692

История даге

преди 3 седмици

След всеки технически скок има по една световна война за утилизация на излишниия карбон. Парни машини-ПСВ, ДВГ та и комбайни -ВСВ, Изкуствен интелект и роботи-Треста световна ...

691

Българин

преди 3 седмици

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЕЛИЧИЕ!

690

Исторически Факти!

преди 3 седмици

Ще отидат да ги посрещат над 50% като през 1944г. когато СССР нападна Царство България и после да им дават бригадирски постове да *** боржоазните дъщери и да получт партизанска пенсия ...

689

Руси

преди 3 седмици

Стане ли война ,аз ще се бия за бъдещето на България . С две думи ще изтребя всички политически предатели за една нощ ,защото от тях по-голямо зло няма !

688

Гошо

преди 3 седмици

Що за дивотия???!!! Петре ти първи ще забегнеш и укриеш. Не правете простотии защото ще рефлектира лошо. Пускате лъжи и наблюдавате как ще реагират хората. Този стар метод го измислиха журналистите на бай Тошо за да се вдигат цените. Нищо ново не правите само се излагате. На фронта няма пиратки има бомби и не газови пистолетчета а бойни. Ти Пешо държал ли си пушка и знаеш ли от къде излиза куршума?

687

ЗАТОВА

преди 3 седмици

...МИСЛЕТЕ ЗДРАВО НА ИЗБОРИТЕ. ПОСЛЕ ДА НЕ РЕВАТ ОТ 18 ДО 60 ГОДИШНИТЕ.

686

Анонимен

преди 3 седмици

По-добре да отидат на избори и да се спасим най-накрая то БСП, ГЕРБ,ДПС и тяхните патерици ИТН и Възраждане!

685

Анонимен

преди 3 седмици

ДА, БЕ. АМА ДРУГ ПЪТ!!!

684

Анонимен

преди 3 седмици

По-добре не коментирайте такива статии. Те са написани с цел да установят нагласата на обществото за определени събития. Коментарите ще помогнат на кукловодите да осъществяват своите пъклени планове.

683

Анонимен

преди 3 седмици

Тези 58% които са казали така в тази анкета още сега могат да докажат думите си като се запишат в българската армия. Тя набира желаещи. Не трябва само в анкетите да са готови да се жертват нужно е с деиствия да докажат думите си. В такива анкетки на думи много са готови и са големи патриоти ама кат се стигне до дела работата става друга.

682

Арести за бандити

преди 3 седмици

ДА се провери !!БОрисов БОЙКО ограбил складовете на армията вкл униформи,обувки.. манерки !1ДА се открият грабителите !!Същия ограбиЛ над 3 900 000 000 $ за ИСтребители на схеми.и опасни БТР от САЩ.. Това са ТРИ ХИЛЯДИ КУФАРА с по един МИЛИОН $ всеки ОТКРАДНАТИ ОТ БАНКИТЕ !!!

681

Gogo

преди 3 седмици

Мхм и нас ни подготвят за пушечно месо, както в синхрон ръководствата на сащ, русия, израел и украйна(уж вражуващи) избиват православни братя християни в украйна и русия, така и на нас са вдигнали мерника

680

Е не можеме

преди 3 седмици

Да издържаме три армии- натовската, украинската и българската?? Нямаме паричкии..

679

Анонимен

преди 3 седмици

Искам да попитам родните журналисти и политици, които пропагандират Русия да изчезне. Ако я няма, нали знаете, че Турция скоро след това идва и ни окупира. Дали турците ще се сетят за вас да ви назначат пак за политици и журналисти, при положение че не знаете турски език и сте със съмнителна лоялност или ще ви пратят в някой концлагер, заедно с българските учители примерно и ще ви дадат по една кирка и лопата ... та внимавайте какво си пожелавате. Русонеблагодарници.

678

Ма нали Украйна

преди 3 седмици

Ни защитавала и Нато? Нали затова им плащаме последната си стотинка?!Пък сега трябва и да воюваме..

677

Имигрантка

преди 3 седмици

До 711 Да, вервай на Чуждия агент Центъра за изследване на демокрацията (ЦИД), платен от Посолството на САЩ в София ;)

676

Брей тва са

преди 3 седмици

Повече от украинците бре!! 1 000 000 украински мъже дезертираха в ЕС а другите се крият по домовете си ..

675

Анонимен

преди 3 седмици

До Имигрантка Зависи срещу кой е войната, 42 % искат срещу ЕС и НАТО и накрая ще стане гражданска май.

674

Искандер-М

преди 3 седмици

11 ОФИЦЕРОВ НАТО - ОДНИМ УДАРОМ: ПОД ОДЕССОЙ ЛИКВИДИРОВАЛИ ВОЕННЫХ СПЕЦОВ ИЗ ЧЕХИИ И БРИТАНИИ

673

Стойне от Чукурово

преди 3 седмици

Я мое и да излезем да се бием,ама само срещу женски батальони