34

Анонимен

преди 4 седмици

Е нормално е! Кмет е все пак! Има си привилегии човекът!

33

Затова

преди 4 седмици

Практиката с картите за безплатно паркиране на приближени на ГЕРБ е прекратена от действащия кмет Васил Терзиев! Затова им пречи толкова Терзиев, защото им разкрива корупционните схеми на ГЕРБ!

32

Анонимен

преди 4 седмици

Te какво ли построиха изобщо ГЕРБ? Една детска градина ли беше? Разровиха и потрошиха жълтите павета, само за разрушаване и кражби ги бива простите хора.

31

вижда се

преди 4 седмици

е къде са 18 ,и къде са стотици !! Мафията от граб няма спирка пред нищо !!

30

Парадокс

преди 4 седмици

Изчислиха, че пропуснатите приходи от картите за безплатно паркиране за ЦГМ са около 500 000 лева на година, а с пропусната сума за последния мандат на Фандъкова можело да се построи един общински паркинг със 100 места. Ей така ГЕРБ пилеят обществените пари и после се правят на загрижени, че нямало пари! Безхаберници от ГЕРБ!

29

до 27

преди 4 седмици

Без имена и на автомобил, каквото е изискването за не толкова приближени! Тоест, тези 130 карти можете да умножите най малко по 10, защото след като няма номер на автомобил, всеки приближен може да се възползва и да обслужва приятелския си кръг от елитни наглеци!

28

Анонимен

преди 4 седмици

Kazusa e mnogo leno re6im, da izvadqt spisak s imenata na horata i da vidim po kakva pri4ina parkirat bezplatno.

27

Реалист

преди 4 седмици

Няколко карти били издадени на шефове на КТ "Подкрепа"!!! Ч Петров попита по какви критерии Фандъкова е определяла кого да награди с право да паркира без пари в синя и зелена зона!

26

Злоупотреба с власт!

преди 4 седмици

Паркирай безплатно за привилегировани хора на ГЕРБ!!!!!!!

25

Факт

преди 4 седмици

За миналата година Безплатните карти са били над 130, на които стоял личният подпис на Йорданка Фандъкова!

24

Дуньо П.

преди 4 седмици

Не съм от София,но следя за напрежението в СОС.Има едно герберско *** там,зове се Г.Георгиев,който ще си прихапе мъд.те,че не успя да стане кмет на столицата. Верен копой на Боко и кака Данка,този постоянно рови под краката на В.Терзиев.Защо бе ***!?

23

Бау

преди 4 седмици

Ето, сега се разходих по жълтите източници и там пише скандални неща - Фандъчката е дала 150 такива пропуска на близки до Греб социолози, политолози, журналисти и бизнесмени! Но, никой не публикува спъсък с тези напълно безпристрастни личности! ***, че разбери кое е манипулация! Категорично е само, че срещу тези неопитни в игрите *** от ПП има свирепа мафиотска атака! Лощо няма! Това ще ги направи още по силни, ако не ги унощожи, както другите преди тях, коалирали се с Мафията!

22

Стотици карти!!!

преди 4 седмици

Стотици карти за безплатно паркиране в синя и зелена зона в София били издавани всяка година по нареждане на бившия кмет Йорданка Фандъкова(!!!) Те са били без име и регистрационен номер на колата и не е ясно кои точно са получателите им. Списъците били изпращани от кабинета на кмета до Центъра за градска мобилност!

21

Аполлон Вангелов

преди 4 седмици

ГЕРБ=ГРЕБ СА МУТРО-МАФФИАС, И ОТ 15 ГОДИИ ЛЪЖАТ И КРАДАТ ИЗБОРИТЕ..МЕГА-ФАЛСИФИКАЗЗИА..НИКОГА НЕ СА ПЕЦЕЛИЛИ НИСТО .....НИКОЙ НЕ ГЛАССУВА ЗА ГРЕП, А ВИНАГИ **ТЕ** ПЕЦЕЛЯТ !!!..ВЕЛИКА ШАШМА....БОЙКО Е ПО-ГОЛЯМ ФОКУСНИК И ШМЕКЕР, и от големия ХАРРИ ХУДИНИ !

20

Г557дт

преди 4 седмици

Tрябваше да изчакате малко и да хванете някого от тези "анализатори" и "социолози" в крачка.

19

Всичко

преди 4 седмици

При ГРОБ е така-схема! Но това харесва панелистанеца. Българина е ***, ГРОБ кога са признавали нещо??? Но в манипулациите нямат равни!

18

Корупция...

преди 4 седмици

ГЕРБ са щедри хора, раздават, ама не своите пари, а нашите от държавния бюджет! И то на "свои" хора!

17

Бау

преди 4 седмици

Не може да се разбере кое е манипулация! БНР не казаха за някорко карти, раздадени на приближени герберасти с божествен произход, а за стотици и хиляди, без никаво основание! Вместо тази информация, тук ви се показва колко карти дал Терзиев - 18! Даде ли - даде! Не можеш да търсиш сметка! Това е манипулацията!

16

Мдааа

преди 4 седмици

Слава богу. Терзиев най-накрая започна да върши работата си.

15

Хахаха

преди 4 седмици

Представям си Баце по телефона:" Данче, 20 карти за нашите хора." Как да му откажеш на такъв държавник?