56

Анонимен

преди 4 седмици

Всичко с акъл да бяга от България. Не слушайте глупостите за запада, много си е добре. Оставете неандерталците да се самоизядат от злоба и тъпотия, с България заслужено е свършено, племето се оказа ялово

55

Анонимен

преди 4 седмици

Жените искат мъжът хем да е такъв като тоя, хем САМО с тях да не е такъв. Е, това много рядко се получава, обикновено едното върви с другото.

54

Public enemies

преди 4 седмици

На ден в Украйна има хиляди убити, тук ни занимават със с елтаци, които вместо да се ч.укат се бият.

53

До 58

преди 4 седмици

Нормалните мъже не са атрактивни за съвременните жени. Те най много харесват престъпници и мутри. Когато срещнат нормален мъж които прояви интерес към тях те го отрязват защото го мислят за *** понеже няма вид на мутра и бияч. За тях е важно да има мускули, татуси, скъпа немска кола, и гледа лошо.

52

Олимпий Панов

преди 4 седмици

Събрали се 3 жени-немкиня,французойка и българка.Първата казва-аз като се омъжих казах на мъжа си че няма да пера и да готвя-цял ден не го видях,вечерта се върна с перални кухненски роботи.Французойката каза-аз на моя му казах същото и че няма да гледам деца!Ден не го видях,два дена минаха дойде си докара всички уреди и бавачка за децата!Българката казва-и аз така казах на моя Гришо-ден не го видях,два не го видях на третия ден почна леко полека да ми се отваря лявото око!

51

да питам

преди 4 седмици

кво правиш при престъпник момеееее , нема нормални мъже ли ?!

50

Анонимен

преди 4 седмици

Каквото и да е(ако има повод), този човек е отключил много силно психическо разстройство. Не мога да разбера някои мъже - като не е тая, ше е оная. Това са психарии. Нещо ставаме, като арабска джамахирия.

49

ъъъъъъъъ

преди 4 седмици

интересно къде са ония от - нито една повече - , кво стана , в чужбина ли заминаха или вече не им е интересно да подскачат пред камерите ?!

48

До 48

преди 4 седмици

Това една страна е добре за нас мъжете защото така лесно се ориентираме които жени не стават за нищо и не си губим времето с тях. Тези сами си го изписват на челото че са ***. Видиш ли жена с тунинг, татуирана, силикони, устни , нокти, прически, много грим и др. Знаеш че не нищо не става нея!

47

Анонимен

преди 4 седмици

Това, разбира се, е ужасно, но...изборът на партньор не е ли ИЗБОР?

46

Анонимен

преди 4 седмици

Жените в днешно време не искат нормален мъже. Те искат мутра, борец, наркоман, алкохолик и бияч. Това е истината.

45

То е от акъл!

преди 4 седмици

Всички я видяха как е нашарена с татуировки. Какъв интелект да очакваш от подобно същество? Събрала се е със себеподобен и се е случило най-естественото и очаквано събитие. Форумните оплаквачки са от същият дол, дренки. Тези които се нашарихте с татуировки, следите ли тревожните новини по световните медицински сайтове, за главоломно увеличаващите се случаи на лимфом, при татуираните? Ами четете!

44

анонимен

преди 4 седмици

Въпросът беше защо и мъжете избират змии, не преиначавайте. А щом оправдавате насилието, то и вас ще ви застигне, току виж някой не харесал как го гледате. Друг е начинът, разберете.

43

Един дол дренки са.

преди 4 седмици

Няколко пъти ми се случва, излизам с млада жена която харесвам, докато на нея не и скимне че по добре било да сме само приятели. Естествено това за мен е задънена улица и прекратявам отношения. След време същите тия се проебават изведнъж със всеки срещнат и ги минават най големите ***. Едната с която излизах после забременя 2 пъти от наркомани и още няма мъж. Друга наскоро я видях и тя родила от някакъв батка който я зарязал. Накрая се хващат с някой алкохолик и бияч и оревават света.

42

До една

преди 4 седмици

Много глупаvо и необосновано предположение изкара. То си пише - за насилниците линч и затвор. Мисли малко и чети преди да пишеш. Или и ти си от тия, която е имала връзка с "лошо" момче, ама не иска да си признае

41

една

преди 4 седмици

До до една - а то и затова българките се скъсаха да се женят за вас, а не бягат като дявол от тамян от подобни?!

40

анонимна

преди 4 седмици

Само че аз съм по-млада и от посочената от вас възраст. очевидно сте от тези, за които де що женско щъка някъде, е виновно. То и майките ви имат огромна вина за подобно мислене.

39

До една

преди 4 седмици

Ами като са змии значи си заслужават б.я. И не, няма скромни, просто на такива се правите докато ви вземем и родите. После си показвате изродщината и ядете пердах.

38

Анонимен

преди 4 седмици

До Сър УилямсА може и двамата да не се "държат като луди", а просто да се разделят. Това ще реши проблема и на двамата, без насилие.

37

една

преди 4 седмици

ТЦТЦ предлага всъщност веднага битите в затвора, понеже те били повече виновни А БИЯЧИТЕ МОЖЕ БИ ДА ГИ НАГРАДИМ , А? Не предполагах, че е възможна подобна пррррросотия!