55

Радой

преди 3 седмици

Не го хваля просто факти ... А пък типично за БГ като не харесваме някой и не можем да надцакаме с факти да пуснем малко жълтини ... :-)

54

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен Възраждане и ПП/ДБ трябва да работят заедно. Логично е!

53

Анонимен

преди 3 седмици

Главчев е колеблива глава!

52

Анонимен

преди 3 седмици

До Радой, недей да ми хвалиш човек, който след 20 години брак и 2 деца ги зарезва заради една щабна вуувуузела, като е продал семейството си, така ще продаде и родината си

51

Радой

преди 3 седмици

До Сата НАТО Точно казано - профил и картотека в ЦРУ :-) Ако ставаш продължаваш с кариерата ако ли не си до тук.... А Радев продължи като НАТО-вски бригаден генерал 2007г., генерал-майор 2014г. командир на Военновъздушните сили .... на страна членка на НАТО... ;-)

50

Само

преди 3 седмици

...така Румба, размахай юмрук и се накарай на ония в ООН-е, дали са изяснили "фактите"?

49

Анонимен

преди 3 седмици

И как животът ни зависи от Сребреница? Значи по всички други въпроси кабинетът може да проявява колебание, а за Сребреница-не. Дори не знам къде е това. Невежество го наричайте, но мога да го преживея.

48

Анонимен

преди 3 седмици

До 45 подкрепа за Чекмеджето е да не гласуваш! -----///----- Глуупендер пепейски, човекът не ти казва да не гласуваш, а да гласуваш "против всички".

47

Хора

преди 3 седмици

Защо забравихме че в Сребреница имаше войски на ООН/НАТО и те избягаха позорно от там?!

46

Анонимен

преди 3 седмици

Румбата пак фъфли руски опорки. Бедняк.

45

На Боко Чекмеджето

преди 3 седмици

До 45 подкрепа за Чекмеджето е да не гласуваш!

44

Сата НАТО

преди 3 седмици

През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по Стратегически проучвания.. ----///----- Един пълен курс в колеж е минимум 2 години. Искаш да ми кажеш, че Радев е живял 2 години в САЩ ли? Изкарал е 2 месеца курс максимум, пазил е поведение и са решили, че вече е завербуван. Тези курсове са затова - да те проучат къв си, що си и да ти направят един профил за картотеката на ЦРУ.

43

ПОДКРЕПА

преди 3 седмици

Призовавам всички Българи да гласуват с *не подкрепям никого* . Да се преброим трезво мислещите и да разбием Партийците - както се случи на 10.10.1989 .Те се нароиха , вместо да са кастрирани .Като Плъхове .

42

Дванадесет!

преди 3 седмици

Давай Рубма! Мачкай празните натовски поливници!

41

Дванадесет!

преди 3 седмици

Давай Румба! Мачкай *** натовски ***!

40

Анонимен

преди 3 седмици

До Хелоу, русия сама си извоюва омразата, много усилия положи така че да бъде мразена от целия нормален свят, ето и в момента ежедневно заплашва и рекетира, избива мирни жители, бомбардира и срива градове

39

Сата НАТО

преди 3 седмици

Кара им се на политиците,че проявявали колебание, ама да се изяснени фактите ? Ами те фактите отдавна са известни бе Радев, -----////------ Радев не говори за изясняване на фактите около геноцида, а за изясняване на нашите разногласия и защо позицията ни е непоследователна. Ти въобще не можеш да четеш с разбиране, затова к Боко вие бес 300, пепетата и дебетата...

38

Анонимен

преди 3 седмици

Мун-ча-ка се на-а-ка !!!

37

Зозо

преди 3 седмици

Аре Рундьоооооо, отивай да лазиш пред Путинягата да не те избомби :)))))))))))))))))))))

36

Стига

преди 3 седмици

Г-н Президент, червените линии бяха преминати от Русия преди две години. Като православен аз съм твърдо против западната демокрация и евроатлантизъм, но също така съм против руския империализъм и култа към личността на Путин. Спрете се вече с партизанщината, Бог ви издигнал за пастири на тоя народ, за са го водите по християнски, а не по евроатлантически или по кремълски. Войната в Украйна е несправедлива, а Путин е оръдие на дявола. Това е истината!!!