794

Анонимен

преди 1 месец

Копейки, опорките ви са много смешни. Има само едно тъжно нещо - вие сте единствените, дето им вярват. Не е ли тъжно?

793

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен817 скоро ши3и ше ми види юю, "в хотелската си стая" на 11 000 км в люлин7

792

Анонимен

преди 1 месец

Султан Лилипутин е обещал, като пороби България - Радев ще е валия на софийско, а Костя копейката ще е валия на Варна и Бургас.

791

Анонимен

преди 1 месец

Преди много време Хрусчов каза на Никсън :Докато вие правихте супер коли и телевизори, ние правихме тукати. Имаме си обеца на ухото от ВСВ. Руснаците са много напреднали със свръхзвуковите ракети и не само. И НАТО го знаят много добре. Освен това имат и секретни оръжия. Мислите ли, че ще разкрият всичко? Има и система за мълниеносен опустошаващ всичко отговор.

790

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

До Анонимен815 левскар, ефрейтор, русофил, нагаждач, доносник - характерен стереотип на алековия герой. дали ше е с френска абичка и мускалчета, или с диплома от нбу, синя ризка и къса подстрижка, инж. балкански си е се тоя

789

Анонимен

преди 1 месец

Копейки, имам въпрос, ако се сбият Русия и България, вие на коя страна ще бъдете?

788

Анонимен

преди 1 месец

Скоро платеният муччащ крравар ще се чуди откъде му е дошло. Ти се моли да не става, оттреппко

787

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен811 винаги е сполучлив блъф, като си неможач и стойкаджия, да кажеш че не си използваш капацитета. а за населението- с тоя прираст и средната продължителност на живота, на фона на милион и половина аборти годишно по официални данни, бих казал че до момента пу сполучливо е опазил естествения прираст на населението за следващите 30 години

786

Анонимен

преди 1 месец

Не е лесно да си копейка. Това е древна професия - преди 200 години копейките са били туркофили, преди 600 години са били гъркофили. Сега са русофили, а през цялото това време са всъщност едно и също - просто предатели.

785

ЕЙ,й,й,ййй....

преди 1 месец

Много спечели Путин от тая война ,бе...вече го друсат на 1000-км от фронта .

784

читалище заря

преди 1 месец

взел на прицел...то половината антена я няма. вие нормални ли сте?

783

Анонимен

преди 1 месец

Обещанията на Лилипутин: Тази година трябваше да имат 2000 армати на въоръжение. Трябваше да имат две ескадрили Су-57. Миналата година щяха да кацнат на Марс, а преди две години щяха да са направили база на луната. Няма майтап, Лилипутин си спазва обещанията ха-ха-ха-ха. А, да, забравих най-важното обещание на Лилипутин - да завземе Киев за един ден. Ха-ха-ха-ха.

782

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците си имат едно на ум и използват малък процент от капацитета си. Освен това пазят и руското население. Не бързат. Целта им е да унищожат колкото се може повече техника и жива сила. Както и става. Който си мисли че Русия ще изгуби войната, не е добре.

781

Анонимен

преди 1 месец

Само един трррол е евроатлантическият парррцал. Пише истерично, по няколко пъти, за да прави вятър!...

780

Анонимен

преди 1 месец

Копейки, я сега кажете, как джуджето от Кремъл ще завземе Киев за 15 минути и ще изпепели Лондон-Париж-Ню Йорк за двайсе секунди. Малей, много е страшно. Нещо като хорър-трилър. Всичко в пепел. И в пепелта - Путин. Мъти яйца. Ха-ха-ха-ха.

779

Анонимен

преди 1 месец

Дотук Путин си спазва обещанията. В началото на войната беше като лека хирургична интервенция и постепенно разрезът става все по-дълбок и по-дълбок. Скоро ще опре до кокала на запада, а ако не престанат да предизвикват мечката, ще режат и самия кокал или отведнъж или бавно и болезнено. Всъщност, на запад не са толкова глупави и почнаха да оттеглят лека-полека подкрепата за Зе. Бавно, но сигурно.

778

Анонимен

преди 1 месец

А копейките си дрънкат ли дрънкат опорките... Ха-ха-ха-ха. Лилипутин и копейките са много смешни.

777

Анонимен

преди 1 месец

Джуджето Лилипутин оня ден опитало да уплаши една гарга, но не успяло.

776

Анонимен

преди 1 месец

10 бр SS-18 Satan (R-36M) СА ДОСТАТЪЧНИ САЩ ДА БЪДАТ ИЗПЕПЕЛЕНИ ЗА 9 МИНУТИ ТЕХНИЧЕСКО ВРЕМЕ....ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ ДО МОМЕНТА НЯМА.

775

Анонимен

преди 1 месец

Кремълското джудже пак мрънка, оплаква се, тръшка се и се вайка. Не разбирам защо се оплаква, нали превзеха Киев за 15 минути? Ха-ха-ха-ха.