47

Анонимен

преди 1 месец

За няколко месеца съсипахте държавата, съсипахте и София. Съсипахте конституцията. И лъгахте-лъгахте та циреи ви излязоха на езика от лъгане. Даже президента доста си мълчи. Малко ви е.

46

Анонимен

преди 1 месец

И какво от дето е казал президента не е истина,бе Ристе... А вие с ония измислените от ПП толкова хора дето излъгахте да гласуват за вас на предишните избори,сега това няма да стане,ще сте големи късметлии ако дори и влезете в парламента...

45

Анонимен

преди 1 месец

Кво импийчмън ли ще му направите, ама давайте ама на записа нещо не ви устройва че прави партия и ви измита на политическия ***...

44

Алекс

преди 1 месец

Бездарникът най-безотговорно съсипа Конституцията.Сега обвинява в безотговорност.Нагъл като Шарлатанин.

43

Анонимен

преди 1 месец

Българи гласувайте мощно за партиите на мира, не на сглобко магнито пуделите зависими и продажни до безкрай.

42

Анонимен

преди 1 месец

Звучи като заплаха.

41

Анонимен

преди 1 месец

ти ли си отговорен бре бойкикев, ти който ариза двата ни реактора при налично френско и американско горива на украинските просяци ли, и ще купуваме един прескъп американски, ти ли си с чертежите на брадлита и самолети ти ли си тоя политика дето на президента сметка ще държиш. дето скрихте всички референдуми от българския народ, където премазахте конституцията и направихте служебно правителство на герб и дпс ти ли бе

40

Анонимен

преди 1 месец

Тоа па.

39

Анонимен

преди 1 месец

До ОРБАН РАДЕВ ФИЦООпорката ти е ***, ти си лизачо на сеещите смърт корпорации.

38

Анонимен

преди 1 месец

И какво смята да направи Пинокио? Ще се търкаля по търбух пред Президентството? Или ще надуе лодката и цапцарап в шадравана до Триъгълника на властта?

37

Анонимен

преди 1 месец

Всякакви Хралановци и *** агитират за тези отППДС а президента няма право на глас. Стига преразказвахте какво е казал президента дайте видео медийни манипулатори. Срам нямате ей.

36

ОРБАН РАДЕВ ФИЦО

преди 1 месец

СЪСТЕЗАВАТ КОЙ ПО ПО НАЙ ЩЕ ОБСЛУЖИ ЕДИН ППУТИН....

35

Анонимен

преди 1 месец

Докаго ще триете най-смеслените мнения. жълт медиен презокеански пратал. Позор че лансирате срещу президента ей такива политичесдки мънкалници и наколенкаджии от комунистически пребоядисали се родове-натегачи и фурнаджийски лопати.

34

Анонимен

преди 1 месец

слушайте изказването на професор Михайлов психолога, за мир трябва да говорят всички а не да леят пропаганда на Локхийд и дрлугите руски и американски оръжейни корпорации. Михайлов каза тези които започват войната не са тези, които се бият и умират във войната. Стига смърт за печалби на оръжейните корпорации. Украйна никога не е била независима държава, а зора да стане американска е малко прекален от бившия световен хегемон.

33

Анонимен

преди 1 месец

*** Гъзоблизов Гейтаков

32

Анонимен

преди 1 месец

Костовите метастази смърдят отвратително, политическата гнойй да изчезва стига ни я натрапвахте кой е тоя че държи сметка на президента... От записа стана ясно че е на ДПС момченце.

31

пияница мистик

преди 1 месец

Много е красив пустия му Христо. Може да изиграе Алф и без да му дават костюм :)))

30

Анонимен

преди 1 месец

Върнете Кеша и се саморазпуснете за изборите, за да опорочавете и без това порочния политически живот, защото сте дъното на политическата ***. Срамите и ПОСОЛСТВОТО... И ТО БЕЗОБРАЗНО.радев е редно да се меси и да отваря хората за ПП - защото ако се не беше месил като го подведоха власт нямаше да видите никога.

29

Анонимен

преди 1 месец

На Доган проксито Рюсти всячески се бори за сглобка номер две. Поругахте конституцията и правомощията на президента, сега пък и президента да не говори. НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ БРЕ СГЛОБАЧ!!!!!!!!!!!!! КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ВАС И ПОДИГРАХА СЕ С ПРОМЯНАТА, ПП - пак подкупи, пудела е виновен нали така... Заради вас външния дълг го удвоихте за кеш....

28

Дебелян Пеевски

преди 1 месец

Пак ще пием кафе Ристе, *** тоя път ти ще черпиш!