343

Анонимен

преди 3 седмици

"Каймакът с умните и кадърните напуснаха отдавна тази ширини с останали предимно умствено ненормални умопобъркани старци. Младите в България са обреченни да са вечни безропотни слуги ." - Не слагайте всички под общ знаменател, познавам стотици програмисти, инженери, архитекти, строители набор 88-94 които стоят в България заради България и българите. Работят или за западни фирми или са със собствен бизнес. Въпроса не е кой е умен, кой кадърен, а кой иска да вземе и кой иска да даде на родината.

342

Анонимен

преди 3 седмици

"4300 не стигат за нищо" - е, ти ако искаш и можеш да си го позволиш - детето си и на тенис уроци лично при Малеева да го водиш. Не е никак евтино. И после ще кажеш - ми те 4200 не ми стигат. Живееш нашироко струва ми се. Няма лошо, но не се оплаквай! Държавата ти е осигурила безплатно образование за детето. Частни уроци - това е екстра, която всеки сам си финансира при толкова известен учител, чийто хонорар може да си позволи да плати.

341

Ние сме си добре

преди 3 седмици

Който иска много - терминал 1,2,3....вижте нециганите в Лондон как забогатяха бързо,...

340

Анонимен

преди 3 седмици

До Калоян Абе стига фантазира за 3-стайни по 3000 долара. В центъра на София беше 500 долара квадрата в описаните от теб години. Малък 2-стаен беше 25 000. Чакай и аз да напиша как купих 200 апартамента за по 1 долар тогава!!!

339

Петър Илиев

преди 3 седмици

В добавка сигурно ще искат и да пуснат на шефа си ! Тогава може и 5000 лв, но за най дащните !

338

Анонимен

преди 3 седмици

Каймакът с умните и кадърните напуснаха отдавна тази ширини с останали предимно умствено ненормални умопобъркани старци. Младите в България са обреченни да са вечни безропотни слуги .

337

Анонимен

преди 3 седмици

"Имам дете 7ми клас дето сега ще е на матури. Ходи на уроци по Математика и Български 2 пъти седмично и на уроци по рисуване 2 пъти седмично. Между 50 и 60лв на ходене се дават." - от мен да знаете, щом в седми клас се нуждае от уроци по математика и български - не е стока. Заменете го за 2 oвцe и едно яpe, от тях поне ще имате полза.

336

До Плевен, 333

преди 3 седмици

Жената ли го възпитала така, или е от новия световен ред на евразийците?

335

Анонимен

преди 3 седмици

"Все повече от анкетираните твърдят, че биха се завърнали да живеят в родния си край, ако им бъде предложено адекватно работно място (51%)." - Да не лъжат! Има десетки хиляди провинциалисти работещи дистанционно, но висящи в София.

334

ПП+ВЪЗРАЖДАНЕ+ЧЕРЕП

преди 3 седмици

2020, ПРЕДИ 4 ГОДИНИ, ТЕ НАЛИ ВИ ОБЕЩАХА ПРОМЯНА И ЩЕ ЕИ ПЛАЩАТ ПО 10 000....ТЪРСЕТЕ СИ ГИ

333

Анонимен

преди 3 седмици

4300 не стигат за нищо. Имам дете 7ми клас дето сега ще е на матури. Ходи на уроци по Математика и Български 2 пъти седмично и на уроци по рисуване 2 пъти седмично. Между 50 и 60лв на ходене се дават. Или 320лв на седмица ми отиват там, ако го сметнем на месец са 1300лв само за уроци. За закуски, учебни материали итн на месец са още към 200-250лв, за дрехи към 100-150, за храна към 350лв. или само за детето на месец издръжката е 2 бона. Не слагам бензина за возене на и от уроци!

332

Анонимен

преди 3 седмици

Ако не получат такива заплати ЕС им ги дава+ редица социални помощи- в смисъл евтини карти за пътуване в градски транспорт, социални квартири, помощи при безработица, енергийна бедност, а работодатели много скоро няма да могат да внасят роби от Индокитай- такова решение остава да се приеме в ЕП на още едно гласуване! В ЕС започват люта битка с нелегалните мигранти и подбиването на цената на труда!!!

331

от Плевен

преди 3 седмици

Синковеца, а той на 17 юни става на 21 г., сега студент, мързел класически, човек който абсолютно нищо не може да прави, даже и да си разреже един домат, та той също иска заплата от 4-5 хил. съм с 2015 лева, или 1813.50 лева чисто. Имаме пчелин от 285 пчелни семейства, но той не идва да ни помага, иначе устата не му млъкват за пари и още пари! Е, от къде да ги взема тези пари? Един ден съм готов всичко да даря или на Църквата или на някои деца без дом които са живели цял живот по сиропиталищата.

330

Анонимен

преди 3 седмици

Младите искат в заплатата да влиза и един наем, както е на запад! Свърши времето дето всички имаха апартамент. Сега пак 80% от възрастните имат имот, но 60% от младите са с ипотека или наем.

329

Анонимен

преди 3 седмици

Какво да правят... Надяват се да си поживеят малко преди края.

328

Анонимен

преди 3 седмици

Ами не е много ако не живеят при мама и тате. 1000лв ипотека, 1000лв разходи за кола, ток, парно, телефони, интернет, ток, вода, бензин итн. трябва да спестяват по 1000лв на месец та след 5г да могат да направят апартамента годен за живот с някакъв нормален ремонт щото сега един ремонт е 60к и остават 1300лв за храна, лекарства, деца, дрехи и почивки. Жената ако е в майчинство 4300лв даже няма да стигнат. Хем искаме да борим демографска криза, хем не искаме да даваме заплати.

327

Анонимен

преди 3 седмици

Никакви дипломи, магистратури, личностни развития и пр., не ви трябват ако живеете в България. Не си давайте парите за абсолютно нищо. Това е единият път към успеха. Другият е терминал 1.

326

Анонимен

преди 3 седмици

И ко моот да рабтят за тея паре?

325

Мешерето

преди 3 седмици

Пърдящи заплатаджии на държавна *** и пенсионно сакати с по 3800лв и пенсия и заплата се подиграват на нашите деца ,че искали заплата 2100 евро.Скоро,скоро...

324

До 322

преди 3 седмици

През дългия си стаж съм работил по десетки софтуерни проекти. В момента разработвам система за мониторинг на роботизирани складове, по-специално слоят отговорен за метриките, агрегирането на техните стойности във времеви интервал. Роботите са много и всеки има различни параметри и сензори. Започнах работа на 18 години, още първи курс във ФМИ София. Никога не съм работил по софтуер свързан с хазартния бранш.