57

РСФСР

преди 3 месеца

В Москва има канализация, около нея НЕ ,там ще ударят да разчистят акита,най-богатата на суровини държава не произвежда санитария!

56

Сега разбрахте ли...

преди 3 месеца

...че цялата война е един цирк за простолюдието, Давам, ама не давам. Ще помогна, ама друг път. Война, ама не съвсем....Хора, дайте да си гледаме България та. Войната с Украйна ни унищожи земеделието и ни вдигна цените двойно, гарантирано от разни сглобки. Некаиз зберем себе си, не хохли, рашки, фащки

55

Анонимен

преди 3 месеца

След изявлението на Путин, Байдън запя друга песен.

54

Случаен минувач

преди 3 месеца

Световните ядрени запаси се оценяват на около 120 000 мегатона, от които Русия държи около 64 000, повече от половината. Не е нормално да има хора, които да искат човечеството да изчезне. Със сигурност в радиус от 100 светлинни години от нас няма друга разумна цивилизация. И въобще технологичните цивилизации са голяма рядкост както в Галактиката, така и във Вселената. Сега някои може и да са се самоунищожили, но защо трябва и ние да сме сред тях?

53

Анонимен

преди 3 месеца

До Случаен минувач: Не разчитай на това. Основното население на Раша е струпано накуп. Никой няма да избомби бабите е Якутия. Стигат Масква, Питер и още неколцина града. Споко! Твойто са фантазии срещу Мирофанино заплащане. Ама мечтай си, като ти е драго.

52

Голям страх

преди 3 месеца

От 40 години го тревожи. М'чи той на 30 бил тогава деде. От де Ша го знаЙш?

51

Анонимен

преди 3 месеца

Сега разбрахте ли значението на израза "ядрено сдържане"?

50

Анонимен

преди 3 месеца

Терористично Фашистката държава ФАЩ трябва да бъде заличена от картатя на Светът ,ако ще това да струва края на човешката раса.

49

Анонимен

преди 3 месеца

Кремъл има шанс, кремльовските службаши и лакеи - не.

48

Случаен минувач

преди 3 месеца

Има един сайт - nukemap. Направете си труда да влезете в него. Там се прави компютърна симулация какво ще стане, ако даден град бъде ударен с термоядрена бомба. НА Великобритания й трябват точно 4 100 мегатонни водородни бомби, за да се превърне в радиоактивен остров без всякакъв живот. За Франция - трябват 6 такива 100 мегатонови бомби. За САЩ вече ще трябват 200 бомби. За Русия - повече от 400. Огромна територия, това е положението.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Кремъл ще оцелее, но Раша е обречена държава.

46

Анонимен

преди 3 месеца

У Байдън явно има много повече здрав разум, отколкото у Путин. Извод: инфантилността на Путин е в последен стадий. Следва умирачка.

45

Петър

преди 3 месеца

Русия не забавно трябва да ликвидира ФАЩ .

44

Путинисткият гей

преди 3 месеца

българофоб е най-предпочитан от руските ***: хем дава безплатно, хем имитира оргазъм, хем винаги е съгласен. Даже понякога сам си плаща, за да го джендросат руски "православни" ислямисти като вожда Путин. Кеф, Кадирче, кеф!

43

Анонимен

преди 3 месеца

Страх лозе пази

42

Случаен минувач

преди 3 месеца

Всяко действие има и противодействие. Ако САЩ ударят Москва, има достатъчно руски подводници с ядрени ракети, както в Тихия, така и в Атлантическия океан. Ще бъде ударен Пентагона, голяма сграда е, но са му достатъчни и 20 килотона, за да бъде изравнен със земята. Белият дом също ще бъде ударен. С повече мощност, за да се унищожат и подземните бункери. Байдън да не си въобразява, че ще бъде в безопасност. То ако беше безопасно да се удря Москва, натовските генерали отдавна да са го направили...

41

Анонимен

преди 3 месеца

Рашките терористи нямат капацитет да уцелят Вашингтон. Няма да го улучат. Защо тогава стрелят, по думите им, само по военни обекти в Украйна, а улучват ту граждански, ти паметници на културата, ту зърнохранилища. И често - своите.)))Рашкият терорист успява в близък план - с Новичок - неудобните, с биооръжие - коронавирусът по пазарите на Китай, подпалвачество - оръжейните ни заводи, инсценировки на саморазправа - Майдана, отровни игли - Георги Марков, мъчения и лъжливи експертизи - Навални...

40

Ти да видиш..

преди 3 месеца

Байдън е пропуснал бункерите на Путин. Там може , а и трябва. Путин стои там с бронирана жилетка и каска. Страх го тресе и има защо.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Ами и русите няма да целят Вашингтон, само около него. Има здрав разум човека да е жив и здрав!

38

Анонимен

преди 3 месеца

Ето я разликата: Байдън не дава да се руши Москва, но Путин, ако можеше, веднага би ударил Белия дом. Отношението им към цивилизацията е същото. Путин е първичен дивак, защото живее векове назад мозъчно.