не искаме те да бъдат средат нас. Това е долно племе, което няма място сред нас! Да живее Украйна и ..

156

Анонимен

преди 3 седмици

Според The Hill ситуацията просто върви към задънена улица. Днес в Украйна, изглежда, изборът е между мир, който включва териториални отстъпки на Русия, пълен колапс на Украйна, постоянно състояние на война или ескалация. От тях първият изглежда най-малко лошият вариант.

155

Анонимен

преди 3 седмици

Но тези стъпки на Франция и САЩ не увеличават вероятността за пълна победа на Украйна.Докато западното военно оборудване и логистичната подкрепа могат да подобрят възможностите на Киев, очевидно му липсва жива сила. Нищо освен пълномащабна военна намеса на Запада не може да изгони руснаците.

154

Анонимен

преди 3 седмици

Ако това е така, ако най-вероятният изход в Украйна е някакво разделение на страната, тогава защо сега не водим реални дискусии за прекратяване на войната, пита се авторът.В момента Франция обмисля изпращането на френски войски на фронта под прикритието на "съветници. А Съединените щати наскоро открито одобриха използването на западни оръжия срещу определени ограничени цели в Русия.Подобни действия само увеличават риска войната да излезе извън сегашните граници.

153

Безстрашен.

преди 3 седмици

Какво се притеснявате от нападение на Русия на друга държава особено пък Натовска.Тя с Украйна не може да се оправи години наред,а остава да отвори втори фронт.Направи ли го ще видим Украйна да превземе Русия,а не обратното.Много ви е наплашила тази Русия,а категорично се видя,че за нищо не става.Добре,че има ядрено оръжие та да плаши с него/това е все едно в блока ви да има човек с автомат-който ако не е автомата ще го смачкате за секунди/.Хайде със здраве и по-смело.

152

Зелю

преди 3 седмици

Тоя тъпан ще ни докара световната война. Отчаяно се стреми към това с всички средства.

151

Анонимен

преди 3 седмици

Почти всички политически и бизнес лидери в Европа и Близкия изток вярват, че украинският конфликт ще приключи с окончателното отстъпване на Украйна на някои територии на Русия - може би Донецк, Донбас и южното крайбрежие по Черно море до Крим. От време на време някой предполага, че Русия ще може да окупира цялата територия на страната, пише американското издание The Hill.Но нито един не предполага, че Украйна ще може напълно и окончателно да изгони руснаците от украинска територия.

150

Анонимен

преди 3 седмици

The Hill: Мир чрез териториални отстъпки е единственият вариант за Киев.Докато западното военно оборудване и логистичната подкрепа могат да подобрят възможностите на Киев, очевидно му липсва жива сила. Нищо освен пълномащабна военна намеса на Запада не може да изгони руснаците.