70

Анонимен

преди 3 месеца

Докато избирате ГЕРБ-ДПС ще е така, постни пици, ненаказумест и кражби. Бочко и Делянчо ви водят към мизерия излизайте и гласувайте!

69

Анонимен

преди 3 месеца

За последните 3 години в България са пуснати 12 км магистрали или по 4 км на година, а при Боко са се строяли по 40 км на година. Има изградени 500 км магистрали за 12 години.

68

Анонимен

преди 3 месеца

Нали направиха лесно да се оформят документи и да се наемат чужденци, ще има да чакаме повишение на заплатите!!!

67

Анонимен

преди 3 месеца

В неделя пак гласувайте като предния път и после се чудете защо Румъния дръпнала.Ще дърпат защото няма ГЕРБ ДПС ПП ДБ БСП. Общо казано БКП

66

Анонимен

преди 3 месеца

При Фандъкова градския транспорт е в пъти по добър. Има построени 40 км метро за 15 години, а годишната карта за градския транспорт за всички линии е намали от 500 лева на 365 лева.

65

Бай Дрън

преди 3 месеца

И не ми сравнявайте нсссрраната 2009 със сега. Още края на 2008 се зададоха проблемите. И точно баничките скочиха при оня с чувалите, дето плашеше, че няма да стигнат! ГЕщРБ за 10 години еааха маааата на държавата!

64

ДеБеПеПераст

преди 3 месеца

само не разбрах, що от 10 години кьорвеши не стъпва у румънско?

63

Анонимен

преди 3 месеца

Кметът на село Галиче каза че навремето той и Бойко Борисов лично са събирали рекетът от различни фирми с техните трудови ръце са убеждавали разни които не искат да си платят да го направят бързо и в кеш. Сега кметът на Галиче получава 2 милиона годишно субсидия а Бойко Борисов е най-силният в държавата. От тук насетне сравнения с НОРМАЛНА държава са смехотворни.

62

Един Българин

преди 3 месеца

До Румъния Даже Власите са говорили и писали на ЧИСТ БЪЛГАРСКИ! Посетете старите манастири в Букурещ и разгледайте надгробните плочи. Сменили са им езика с френскоподобен и са ги научили че са Даки, нямат история (отидете в националния им музей - нищо няма защото е българско), но не ги управлява Бойко Пеевски. Билет за 90 мин е 1,18 лв в Букурещ, а в София след 16г герб е 1,60 за 30 мин. Пак гласувайте за крадеца от Банкя и Пеевски!

61

Анонимен

преди 3 месеца

Викаш двеста лева е"много малко по висока"за хората които на минимална заплата?И щом МРЗ в Румъния е 3700 леи според евродирективата то средната е 7400 леи или 1700 лева нето колкото е и нашата средна,изводът хората на ниско заплащане изостават много от румънците а те са доста!

60

Бай Дрън

преди 3 месеца

IT сектор БВП не прави. Или прави, но фалшив. Утре идва ИИ и 90% де що е IT, става бачкатор. Само че като сме съборили фабриките за бачкатори, какво правим с безработния IT сектор? Тежка промишленост, електроника, химия...това трябваше да развиваме деветдесетте! Не да залагаме на хотелиери, дето днес наемат индианци и недоволни, че били индианци! Утре Русия минира Ч.Море и какво става с туризма? Тука нямаше хора, дето да мислят!

59

Анонимен

преди 3 месеца

Кога ще ги стигнем румънците? - Когато поне трима бивши премиери отидат в затвора,три дузина министри също да полегнат на твърдия затворническия нар и когато начело на европрокуратурата застане български юрист. Май никога няма да ги стигнем румънците?!

58

Анонимен

преди 3 месеца

Каква 2009 година бе хора. Прегледите за колата за ЕДНА година са поскъпнали двойно.Миналия юни като ходих дадох 50 лева, а сега ми взеха 90 лева. Инфлацията колко процента е реалната при Кирчовците

57

до 55

преди 3 месеца

Не съм пипвал работа?! Хм. Като ученик всяко лято работих черна работа. Като студент- всяко лято бригади. После започнах преводач и лийд в кол център. После- в ИТ сектора. 15 години по-късно работя още там + имам 3 странични бизнеса + работя Б2Б с клиенти. Та да. Седни си по-добре. Това, че ти цял живот си на минималка или някакви смешни 2-3000 или колкото са там, си е лично твой избор. Смени мисленето и ще се смени и доходът ти. И аз съм работил черна работа. Тя е за ученици и студенти.

56

Чекемджан от Банкя

преди 3 месеца

Докато аз и Пеевски сме на власт ще умирате от глад. Естествено че РОМИте ще дръпнат като не ги управляваме ние двамата с Пеевски. Сега понеже сте *** пак ще ви направим правителство на "националното спасение" и румънците и всички останали още повече ще дръпнат. Столична община се управлява от герб в продължение на 16 години. Винаги билетът в Букурещ е бил по-евтин - зелена политика и мислене. Сега е 3 леи за 90 мин с безброй прекачвания или 1,18 лева срещу 1,60 от ФАНДЪЧИЦА за 30 мин!!!!!

55

До 50

преди 3 месеца

Значи не си пипвал работа през живота си.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Нямат си българските "звезди" затва така. Не строят 60 години АЕЦ. Не строят 40 години една магистрала. Не отварят завод за автомобили за да го закрият след 2 години. Не избират един и същи премиер 20 години за да го гледат как играе мач.Просто в България има голям процент хора на които интелигентноста им е колкото на животно.

53

Анонимен

преди 3 месеца

2009 година баничката беше 80 стотинки, сега е 2 лева. 2009 година кебапчетата бяха по 50 стотинки, сега са по 2 лева. Шопската беше 4 лева, сега е 10 лева. Бирата беше 1.50 по заведенията , сега е 4 лева ... Та с колко викате от Продължаваме Поскъпването са ви вдигнали доходите.

52

Пепката

преди 3 месеца

Не е вярно. Бойко каза, че сме по - добре от Румъния.

51

Бай Дрън

преди 3 месеца

Гледате грешно на нещата. Не комунистите бяха избити в Румъния, а хард комунизтите избиха редовите комунисти и направиха преврат. Секюритате. Вижте, Румъния беше над 20 млн население и няма проблем с Молдова. Напротив, искат да се обединяват, а почти всички молдовяни са с румънски паспорти. Къде сме ние с Македония? Къде са ни хората? Как смятате, че една държава, паднала до 4-5 млн българи и 2 милиона дето още се возят на каруците си, ще дръпне?