243

Анонимен

преди 4 седмици

Явно авторът не е чел книгата. Западния свят е лицето на големия брат. Всяка сутрин има 2 минутка на омразата с дезинформация за РФ и Китай. Забраняват се медии, журналисти и гости заради различното им мнение. Има жестока цензура в уж свободния интернет. В западна Европа се разпавят жестоко с протестиращите, в Канада и Гърция им блокираха банковите карти. По време на ковид ни затваряха като животни "за наша безопасност "

242

Анонимен

преди 4 седмици

Съчиненията на mисирkите са извадени като от 1984 - лъжите са истина, а войната е мир.

241

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ

преди 4 седмици

В Киселово замириса на пържено цетриста...Майстор готвач - капитан HIMARS

240

Зозо

преди 4 седмици

Блатная бавно и сигурно си върви към крепостното право. Отдавна съм ви казал тук.

239

Съвет

преди 4 седмици

Оставете Русия да умре от собствената си смърт. Това ще е краят. Там оправия няма.

238

Анонимен

преди 4 седмици

Положението на Европа не е много по-добро

237

Анонимен

преди 4 седмици

СССР фалира, а Демокрацията я построиха по американски модел, контролиран от Световната Банка! Затова им прилича на Оруел!

236

Анонимен

преди 4 седмици

"Америка ползва държави като България и Румъния като тоалетна хартия. Ако искаме да сме нещо над средното трябва да бъдем с Русия" - Вижте какво се случва в Грузия. Месеци наред целият демократичен свят се нахвърля срещу грузинското правителство и парламент да не смеят да приемат прословутия закон за чуждите агенти. Месеци наред опозицията демонстрира и прави опити за майдан, но вчера Грузия прие закона. Гордият грузински народ не се уплаши - отстоя своето решение, своя суверенитет.

235

?????

преди 4 седмици

До АнонименТолкова си жалък ! За това си анонимен ! Страхливец!

234

Русия

преди 4 седмици

Операция Гладио е кодовото име на терористична армия на НАТО, замесена в терористични атаки под фалшив флаг като част от стратегията за опозоряване на независмите държави от Съветският блок.Замесена в провеждане на политически терор, атентати, политически убийства, преврати, оклеветяващи кампании и т.н. Започва в началото на Студената война със създаването на мрежа от терористични формации паралелни на официалните, предназначени да извършват диверсии и да действат със сила срещу вътрешните заплахи за интересите на Атлантическите извращения. Съществyването на Гладио, отричано в продължение на д

233

Информационна война

преди 4 седмици

Срещу Русия.

232

До Този за Русия

преди 4 седмици

До АнонименЗначи ли че ако сме с Русия няма да имаме право да ходим по Европа и Америка? Тогава границите би трябвало да бъдат затворени и всички българи без чуждо гражданство или ще бъдат депортирани или ще искат политическо убежище.

231

Анонимен

преди 4 седмици

С интерес прочетох романтичната история за малкия остров на свободата в Русия. Някой от нас помнят движението "Хипи". Някой са гледали филма "Коса". Отдаваме се на спомени, а ежедневието минава край нас незабелязано. Какъв е резултатът от вояжа на Зе-узурпатора в Индокитай? Диктаторът с изтекъл срок на годност претърпя пълен провал. Не успя да спечели на своя страна Сингапур и Филипините. На изпроводяк молеше филипинския президент да му даде поне една рота психиатри за Киев.

230

Дежурен

преди 4 седмици

До Фют 279 Аз съм дежурният, бе! Плащат ми за всяка подобна статия. А на "тия тук", че даже и на мен, когато съм тук, никой нищо не ми плаща. Затова само тук иша от сърце. В статиите пиша за пари. А ти?

229

Петър

преди 4 седмици

Много ясно ,че западат винаги е искал да унищожи Русия ,око те искаше НАТО нямаше да се разширява ,и ФАЩ нямаше да подтикнат Украйна към вътрешен преврат на ФАШИСТИ.

228

пияница мистик

преди 4 седмици

Изключително точно са определили тази територия на чистото ЗЛО! 1984! Хората зомбирани, с промити мозъци, манипулирани от тоталната пропаганда. И това всичко от един таксиметров шофьор. Кой да предположи, че притежава такива способности на масов контрол и сугестия. Чудя се само как още не е направил "Министерството на любовта Министерството на изобилието Министерството на мира Министерството на истината. Който е чел романа, знае за какво говоря

227

Ти да видиш!

преди 4 седмици

В тоталитарна Русия, каква библиотека имало! Не е зле, драскачите на подобна празноумица да си погледнат телефона, когато говорят за Биг Брадър. Защото контролът от държавата е контрол от нас върху нас. А контролът върху всичко и всеки от страна на поддържавата (да не кажа -мафията) и лично от Капо ди тути капи, който и да е той, защото никога, никой не разбира това, докато не се възкачи следващият е запазена марка на Запада. Чии са медиите?

226

Анонимен

преди 4 седмици

Америка ползва държави като България и Румъния като тоалетна хартия. Ако искаме да сме нещо над средното трябва да бъдем с Русия. Ние не сме като Гърция с хиляди километри брегова ивица и древна история, за да сме самостоятелни, така че трябва да изберем по малкото зло - а то в Русия.

225

Юлиян

преди 4 седмици

Като чета"писанията"и"позивните"на патърите с"евроатлантическа",обратна ориентация леко се успокоявам.И срещу мен да бягат,не могат да ме стигнат.Винаги ще изглеждам като професор пред тях,макар,че съм само с едно обикновено средно образование.Само ако знаете колко ми помагате,колко сте ми удобни.С тези елементарни,далече не елитарни познания,сте като "боксова круша"и стадо *** едновременно.Не ви е дадено от природата да отвърнете на удара,само имате"дарбата" да каканижете в "евроансамбъла"

224

Бай Дрън

преди 4 седмици

Щото пропагандната статия на ББС не е 1984, хаха. Ето, ние не сме в Русия, облъчват ни по същия начин. Разликата спрямо Русия е, че тук както винаги е било, няма власт, а мафия. Четейки пропагандата на ББС отстрани, човек разбира, колко силна наистина е тя. Вълкът е представян винаги като агънце.